Skiferie i Val Cenis

Val Cenis (Frankrig)

Rejsebureauer til Val Cenis: SnowTrex.dk, UCPA

Val Cenis kaldes skihovedstaden i Haute Maurienne dalen. Byen er oprindelig stykket sammen af to landsbyer bygget i den for området klassiske Savoy byggestil. Val Cenis indeholder den dag i dag utallige arkitektoniske og skulpturelle påmindelser om den gamle byggestil.Aktiviteter i Haute Maurienne dalenDer er gode afvekslende skimuligheder på de i alt 80 kilometer pister. Derudover findes muligheder for ishockey, isklatring og paragliding. Man kan tage på ture med snesko og på langrendsski.Afterski på skiferien i Val CenisEfter strabadserne kan de ømme muskler plejes i byens Aqua spa, og efterfølgende står mange after ski-barer og restauranter klar til at slukke tørsten og sulten. ... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val Cenis
Skiområdet: 1400-2800 m.o.h.
56 pister i alt
11 stk.
17 stk.
23 stk.
5 stk.

Lifter: 26 stk.

Slæbelifter: 11
Stolelifter: 13
Kabinelifter: 2
Mere information om Val Cenis under banneret
Val Cenis kaldes skihovedstaden i Haute Maurienne dalen. Byen er oprindelig stykket sammen af to landsbyer bygget i den for området klassiske Savoy byggestil.
Val Cenis indeholder den dag i dag utallige arkitektoniske og skulpturelle påmindelser om den gamle byggestil.

Aktiviteter i Haute Maurienne dalen

Der er gode afvekslende skimuligheder på de i alt 80 kilometer pister. Derudover findes muligheder for ishockey, isklatring og paragliding. Man kan tage på ture med snesko og på langrendsski.

Afterski på skiferien i Val Cenis

Efter strabadserne kan de ømme muskler plejes i byens Aqua spa, og efterfølgende står mange after ski-barer og restauranter klar til at slukke tørsten og sulten.

Udvalgte skirejser fra Val Cenis

Søg efter skirejser

Les Alpages de Val Cenis [tilbudspris]

En af vores mest komfortable indkvarteringer i Frankrig, Les Alpages de Val Cenis, ligger i bydelen Lanslebourg kun ca. 100 m fra skiliften. Ved godt snedække er det muligt med nedfart ned til huset. Centrum af Lanslebourg ligger omkring 500 m fra indkvarteringen. Der er skiudlejning direkte på indkvarteringen. Residensen, som er bygget i landstypisk stil som i Savoie, består af fem charmerende og godt udstyrede chalets, som er forbundet med hinanden via stier, hver har elevator og skidepot. Pr Læs mere

Billeder og video fra Val Cenis


Brugernes anmeldelser af Val Cenis

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Val Cenis under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Let skyet
Let skyet
13ºC
5ºC
0,0 mm
1,5 m/s
syd-sydvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
14ºC
3ºC
0,0 mm
2,1 m/s
vest-sydvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
6ºC
0,4 mm
1,4 m/s
vest-sydvest
Fredag
Regn
Regn
16ºC
9ºC
2,3 mm
0,7 m/s
sydvest

Kort over Val Cenis

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val Cenis. Klik på nålene for mere info. Der er 1262 km fra Kolding til Val Cenis.

Find tilbud på skirejser