Serre Chevalier

Find en skiferie til Serre Chevalier her: SnowTrex.dk | UCPA

En skiferie til Serre Chevalier i de sydlige franske alper betyder en skiferie, hvor solen næsten altid skinner, mens man kan nyde skiløbet i smukke og gode forhold. Der er i skiområdet ved Serre Chevalier gode muligheder for skiløb på både pisterne og i særdeleshed i offpisten. Luc Alphand, en af Frankrigs helt store skistjerner, har bopæl i Serre Chevalier, hvilket er lidt af et kvalitetsstempel til forholdene på bjerget. Området garanterer derfor også, at sneforholdene er i top, selv på de sparsomme snedage, da en væsentlig del af det store skiområde er dækket af et veludbygget kunstsneanlæg.

Skiløb i Serre Chevalier

Skiområdet i Serre Chevalier er et af de største i Europa. Området har hele 250 kilometer pister fordelt på alle niveauer, som er forbundet af 68 lifter. For nybegynderne er der en overvægt af blå pister fordelt på bjerget, mens der samtidig stort set altid er mulighed for at tage en af disse lettere nedfarter fra alle lifter. Området er derfor attraktiv for begyndere og let øvede, som endnu ikke er helt sikre på ski, men gerne vil med længere end begynderområdet i bunden.

For de mere øvede skiløbere findes der ligeledes et stort udvalg af røde og sorte pister i området, hvoraf nogle har en meget stejl hældning. Særligt findes der nogle imponerende nedfarter over Villeneuve, hvor man får skiløb på mere end 800 højdemeter. Der findes i området også en masse underholdende skiløb blandt træer, da to tredjedele af området ligger under trægrænsen. Det skaber ligeledes et naturligt sjovt terræn. Området er kendt for at have velholdte pister uden ubehagelige overraskelser.

Masser af offpist

Foruden de 250 kilometer markerede pister, så findes der i Serre Chevalier også hele 3.901 hektar offpistområde, som de mere erfarne skiløbere kan udforske. Der er i toppen af området god mulighed for at stå på ski i åbne bowl, hvor der er masser af plads og ruter hele vejen ned i dalen. Længere nede i området findes et stort udvalg af verdensklasse offpiste mellem træer, hvor sneen holder sig god i endnu længere tid, og træerne skaber bedre sigtbarhed på mere overskyede dage. Mellem byerne Villeneuve og Le Monêtier-les-Bains findes nedkørslen til Les Guibertés, som med et fald på hele 1.000 meter er en oplevelse for enhver, der ønsker at køre offpiste på skiferien.

Hvis man ønsker at køre på ski i offpisten i Serre Chevalier, så er det vigtigt at være opmærksom på, hvor man begiver sig hen, da man kan være uheldig og ende langt fra skiområdet. Derfor kan det anbefales at booke en guide til offpistturen, eller selv tage et kursus i områdets offpist.

Skiferie med stort udvalg af aktiviteter

Har du mod forventning brug for et lille afbræk på sin skiferie i Serre Chevalier, så tilbyder byen mulighed for et bredt udvalg af aktiviteter. Man kan blandt andet få en masse tid til at gå med gokart, vandland, skøjtebane, og så er der også mulighed for at ride på heste og meget mere. Serre Chevalier har et stor udvalg af barer og restauranter, så sulten og tørsten skulle gerne blive tilfredsstillet uden de store problemer.

Skiferie forslag i Serre Chevalier

Résidence Chantemerle Résidence Chantemerle Bil fra 2.287,-/pers.
Résidence Aquisana Résidence Aquisana Bil fra 2.746,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Serre Chevalier

Her kan du se brugernes karakterer for Serre Chevalier.

Skiterræn:
4,23
Liftsystem:
3,48
Afterski:
3,02
Byen:
3,72
Samlet score er 3,61 / 5 ud fra 65 anmeldelser.

Dejligt område, gamle lifter | Skrevet den 27/01 2017

Oprettet af Jesper H. Christensen

Serre Chevalier er et dejligt skiområde med fede pister og masser af muligheder for off-piste. Men vi undrede os alle sammen, hvorfor "området" ikke har opgraderet lifterne? 85% af lifterne er...
gamle, dvs. kører langsomt(7-8 km/t)og har ikke "låg" eller noget. De hurtige i området kører 18 km/t, men dem er er der næsten ingen af. I praksis betyder det, at man står mindre på ski, og at man meget let kommer til at fryse, fordi man sidder lang tid ubeskyttet i liften. Så stedet kan i hvertfald ikke anbefales til børne familier med små børn, de vil ganske enkelt fryse i dårligt humør. Men det kunne være et fantastisk sted....ind med nye lifte, mange, og så kommer jeg gerne igen....Men det er altså 85% der er gamle!!!!
Læs mere

Glimrende skiområde med fornuftig mængde sne | Skrevet den 27/12 2016

Oprettet af Carsten-M

Området er ikke særligt overrendt af turister og generelt er der ikke de store køer. Men returvejen fra de fjerneste områder er ikke optimal.
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Serre Chevalier?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Serre Chevalier hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Serre Chevalier?

Hvis du skal på skiferie til Serre Chevalier, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Serre Chevalier her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Serre Chevalier lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Serre Chevalier her ⇒

Er Serre Chevalier et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Serre Chevalier til 3,61 stjerner ud af 5 mulige. Serre Chevalier scorer højest på Skiterræn og Byen, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 65 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Serre Chevalier?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Serre Chevalier. Du har også mulighed for at rejse med SnowTrex.dk og UCPA med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒