Rejsemål

Andorra

Skiferie i Andorra

Det lille land Andorra er det højeste og største område for skiløb i Pyrenæerne. Der er 2 store skiområder som samlet har 187 pister med en samlet længde på 300 km, hvor 1460 snekanoner sørger for at det er muligt at stå på ski hele sæsonen.

Argentina

Skiferie i Argentina

Argentina forbinder de færreste nok med skiferie. Men med beliggenheden på den sydlige halvkugle er skiforholdene i Argentina optimale når sommeren er på sit højeste i Danmark.

Bulgarien

Skiferie i Bulgarien

Bulgarien har mange gode skisportssteder. Fælles for dem alle er det særdeles lave prisniveau, som kendetegner de fleste østeuropæiske lande.

Canada

Skiferie i Canada

Det er endnu ganske få danskere, der rejser over atlanten for at stå på ski, men i de seneste år er det blevet mere udbredt. Der findes utroligt mange gode skiområder i Canada, danske skirejsearrangører rejser til flere forskellige områder i Canada.

Chile

Skiferie i Chile

Med sin placering langs Andesbjergene er Chile et oplagt skiland, hvor du kan finde skiløb i op til 3.670 m.o.h. Vi har selv besøgt flere skiområder i Chile - det er der dog ikke mange danskere, der kan prale af.

Danmark

Skiferie i Danmark

Skiløb i Danmark høre desværre til sjældenhederne, men når vinteren kommer og frosten melder sig er flere bakker klar med små lifte og sågar endda snekanoner

Finland

Skiferie i Finland

Danskerne har i de sidste par år opdaget Finland som vinterferieland, specielt Lapland. Sæsonen er meget lang i Finland, den begynder i November og endnu i begyndelsen af maj kan man eksempelvis sagtens stå på ski i Lapland p.g.a. store sne-anlæg.

Georgien

Skiferie i Georgien

Når man hører Georgien er det ikke skiløb som er den første tanke der rammer. Dog kan Georgien faktisk rigtig meget skiløb og er ofte en del billigere end Østrig, Frankrig og de andre store skidestinationslande.

Grønland

Skiferie i Grønland

På Grønland er der mulighed for at stå på ski året rundt, men pga. de hårde vejrforhold går sæsonen normalt fra april. Der er rig mulighed for at stå på langrend, men der bydes også på heliskiing eller skiløb på toppen af gletcheren 25 km fra Maniitsoq by

Japan

Skiferie i Japan

Japan er endnu et forholdsvis ukendt skimål for mange danskere, men med de mange sammenhængende områder i Hakuba, den fantastiske powder på Hokkaido og de hundredevis af små områder der bobler af japansk kultur, er en skioplevelse i Japan et must for alle

Makedonien

Skiferie i Makedonien

Makedonien er forholdsvis ukendt som rejsemål for danskernes skiferie. Dog er catskiing vundet frem over de sidste år, og der arrangeres enkelte rejser derned med off piste med hjælp fra "cats" som formål.

Polen

Skiferie i Polen

Polen er en af de mest populære østeuropæiske skidestinationer for det danske publikum, hvilket nok primært skyldes at der ikke er så stor afstand til Danmark. De områder som danske skirejsebureauer rejser til er primært Karpacz og Zarkopane.

Rusland

Skiferie i Rusland

Skisporten i Rusland har i mange år været begrænset, men den er i stor fremgang efter, at der blev afholdt Vinter-OL i Sochi i 2004.

Schweiz

Skiferie i Schweiz

Schweiz er ikke et velkendt rejsemål hos de danske skiturister, men der findes ca. 150 skiområder, hvoraf danske skirejsearrangører arrangerer ture til ca. 15 destinationer.

Slovakiet

Skiferie i Slovakiet

Slovakiet er et forholdsvis ukendt land for danskere når snakken falder på skiferie. Det er dog utroligt billigt, en cola fås flere steder til under 5 kr.

Slovenien

Skiferie i Slovenien

I Slovenien har skisport været dyrket gennem generationer. Og der afholdes hvert år flere internationale konkurrencer i bl.a. Kranjska Gora. Slovenien er, som de andre Østeuropæiske skiområder kendetegnet ved det lave prisniveau.

Spanien

Skiferie i Spanien

Spanien byder på trods af den sydlige beliggenhed, på flere interessante skiområder. Fra Picos de Europa i nord til Sierra Nevada i Andalusien. Skicentrene er af god kvalitet og der er masser af aktiviteter ud over skiløbet.

Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet

Tjekkiet har efterhånden været på flere danske rejsebureauers program i op mod ti år. Det skyldes nok ikke mindst det lave prisniveau man finder i landet.

Tyrkiet

Skiferie i Tyrkiet

Det vil måske overraske dig, at Tyrkiet har mere end 40 bjerge, som er over 3.500 meter høje. De mange høje tinder gør også, at du sagtens kan stå på ski i Tyrkiet - selvom det er noget, de fleste stadig har til gode at prøve.

Tyskland

Skiferie i Tyskland

De skisportssteder der findes i Tyskland, er placeret i den smule af Alperne som grænser op til Østrig. De mest kendte områder er Garmisch Parten- kirchen og Oberstdorf.

Ukraine

Skiferie i Ukraine

Når Ukraine dukker op i mediebilledet, handler emnet sjældent om skiløb. Ikke desto mindre er den Karpaterne, som er en stor bjergkæde i det vestlige, fredelige Ukraine, en fremragende skidestination.

USA

Skiferie i USA

De amerikanske skiområder er mest kendt for den fantastiske sne. Den meget tørre luft gør sneen særdeles let og luftig, hvilket betyder perfekte off-piste forhold. Der findes mange skiområder i USA, de mest kendte af områderne er beliggende i Utah.

Usbekistan

Skiferie i Usbekistan

Usbekistan er især kendt for deres gode muligheder for heliskiing, og snowboard mulighederne i bjergområderne omkring lufthavnen i Tashkent er også værd at bemærke.

Østrig

Skiferie i Østrig

Østrig er et særdeles populært rejsemål for titusindevis af danskere hver vinter. Østrig er mest kendt for store skisportssteder som St. Anton, Badgastein, Ischgl, Saalbach, Wagrain, Sölden og Zillertal. Skisportsstederne er placeret i det centrale og ves

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen