Scheffau

Find en skiferie til Scheffau her: SnowTrex.dk

Scheffau er en hyggelig by, med 1.100 indbyggere, beliggende i skiområdet Ski-Welt Wilder Kaiser. Der er 5 km langrendsløjper i byen, og 165 km i hele dalen. Der er 20 km afmærkede vandrestier som er ryddet for sne, i omegnen af Scheffau.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Söll og Westendorf

Skiferie forslag i Scheffau

Lejligheder Rosemarie Lejligheder Rosemarie Bil fra 3.205,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Scheffau

Her kan du se brugernes karakterer for Scheffau.

Skiterræn:
4,15
Liftsystem:
4,02
Afterski:
2,93
Byen:
2,85
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,87 / 5 ud fra 55 anmeldelser.

ADVARSEL om LEITENHOF | Skrevet den 22/02 2010

Oprettet af Gitte Quitzau

Esbjerg /Ribe Ungdomsskole er lige hjemvendt fra vores årlige skitur. Vi var i år booket ind på LEITENHOF i Sheffau - hvilket skulle vise sig at være det værste skod sted. Vi havde en gruppe på ca 50 ...
elever, som hver havde betalt ca 4200,- dkkr for turen. På stedet var også en sjællandsk gruppe på ca 50 elever samt en gruppe fra Helle/Varde af samme størrelse. Til disse 150 msk var der 9 brusere - uden forhæng og varmt vand - og 5 toiletter til rådighed! For at rumme alle disse msk var der lagt madrasser på gulvene på de allerede små proppede værelser - et værelse bestod af 16!!!!! sovepladser. Tør slet ikke tænke på brandfaren i dennne træfælde. Flere køjesenge braste sammen under vægten af en kuffert, andre var samlet med gaffatape. Stedet var generelt nedslidt og beskidt, der var bla. et gammelt hvepsebo og cigaretskodder proppet ned i håndvaskene, som også var utætte. Da vi gjorde opmærksom på manglende toiletpapir, fik vi en vred besked tilbage om " at de fandme ikke var der til at servicere os i døgnets 24 timer". Det ene drengeværelse fik aldrig varme på og heller ikke en nøgle til deres 6 personers værelse med ét skab.

Ejeren af stedet - en meget glat fyr - Manfred, ejer også et luksus hotel, som ligger som nabo til denne lade - og det er pudsigt nok de luksus hytter, der dukker op, når man søger på nettet. Manfred lovede bod og bedring ugen igennem, men intet skete - jo han bød på en snaps og flyttede sit personale ud, så der blev plads til en af vores ledere, flot gjort!

Jeg kan blive ved at remse klagepunkter op, men I har vist fanget pointen ikk`?!

Vores tur blev reddet af, at ungerne var så fantastiske til at tage det hele oppefra og ned, fodi de var opsat på, at det skulle blive en fed tur - og det gjorde det - men LEITENHOF gjorde, hvad de kunne for at smadre det.

Sheffau er et fantastisk skisted, og vi vender gerne tilbage, men vi bor hellere i igloer end hos Manfred igen. Badevandet har alligevel samme temperatur!

I må simpelthen ikke byde jer selv eller andre at bo dette sted
Læs mere

Giver ret i advarsel. | Skrevet den 25/02 2009

Oprettet af Ida

Vi er en gruppe på 20 unge mennesker der kom hjem fra Scheffau i søndags.
Vi boede også på Leitenhof og kan på ingen måde anbefale stedet.

Vi ankom kl. 6 om morgenen og var heldigvis b...
levet ringet op af guiderne et par dage forinden som, havde spurgt om vi ønskede morgenmad.

Men vi oplevede hurtigt problemer da vi ankom.

Da vi havde fået morgenmad og skiftede til skitøj gik vi sammen med guiderne ned mod skilejen, som gerne skulle have både ski, støvler og liftkort klar til os.
Vi var allerede dernede kl. 8 om morgenen og tænkte, at nu fik vi rig mulighed for at stå på ski hele dagen.
Ski og støvler osv. fungerede fint og det gik hurtigt, men da vi så skulle til at have vores liftkort var de ikke klar.
Guiderne gav hele tiden en "mand "skylden for det og sagde at systemet var gået ned. Vi ventede og ventede og ventede og fik hele tiden, at vide at nu gik der kun 15 min.
De 15 min. blev i mellem tiden til ca. to timer, hvor vi alle 20 som i forvejen var meget trætte og udmattede oven på busturen lå henslængt rundt om i butikken.

Jeg undre mig over at liftkortene ikke lå klar til os som lovet, hvorfor var de ikke ordnet dagen forinden? istedet for at vi skal starte ud med to timers ventetid.

Da vi så havde haft en dag på ski og kom udmattende hjem for at få vores værelser kl. 16, var der igen problemer.
Hotellet/pensionen eller hvad man vil kalde det var over-booket. Så det 2 pers. værelse vi havde bestilt var allerede lejet ud. Så de to der skulle bo på det værelse blev indkvarteret på en anden pension -hvilket vi mener er med til, at splitte os som ellers tog afsted som gruppe. Jeg kan læse mig til, at dette ikke er første gang det er sket -undre mig over at Højmark gentagende gange vil være det bekendt.

Derudover var der hele tre personer der fik stjålet deres ski og først midt på ugen fik vi besked om at vi bare kunne ha' lavet en forsikring imod dette i skibutikke. Men ingen havde informeret os om dette.
Skiene blev dog fundet igen i løbet af ugen -og det endte da også med, at vi slæbte både ski og støvler op på vores ellers meget små værelser da skiskuret var ekstremt kaotisk med 150 par ski.

Vi kan heller ikke anbefale maden på hotellet, vi valgte bl.a Leitehof pga. fuldpension men må indrømme at vi var ret skuffet.
Man kan ikke ligefrem kalde den en nærende kost og nej grøntsager eller andet form for grønt fandt man ingen steder.
Vi valgte derfor hverdag, at spise os et varmt måltid på toppen af bjerget surt at burge penge på da man havde forventede, at man kunne leve af den fuldepension.

Første dag da vi skulle i bad lå der cola dåser, slikpapir og en masse hår, ikke et sted man havde lyst til at gå i bad. Derudover manglede der lys på det ene toilet da ejeren sparede på det... hmm...

Nå men heldigvis havde vi det hyggeligt sammen og skisportsstedet var super godt :)

Så vil ikke anbefale Leitehof, men skisportsstedet er lækkert.
Så højmark find en anden pension men behold destinationen.

Hilsen Ida og de resterende 19 i gruppen.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Scheffau?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Scheffau hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Scheffau?

Hvis du skal på skiferie til Scheffau, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Scheffau her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Scheffau lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Scheffau her ⇒

Er Scheffau et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Scheffau til 3,87 stjerner ud af 5 mulige. Scheffau scorer højest på Prisniveau og Begyndervenlighed, mens området scorer lavest på Byen. Det er baseret på 55 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Scheffau sammen med?

Scheffau hører sammen med skiområderne Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Söll og Westendorf.