Lande

Klik her for at læse mere om skirejser til Andorra

Andorra

Det lille land Andorra er det højeste og største område for skiløb i Pyrenæerne. Der er 2 store skiområder som samlet har 187 pister med en samlet længde på 300 km, hvor 1460 snekanoner sørger for at det er muligt at stå på ski hele sæsonen.

Pister:35 km63 km59 km32 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Argentina

Argentina

Argentina forbinder de færreste nok med skiferie. Men med beliggenheden på den sydlige halvkugle er skiforholdene i Argentina optimale når sommeren er på sit højeste i Danmark.

Pister:4 km25 km15 km10 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Bulgarien

Bulgarien

Bulgarien har mange gode skisportssteder. Fælles for dem alle er det særdeles lave prisniveau, som kendetegner de fleste østeuropæiske lande.

Pister:6 km21 km26 km9 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Canada

Canada

Det er endnu ganske få danskere, der rejser over atlanten for at stå på ski, men i de seneste år er det blevet mere udbredt. Der findes utroligt mange gode skiområder i Canada, danske skirejsearrangører rejser til flere forskellige områder i Canada.

Pister:29 km213 km407 km283 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Danmark

Danmark

Skiløb i Danmark høre desværre til sjældenhederne, men når vinteren kommer og frosten melder sig er flere bakker klar med små lifte og sågar endda snekanoner

Pister:1 km1 km1 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Finland

Finland

Danskerne har i de sidste par år opdaget Finland som vinterferieland, specielt Lapland. Sæsonen er meget lang i Finland, den begynder i November og endnu i begyndelsen af maj kan man eksempelvis sagtens stå på ski i Lapland p.g.a. store sne-anlæg.

Pister:3 km62 km49 km10 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Frankrig

Frankrig

De fleste franske skiområder er placeret i den sydøstlige del af Frankrig grænsende op mod Schweiz og Italien. De mest kendte områder er Tignes, Val Thorens, Avoriaz, Val d´Isere og Alpe d´Huez.

Pister:637 km3469 km4285 km1830 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Georgien

Georgien

Når man hører Georgien er det ikke skiløb som er den første tanke der rammer. Dog kan Georgien faktisk rigtig meget skiløb og er ofte en del billigere end Østrig, Frankrig og de andre store skidestinationslande.

Klik her for at læse mere om skirejser til Grønland

Grønland

På Grønland er der mulighed for at stå på ski året rundt, men pga. de hårde vejrforhold går sæsonen normalt fra april. Der er rig mulighed for at stå på langrend, men der bydes også på heliskiing eller skiløb på toppen af gletcheren 25 km fra Maniitsoq by

Klik her for at læse mere om skirejser til Italien

Italien

Italien er mest kendt for skisportsteder som Canazei, Sestriére og Livigno beliggende i Dolomitterne. Italiens force er de forholdsvis lave priser, hvorimod udbygningen af liftsystemerne kan halte noget bagefter.

Pister:28 km1866 km3581 km752 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Japan

Japan

Japan er endnu et forholdsvis ukendt skimål for mange danskere, men med de mange sammenhængende områder i Hakuba, den fantastiske powder på Hokkaido og de hundredevis af små områder der bobler af japansk kultur, er en skioplevelse i Japan et must for alle

Pister:60 km84 km51 km29 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Makedonien

Makedonien

Makedonien er forholdsvis ukendt som rejsemål for danskernes skiferie. Dog er catskiing vundet frem over de sidste år, og der arrangeres enkelte rejser derned med off piste med hjælp fra "cats" som formål.

Klik her for at læse mere om skirejser til Norge

Norge

Danskere i tusindevis tager hvert år til Norge for at stå på ski. Det er typisk folk, der kører i egen bil, men der er også mange rejsebureauer, som arrangerer ture til Norge. De mest kendte skiområder i Norge er Trysil og ikke mindst Lillehammer.

Pister:221 km203 km214 km102 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Polen

Polen

Polen er en af de mest populære østeuropæiske skidestinationer for det danske publikum, hvilket nok primært skyldes at der ikke er så stor afstand til Danmark. De områder som danske skirejsebureauer rejser til er primært Karpacz og Zarkopane.

Pister:3 km20 km11 km5 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Rusland

Rusland

Skisporten i Rusland har i mange år været begrænset, men den er i stor fremgang efter, at der blev afholdt Vinter-OL i Sochi i 2004.

Klik her for at læse mere om skirejser til Schweiz

Schweiz

Schweiz er ikke et velkendt rejsemål hos de danske skiturister, men der findes ca. 150 skiområder, hvoraf danske skirejsearrangører arrangerer ture til ca. 15 destinationer.

Pister:3 km1539 km1785 km533 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Slovakiet

Slovakiet

Slovakiet er et forholdsvis ukendt land for danskere når snakken falder på skiferie. Det er dog utroligt billigt, en cola fås flere steder til under 5 kr.

Pister:11 km18 km7 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Slovenien

Slovenien

I Slovenien har skisport været dyrket gennem generationer. Og der afholdes hvert år flere internationale konkurrencer i bl.a. Kranjska Gora. Slovenien er, som de andre Østeuropæiske skiområder kendetegnet ved det lave prisniveau.

Pister:18 km19 km4 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Spanien

Spanien

Spanien byder på trods af den sydlige beliggenhed, på flere interessante skiområder. Fra Picos de Europa i nord til Sierra Nevada i Andalusien. Skicentrene er af god kvalitet og der er masser af aktiviteter ud over skiløbet.

Pister:138 km117 km66 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Sverige

Sverige

Mange danskere har fået deres debut på ski i Sverige, og landet er stadig et yndet mål for mange danskere. De mest kendte områder i Sverige er Åre, Isaberg samt de mange områder beliggende omkring Sälen.

Pister:309 km339 km321 km190 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Tjekkiet

Tjekkiet

Tjekkiet har efterhånden været på flere danske rejsebureauers program i op mod ti år. Det skyldes nok ikke mindst det lave prisniveau man finder i landet.

Pister:29 km44 km8 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Tyskland

Tyskland

De skisportssteder der findes i Tyskland, er placeret i den smule af Alperne som grænser op til Østrig. De mest kendte områder er Garmisch Parten- kirchen og Oberstdorf.

Pister:20 km92 km113 km28 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Ukraine

Ukraine

Når Ukraine dukker op i mediebilledet, handler emnet sjældent om skiløb. Ikke desto mindre er den Karpaterne, som er en stor bjergkæde i det vestlige, fredelige Ukraine, en fremragende skidestination.

Pister:4 km5 km1 km
Klik her for at læse mere om skirejser til USA

USA

De amerikanske skiområder er mest kendt for den fantastiske sne. Den meget tørre luft gør sneen særdeles let og luftig, hvilket betyder perfekte off-piste forhold. Der findes mange skiområder i USA, de mest kendte af områderne er beliggende i Utah.

Pister:161 km647 km601 km870 km
Klik her for at læse mere om skirejser til Usbekistan

Usbekistan

Usbekistan er især kendt for deres gode muligheder for heliskiing, og snowboard mulighederne i bjergområderne omkring lufthavnen i Tashkent er også værd at bemærke.

Klik her for at læse mere om skirejser til Østrig

Østrig

Østrig er et særdeles populært rejsemål for titusindevis af danskere hver vinter. Østrig er mest kendt for store skisportssteder som St. Anton, Badgastein, Ischgl, Saalbach, Wagrain, Sölden og Zillertal. Skisportsstederne er placeret i det centrale og ves

Pister:32 km5638 km8803 km1938 km