Skijakker til damer

Skisport forhandler et stort udvalg af markedets bedste skijakker til damer. Vi har altid nogle attraktive tilbud på en skijakker, der passer til dig, og vores modeller fåes i mange forskellige designs, farver og størrelser.

Vi har alt fra billige skijakker til skijakker fra gode mærker som DIEL, Helly Hansen, Kilpi og 2117 of Sweden. De kommer med god isolering og membran, der er velegnede til både langrend og alpint skiløb. Vi sælger også skijakker til herrer og skijakker til børn.

Vi tilbyder 103% prisgaranti på vores skijakker, og vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Hvis du står og leder efter et dame skisæt kan du købe et af vores på forhånd sammensatte sæt til fordelagtige priser, eller du kan gøre det nemt selv ved at kombinere en af vores skibukser til damer med en af vores skijakker her på siden.Markedets bedste skijakker til damer

Hos Skisport er det vigtigt for os, at vi kan stå inde for de mærker, som vi forhandler. Derfor sælger vi kun skijakker fra de bedste mærker på markedet, så du er sikker på at købe en skijakke, der er produceret ordentlig. Vi går meget op i kvaliteten på de kvindelige skijakker, så du er sikret en jakke, der er slidstærk og forhåbenlig kan holde til mange års skiløb. 

Vi har et bredt udvalg med en masse unikke mærker. Vi forhandler blandt andet Helly Hansen, Kilpi, DIEL og 2117 of Sweden. De enkelte mærker har en masse forskellige modeller, som vi sælger vi forskellige farver og størrelser. Hvis du falder over et produkt, som du gerne vil have i en anden farve eller størrelse, må du gerne kontakte vores kundeservce. Så kigger vi på, om det kan lade sig gøre at bestille en skijakke hjem, der passer lige til dine behov.

Moderne skijakker kommer med et væld af fede features og med ny teknologi, der gør din skioplevelse endnu bedre. Der er blandt andet taget højde for bedre materialer, så din skijakke bliver endnu mere åndbar og vandafvisende. 

Hvordan skal en skijakke være?

En skijakke kan have mange forskellige funktionaliteter og specielle tekniske egenskaber, der gør, at den ene skijakke skiller sig en anelse ud fra de andre. Her vil vi kort gå igennem, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en skijakke hos Skisport, så du ender med at finde den jakke, der passer dig bedst.

Et parameter som du skal vælge din skijakke ud fra er blandt andet, hvor mange justeringsmuligheder der er, så du kan tilpasse jakken til din krop og ønsker. Det er for eksempel i form af lynlåsen og lommer. Det vil være smart at have både indvendige og udvendige lommer, hvor du kan gemme værdifulde ting, mens du er ude på pisten. Her er en regulær liftlomme særlig smart, da du kan gemme dit liftkort derinde, så du hurtigt kan komme igennem køen til liften.

Du skal også vurdere, om du ønsker at købe en skijakke med to eller tre lag. Vi forhandler begge dele, og skijakker i tre lag er af højeste kvalitet og dyrere pris. En to-lags skijakke består af membran inderst og et ydre lag, hvorimod en tre-lags skijakke består af de to samme lag + et vandtiltrækkende lag. Det ekstra lag gør skijakken mere slidstærk og giver mere åndbarhed. 

Egenskaber hos skijakker
Når du kigger efter en ny skijakke, er der nogle tekniske egenskaber, som du bør tjekke op på. Disse egenskaber omhandler blandt andet, hvor åndbar og vandafvisende skijakken er og giver således en indikation på, hvor god skijakken er til at holde dig varm og tør under hårdt skivejr.

Åndbarhed og vandafvisning angives i mm/m2 og g/m2, hvor tal mellem 10.000 og 20.000 giver en god skijakke, der kan klare det meste og passer de fleste menneskers behov. Hvis tallet er over 20.000 er det en rigtig stabel skijakke, der kan klare stort set alt vejr - både kraftigt regnvejr og snestorme.

Pas på din dameskijakke

Forhåbenlig finder du den helt rigtige skijakke, der har de rigtige funktionner og design, der passer til dine behov. Når du har købt den og har brugt den, er det vigtigt, at du løbende vedligeholder den, så den kan bruges gennem mange skisæsoner. Du skal give den en god behandling, så den forsat kan bevare dens egenskaber. Dette kan du gøre ved at bruge imprægnering og andre vedligeholdelseprodukter, som du kan købe her på Skisport.dk.

Det gælder iøvrigt ikke kun din skijakke. Det er klogt at passe på alt sit skitøj og skiudstyr. Det kan gøres på forskellige måder. Eksempelvis er det en god idé at holde sine skistøvler tørre, så de ikke begynder at lugte dårligt. Du bør også vokse dine ski jævnligt og hænge dine skiundertrøjer til damer op efter brug, så de ikke bliver jordslået.

Kvinde skijakker til billig pris

På trods af at Skisport sælger kendte og populære mærker i god kvalitet, er det også muligt at finde gode priser i vores skibutik. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores skijakker gennem hele året, så du altid kan få en billigere pris her end hos vores konkurrenter. Som regel hænger pris og kvalitet sammen, og sådan er det også hos Skisport. Vi sælger mange dyre modeller, der er i rigtig god kvalitet, men vi har også nogle billige skijakker, der ikke koster en formue.

Hvis du er på udkig efter ekstraordinære lave priser, skal du holde øje med, hvornår vi holder udsalg. Det sker en gang i mellem, at vi har gode tilbud på skijakker, så du kan spare endnu mere end du plejer. Dette sker som regel sidst på sæsonen, når efterspørgslen efter de gamle modeller er ved at rinde ud. Her holder Skisport nogle gange udsalg, så der er plads på lageret til, at vi kan købe nye fede skijakker til næste vintersæson.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti