Järvsö

Järvsö er et oplagt sted at holde skiferie – der er tale om en hyggelig skisportsby beliggende i det centrale Sverige cirka ni timers kørsel fra Helsingborg.

Skisportsbyen er beliggende i dalen ved floden Ljusan og er indbegrebet af en hyggelig atmosfære, der understøttes af, at man bor i og omkring pisterne.

Børnevenlig skiferie i Järvsö med snegarenti

De fleste af hytterne i skiområdet har skiløb til og fra hoveddøren og er dermed meget børnevenlig. Området har et veludbygget system af snekanoner, og der ydes snegaranti fra slutningen af november til slutningen af april, hvilket giver rigtig gode muligheder for god sne under en skiferie i Järvsö.

Der er tale om det næstældste skiområde i Sverige. Et kompakt område med 19 gode pister. Til skisæsonen 2011/2012 åbnes endnu en stolelift, så området nu har en rigtig god kapacitet med sine i alt 8 lifter.

Der er god plads til børnene i børneområdet, og for den øvede skiløber er der god plads til at boltre sig på mange pister hvor en del af skiområdet hvert år lægger pister til en international FIS specialslalom konkurrence.

Freestyle-park på Järvsöbakken og 100 km langrendsløjper omkring byen

Järvsöbakken har desuden en freestyle-park med rails, boxes samt mange hop i forskellige størrelser.

Er man mere til langrend kan man forsøge sig med de op imod 100 km langrendsløjper, der er anlagt i området omkring byen – og en skiferie i Järvsö er altså oplagt til alle former for ski.

Fotos og video

Brugerne om Järvsö

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Skiløb til døren - ski in og out hytter/hoteller | Skrevet den 20/09 2015

Oprettet af Christian

Hyggeligt svensk skisportssted. Fantastiske hytter og hotel placeret direkte ved pisten. Godt skiområde til begynderen og børnefamilierne.

Maden i byen er desuden langt over middel i forhol...
d til resten Sverige. 8-10 timers kørsel fra Helsingborg - derfor sneskikkert.
Læs mere
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Järvsö?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Järvsö hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Järvsö?

Hvis du skal på skiferie til Järvsö, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Järvsö her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Järvsö lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Järvsö her ⇒

Er Järvsö et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Järvsö til 4,19 stjerner ud af 5 mulige. Järvsö scorer højest på Prisniveau og Begyndervenlighed, mens området scorer lavest på Off-piste. Det er baseret på 6 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒