☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Serre Chevalier

En skiferie i Serre Chevalier tager dig til de sydlige franske alper, hvor solen næsten altid er fremme og giver dig smukke og gode skiforhold. Tager du på skiferie i Serre Chevalier, vil du finde gode muligheder for godt skiløb og især off-pist. Mellem byerne Villeneuve og Le Monêtier-les-Bains findes nedkørslen til Les Guibertés som med et fald på 1000 meter er en oplevelse for enhver, der ønsker at off-piste på deres skiferie.

Stort kunstsneanlæg i Serre Chevalier

Luc Alphand, en af Frankrigs helt store skistjerner, har bopæl i Serre Chevalier, hvilket er lidt af en kvalitets stempel, så en skiferie i Serre Chevalier skulle ikke blive mangelfuld. Området har et særdeles veludbygget kunstsneanlæg, som dækker en væsentlig del af det 250 km store pisteområde.

Skiferie med stort udvalg af barer og restauranter

Har du mod forventning brug for et lille afbræk på sin skiferie i Serre Chevalier, så tilbyder byen mulighed for et bredt udvalg af aktiviteter. Man kan blandt andet få en masse tid til at gå med go-kart, vandland, skøjtebane, og så er der også mulighed for at ride på heste og meget mere. Serre Chevalier har et stor udvalg af barer og restauranter, så sulten og tørsten skulle gerne blive tilfredsstillet uden de store problemer.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Serre Chevalier

Her kan du se brugernes karakterer for Serre Chevalier.

Skiterræn:
4,23
Liftsystem:
3,48
Afterski:
3,02
Byen:
3,72
Samlet score er 3,61 / 5 ud fra 65 anmeldelser.

Dejligt område, gamle lifter | Skrevet den 27/01 2017

Oprettet af Jesper H. Christensen

Serre Chevalier er et dejligt skiområde med fede pister og masser af muligheder for off-piste. Men vi undrede os alle sammen, hvorfor "området" ikke har opgraderet lifterne? 85% af lifterne er...
gamle, dvs. kører langsomt(7-8 km/t)og har ikke "låg" eller noget. De hurtige i området kører 18 km/t, men dem er er der næsten ingen af. I praksis betyder det, at man står mindre på ski, og at man meget let kommer til at fryse, fordi man sidder lang tid ubeskyttet i liften. Så stedet kan i hvertfald ikke anbefales til børne familier med små børn, de vil ganske enkelt fryse i dårligt humør. Men det kunne være et fantastisk sted....ind med nye lifte, mange, og så kommer jeg gerne igen....Men det er altså 85% der er gamle!!!!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Glimrende skiområde med fornuftig mængde sne | Skrevet den 27/12 2016

Oprettet af Carsten-M

Området er ikke særligt overrendt af turister og generelt er der ikke de store køer. Men returvejen fra de fjerneste områder er ikke optimal.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar