Skiferie i Arosa / Lenzerheide (Schweiz)

Rejsebureauer til Arosa / Lenzerheide: De Brede Planker, SnowTrex.dk

Arosa/Lenzerheide er utroligt snesikkert skiområde, hvor du får skiløb til alles behov. Skiområderne Arosa og Lenzerheide blev forbundet i 2014 af en stor kabinelift, der på kun 5 minutter giver dig en spektakulær udsigt om det sneklædte landskab. I byerne finder du et bredt udvalg af skønne hytter og hyggelige hoteller, samt flere små butikker og gode restauranter.

Familievenligt område med 225 pistekilometerMed 225 pistekilometer og skiløb op til 2.865 meters højde, er man garanteret massevis af gode og snesikre pister, samtidigt har destinationen en god snestatistik, da de ofte får store snefald, hvilket giver en lang skisæson. Bjergene tilbyder et meget varieret terræn, hvor der er pister til... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Arosa / Lenzerheide
Skiområdet: 1229-2865 m.o.h.
Byen: 1775 m.o.h.

225 pister i alt
110 km blå
87 km rød
28 km sort

Lifter: 51 stk. / 86.000 pers/time

Slæbelifter: 25
Stolelifter: 18
Kabinelifter: 8
Mere information om Arosa / Lenzerheide under banneret
Arosa/Lenzerheide er utroligt snesikkert skiområde, hvor du får skiløb til alles behov. Skiområderne Arosa og Lenzerheide blev forbundet i 2014 af en stor kabinelift, der på kun 5 minutter giver dig en spektakulær udsigt om det sneklædte landskab. I byerne finder du et bredt udvalg af skønne hytter og hyggelige hoteller, samt flere små butikker og gode restauranter.

Familievenligt område med 225 pistekilometer

Med 225 pistekilometer og skiløb op til 2.865 meters højde, er man garanteret massevis af gode og snesikre pister, samtidigt har destinationen en god snestatistik, da de ofte får store snefald, hvilket giver en lang skisæson. Bjergene tilbyder et meget varieret terræn, hvor der er pister til både øvede og begyndere. Det familievenlige områder har børneområder til nybegyndere, der findes også flere snowparks til de unge der vil give den gas med tricks. Er man interesseret i aften skiløb er der rig mulighed for det, samt Full Moon downhill - hvilket alt i alt giver skiløb for enhver smag.

Rekordmange solskinstimer

Arosa/Lenzerheide har rekordmange solskinsdage, hvilket gør området endnu mere attraktivt. Rent statistisk er der flere dage med sol her, end i eksempelvis Andermatt eller Engelberg. En sol som bliver nydt i stor stil, på de mange restauranter og hytter på bjerget.

Få folk, ingen liftkø og god offpiste

Er man på jagt efter knæhøj pudder, så er Arosa/Lenzerheide stedet at vælge. Oftest bliver alt det gode offpiste lynhurtigt kørt op. Men da området primært benyttes af lokale i weekenden (primært fra Zürich og Chur), er der masser af plads i hverdagen. Du kan derfor køre uberørte linjer i offpiste og holder du dig til pisten, så vil du opleve at du næsten har dem for dig selv i hverdagen, selv om området kan have op til 30.000 mennesker. Kan du ramme destinationen udenfor Schweizernes egen ferie, så vil du få en skiferie med alt for dig selv!

Prisvenligt skiområde

Det koster ikke en formue, at stå på ski i Arosa/Lenzerheide. På bjerget vil du også opleve at 90 % af skiløberne er fra Schweiz. Det fortæller igen bare, at hvis du lige rammer området uden for Er du samtidigt ekstra snu og besøge byerne udenfor Schweizernes egen ferie, så får du EKSTRA meget valuta for pengene.

Udvalgte skirejser fra Arosa / Lenzerheide

Søg efter skirejser

Hotel Alpina

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Alpina ligger umiddelbart i centrum af Parpan og ved skiområdet Arosa-Lenzerheide (ski-in & ski-out, ved godt snedække). Lifterne Heimberg og Proschieri nås efter ca. 230 m hhv. 800 m. Skibusstoppestedet ligger ligeledes direkte ved indkvarteringen. Centrum af Lenzerheide nås efter ca. 4 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, opholdsrum, elevator, morgenmadsrum, restaurant og skirum. Der er ladestation til e-biler mod betaling (hvis ledig), garageparkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden er der Læs mere

Hotel The Excelsior

Det komfortable 4-stjernede Hotel The Excelsior ligger i rolige omgivelser i byen Arosa, ca. 300 m fra centrum. Skiområdet Arosa nås efter ca. 1,5 km med hotellets egen shuttle eller med en offentlig skibus, som holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt ned til indkvarteringen og indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 3 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som hotelhal med foyer og reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant Læs mere

Billeder og video fra Arosa / Lenzerheide


Brugernes anmeldelser af Arosa / Lenzerheide

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Arosa / Lenzerheide under banneret

Artikler om skiferie til Arosa / Lenzerheide

Ny offpiste perle på programmet


Kort over Arosa / Lenzerheide

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Arosa / Lenzerheide. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser