Skiferie i Val Cenis (Frankrig)

Rejsebureauer til Val Cenis: SnowTrex.dk, UCPA

Val Cenis kaldes skihovedstaden i Haute Maurienne dalen. Byen er oprindelig stykket sammen af to landsbyer bygget i den for området klassiske Savoy byggestil. Val Cenis indeholder den dag i dag utallige arkitektoniske og skulpturelle påmindelser om den gamle byggestil.Aktiviteter i Haute Maurienne dalenDer er gode afvekslende skimuligheder på de i alt 80 kilometer pister. Derudover findes muligheder for ishockey, isklatring og paragliding. Man kan tage på ture med snesko og på langrendsski.Afterski på skiferien i Val CenisEfter strabadserne kan de ømme muskler plejes i byens Aqua spa, og efterfølgende står mange after ski-barer og restauranter klar til at slukke tørsten og sulten. ... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val Cenis
Skiområdet: 1400-2800 m.o.h.
56 km pister i alt
11 km grøn
17 km blå
23 km rød
5 km sort

Lifter: 26 stk.

Slæbelifter: 11
Stolelifter: 13
Kabinelifter: 2
Mere information om Val Cenis under banneret
Val Cenis kaldes skihovedstaden i Haute Maurienne dalen. Byen er oprindelig stykket sammen af to landsbyer bygget i den for området klassiske Savoy byggestil.
Val Cenis indeholder den dag i dag utallige arkitektoniske og skulpturelle påmindelser om den gamle byggestil.

Aktiviteter i Haute Maurienne dalen

Der er gode afvekslende skimuligheder på de i alt 80 kilometer pister. Derudover findes muligheder for ishockey, isklatring og paragliding. Man kan tage på ture med snesko og på langrendsski.

Afterski på skiferien i Val Cenis

Efter strabadserne kan de ømme muskler plejes i byens Aqua spa, og efterfølgende står mange after ski-barer og restauranter klar til at slukke tørsten og sulten.

Udvalgte skirejser fra Val Cenis

Søg efter skirejser

Bonheur des Pistes

Indkvarteringen består af 2 chaleter og ligger direkte ved pisten, ca. 50 m fra indstigningen til gondolen "Vieux Moulin" i bydelen Lanslevillard. Til de nærmeste restauranter og barer er der kun ca. 100 m. Beliggenheden byder på en fantastisk udsigt udover Vanoiser bjergverden. Indkvarteringen har reception med Wi-Fi og skirum. Der er ligeledes garagepladser (1 x pr. lejlighed). Forplejning Uden forplejning.

Les Alpages de Val Cenis B

En af vores mest komfortable indkvarteringer i Frankrig, Les Alpages de Val Cenis, ligger i bydelen Lanslebourg kun ca. 100 m fra skiliften. Ved godt snedække er nedfarten ned til indkvarteringen mulig. Centrum af Lanslebourg nås efter ca. 500 m. Indkvarteringen, der er bygget i typisk savoyisk stil, består af 5 charmerende og veludstyrede chaleter, der er forbundet med hinanden via stier og hver har elevator og skidepot. Pr. lejlighed er der en parkeringsplads i parkeringsgaragen, yderligere parkeringspladser ligger ved Læs mere

Les Alpages de Val Cenis [tilbudspris]

En af vores mest komfortable indkvarteringer i Frankrig, Les Alpages de Val Cenis, ligger i bydelen Lanslebourg kun ca. 100 m fra skiliften. Ved godt snedække er det muligt med nedfart ned til huset. Centrum af Lanslebourg ligger omkring 500 m fra indkvarteringen. Der er skiudlejning direkte på indkvarteringen. Residensen, som er bygget i landstypisk stil som i Savoie, består af fem charmerende og godt udstyrede chalets, som er forbundet med hinanden via stier, hver har elevator og skidepot. Pr Læs mere

Billeder og video fra Val Cenis


Brugernes anmeldelser af Val Cenis

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Val Cenis under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
7ºC
0,0 mm
1,8 m/s
syd
Lørdag
Regn
Regn
12ºC
6ºC
0,4 mm
1,5 m/s
vest-nordvest
Søndag
Regn
Regn
10ºC
7ºC
3,1 mm
1,9 m/s
øst-sydøst
Mandag
Let skyet
Let skyet
11ºC
7ºC
0,0 mm
1,7 m/s
syd-sydøst

Kort over Val Cenis

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val Cenis. Klik på nålene for mere info. Der er 1262 km fra Kolding til Val Cenis.

Find tilbud på skirejser