Skiferie i Westendorf

Westendorf (Østrig)

Rejsebureauer til Westendorf: SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb, Thinggaard

Westendorf er en lille, hyggelig by i Tyrol. Byen besøges hvert år af mange danskere, der tager ned for at opleve det i Østrig unikke skiløb, man kan finde i Westendorf. Tager man på skiferie i byen, vil man opleve, at den vil byde på alt, hvad en skiferie skal byde på. Byen har blandt andet fået prædikatet Østrigs hyggeligste skisportsby, hvilket bestemt er fortjent. Tager man på skiferie i Westendorf vil man opleve, at hvad der tidligere var et Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Westendorf
Skiområdet: 621-1829 m.o.h.
Byen: 789 m.o.h.

250 pister i alt
108 km blå
120 km rød
22 km sort

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 2
Stolelifter: 38
Kabinelifter: 9

En del af Wilder Kaiser

Der er i Westendorf mulighed for at udforske masser af pistekilometer grundet sammenkoblingen med de mange andre skisportsområder. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Westendorf. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, som er klar til at blive udforsket på skiferien.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig.

Mød store udfordringer i Westendorf

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den mest garvede skiløber. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Westendorf befinder sig i 800 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde. Er skiområdet lokalt omkring Westendorf ikke udfordrende nok, kan man slå sig løs i Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.

Store og små legepladser

Der findes i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental flere snowparker, som kan udfordre både nybegyndere og erfarne indenfor freestyle-disciplinen. Ved Westendorf ligger Mini Playground og Big Playground. Mini Playground byder på en mini-skicrossbane og en mini-jib linje, som består af bølger i sneen, bokse og hop, som er specielt velegnet til begyndere og de mindste skiløbere. Big Playground er både for begyndere og op til professionelle, da der findes flere forskellige linjer efter niveau. På Easy Line kan alle være med og blive komfortabel med disciplinen. Pro Line står klar med udfordringer til de helt hårde freestyle skiløbere og snowboardere. Der findes også et afslapningsområde i parken, hvor man kan slå sig ned og kigge på de seje tricks.

Afterski i Westendorf

Når dagen på bjerget er ved at nå sin afslutning, så betyder det ikke at dagen er slut i Westendorf. Der er nemlig rig mulighed for at udforske afterski-scenen i byen. Der findes alt fra traditionelle bjerghytter, skønne barer og caféer til forskellige diskoteker med livemusik. Anbefalelsesværdig er Gerry’s Inn, Karat-Bar-Pub-Lounge og Moskito, hvis man ønsker afslappet afterski. Man finder en endnu hyggeligere stemning på byens restauranter, hvor man kan finde lækkerier både fra det lokale og internationale køkken. Ønsker man at shoppe på skiferien, så kan det anbefales at tage en tur til en af nabobyerne Söll, Ellmau, Kitzbühel eller Kirchberg.

Udvalgte skirejser fra Westendorf

Søg efter skirejser

Lejligheder Carolin - ekstra lejligheder

Lejligheder Carolin har en central, men rolig beliggenhed i Westendorf. Lejlighederne er pæne, og de har alle balkon med udsigt over Alperne. Eftermiddage og aftener kan bruges på Westendorfs hyggelige afterski-barer, hvor du kan nyde en kold øl eller en farverig drink. Hvis du er til en mere afslappende eftermiddag, så har du mulighed for at nyde varmen i saunaen eller bestille en omgang massage.

Billeder og video fra Westendorf


Brugernes anmeldelser af Westendorf

Skiterræn
4,29
Liftsystem
4,30
Afterski
3,85
Byen
4,32
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
3,00
Westendorf har en samlet score på 4,35 stjerner ud af 5. Baseret på 103 anmeldelser.
Go´e gamle Westendorf - Anmeldt d. 21/01 2019 08:34 - Oprettet af Mikael Boe Jørgensen

Her mødte jeg for første gang skisportens lyksagligheder tilbage i 1981. Her lærte mine børn at stå på ski. Vi er alle med jævne mellemrum vendt tilbage til denne overordentlig hyggelige by. De sidste 11 år er skiferien suppleret med en forlænget weekend i begyndelsen af marts med en stor gruppe af venner, hvor de nu voksne børn også deltager Læs mere

Forespørgsel - Anmeldt d. 30/06 2017 19:03 - Oprettet af Frederik Giørtz

Hej alle Jeg sidder og kigger på skiferie i Westendorf. Jeg har aldrig været der før, så jeg er lidt nysgerrig på historikken omkring sneforholdene - plejer der at være meget sne, lidt sne ift. den højde byen og højeste beliggenhed er? Hvordan er det generelt at være på skiferie i Westendorf? Noget godt, noget skidt? Al information tages imod Læs mere

wilde Kaiser - Anmeldt d. 17/02 2016 15:11 - Oprettet af Jørgen Kjeldsen

Et dejligt område hvor alle kan deltage og man behøver ikke at køre på den samme løjpe mere end en gang da området har mere end 270 km at køre på

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
8ºC
2ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nord-nordøst
Torsdag
Let skyet
Let skyet
15ºC
2ºC
0,0 mm
1,6 m/s
nord
Fredag
Regn
Regn
12ºC
2ºC
2,3 mm
1,8 m/s
nord-nordøst
Lørdag
Skyet
Skyet
12ºC
3ºC
0,2 mm
0,6 m/s
nord

Artikler om skiferie til Westendorf

Westendorf – østrigsk familieperle med masser af skiløb

Nye lifter for 545 mio. kr. til SkiWelt


Kort over Westendorf

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Westendorf. Klik på nålene for mere info. Der er 1140 km fra Kolding til Westendorf.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen