Skiferie i Järvsö (Sverige)


Järvsö er et oplagt sted at holde skiferie – der er tale om en hyggelig skisportsby beliggende i det centrale Sverige cirka ni timers kørsel fra Helsingborg. Skisportsbyen er beliggende i dalen ved floden Ljusan og er indbegrebet af en hyggelig atmosfære, der understøttes af, at man bor i og omkring pisterne. Børnevenlig skiferie i Järvsö med snegarentiDe fleste af hytterne i skiområdet har skiløb til og fra hoveddøren og er dermed meget børnevenlig. Området har et veludbygget system af snekanoner, og der ydes snegaranti fra slutningen af november til slutningen af april, hvilket giver rigtig gode muligheder for god sne under en skiferie i Järvsö.Der er tale om... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Järvsö
Skiområdet: 170-370 m.o.h.
Byen: 170 m.o.h.

19 pister i alt
4 stk.
6 stk.
7 stk.
2 stk.

Lifter: 8 stk. / 8.400 pers/time

Slæbelifter: 5
Stolelifter: 2
Mere information om Järvsö under banneret
Järvsö er et oplagt sted at holde skiferie – der er tale om en hyggelig skisportsby beliggende i det centrale Sverige cirka ni timers kørsel fra Helsingborg.

Skisportsbyen er beliggende i dalen ved floden Ljusan og er indbegrebet af en hyggelig atmosfære, der understøttes af, at man bor i og omkring pisterne.

Børnevenlig skiferie i Järvsö med snegarenti

De fleste af hytterne i skiområdet har skiløb til og fra hoveddøren og er dermed meget børnevenlig. Området har et veludbygget system af snekanoner, og der ydes snegaranti fra slutningen af november til slutningen af april, hvilket giver rigtig gode muligheder for god sne under en skiferie i Järvsö.

Der er tale om det næstældste skiområde i Sverige. Et kompakt område med 19 gode pister. Til skisæsonen 2011/2012 åbnes endnu en stolelift, så området nu har en rigtig god kapacitet med sine i alt 8 lifter.

Der er god plads til børnene i børneområdet, og for den øvede skiløber er der god plads til at boltre sig på mange pister hvor en del af skiområdet hvert år lægger pister til en international FIS specialslalom konkurrence.

Freestyle-park på Järvsöbakken og 100 km langrendsløjper omkring byen

Järvsöbakken har desuden en freestyle-park med rails, boxes samt mange hop i forskellige størrelser.

Er man mere til langrend kan man forsøge sig med de op imod 100 km langrendsløjper, der er anlagt i området omkring byen – og en skiferie i Järvsö er altså oplagt til alle former for ski.

Billeder og video fra Järvsö


Brugernes anmeldelser af Järvsö

Skiterræn
4,33
Liftsystem
4,00
Afterski
3,67
Byen
3,33
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
3,17
Järvsö har en samlet score på 4,19 stjerner ud af 5. Baseret på 6 anmeldelser.
Skiløb til døren - ski in og out hytter/hoteller - Anmeldt d. 20/09 2015 14:18 - Oprettet af Christian

Hyggeligt svensk skisportssted. Fantastiske hytter og hotel placeret direkte ved pisten. Godt skiområde til begynderen og børnefamilierne.Maden i byen er desuden langt over middel i forhold til resten Sverige. 8-10 timers kørsel fra Helsingborg - derfor sneskikkert. Læs mere

Mere information om Järvsö under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
8ºC
0,0 mm
3,2 m/s
nord-nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
9ºC
0,0 mm
2,9 m/s
nord-nordvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
13ºC
9ºC
0,0 mm
1,6 m/s
nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
17ºC
8ºC
0,0 mm
2,3 m/s
vest-nordvest

Kort over Järvsö

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Järvsö. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Järvsö.

Find tilbud på skirejser