Skiferie i Idre Himmelfjäll (Sverige)

Rejsebureauer til Idre Himmelfjäll: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Idre Himmelfjäll er en ny svensk skidestination i Dalarna, der ligger et stenkast fra det populære Idre Fjäll, der er en af danskernes foretrukne destinationer i Sverige. Destinationen åbner d. 17. december 2019 og giver skiløbere en endnu større koncentration af skimuligheder i det samme geografiske område. Byen ligger skønt placeret på Dalarnas højeste fjeldtop Städjan, hvor skigæster kan overnatte i komfortable og hyggelige svenske hytter, der ligger tæt på pistene. I byen finder man et mindre udvalg af restauranter, food trucks og butikker, som man kan besøge.Idre Himmelfjäll byder på godt skiløb for hele familien. Her finder man til en start 18 nye piste, der er fordelt på... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Idre Himmelfjäll
Skiområdet: 549-872 m.o.h.
Byen: 549 m.o.h.

18 pister i alt
8 stk.
7 stk.
3 stk.

Lifter: 8 stk.

Slæbelifter: 7
Stolelifter: 1
Idre Himmelfjäll er en ny svensk skidestination i Dalarna, der ligger et stenkast fra det populære Idre Fjäll, der er en af danskernes foretrukne destinationer i Sverige. Destinationen åbner d. 17. december 2019 og giver skiløbere en endnu større koncentration af skimuligheder i det samme geografiske område.

Byen ligger skønt placeret på Dalarnas højeste fjeldtop Städjan, hvor skigæster kan overnatte i komfortable og hyggelige svenske hytter, der ligger tæt på pistene. I byen finder man et mindre udvalg af restauranter, food trucks og butikker, som man kan besøge.

Idre Himmelfjäll byder på godt skiløb for hele familien. Her finder man til en start 18 nye piste, der er fordelt på kategorierne grøn, blå og rød. Den største faldhøjde er på 323 meter, og den længste pist har en længde på 3.200 meter.

Hvis man ikke er interesseret i lange køreture for at komme på ski, kan Idre Himmelfjäll måske være en mulighed. Denne destination ligger nemlig tæt på den nye Scandinavian Mountains Airport, der giver danskere mulighed for hurtigt at komme frem.

Man kan ligeså godt lære Idre Himmelfjäll at kende nu, for der vil i de kommende år bliver investeret mange penge i området. Inden for 15 til 20 år vil området være fuldt udbygget, og der være cirka 50 alpine piste, som man kan boltre sig på. På dette tidspunkt vil der være mere end 20.000 sengepladser og et stort udvalg af butikker, restauranter og aktiviteter.

Det er også muligt at stå på langrend i Idre Himmelfjäll.

Udvalgte skirejser fra Idre Himmelfjäll

Søg efter skirejser

Jupitervägen - 2-4 personer

Jupitervägen er hyttelejligheder beliggende i området Jupiter tæt ved Sagaliften og pist 3. Desuden tæt ved restaurant, skileje, skiskole og handlemuligheder.  Type: Hyttelejlighed  Personer: 2-4  Størrelse: 20m2 Til lift/pist: 50 m.  Indretning:  Stue: TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 sovealkove med 2 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, kogetop og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Gratis wifi i de fleste. Tørreskab, vaskemaskine og tørretumbler i entré (ikke i nr. 221B) deles med nabolejl. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer Læs mere

Virgovägen 13-16 personer

Virgovägen er dobbelthytter centralt beliggende i området Neptunus tæt ved pisten Fjälljätten og Fjälljätteliften. Ikke langt derfra finder du skileje og handlemuligheder. Her er 3 snart 4 store dobbelthytter, og kan fint fungere også til større grupper, som vil bo samlet - og ankommer gruppen i bus, er her også plads til den ved boligerne.  Type: Dobbelthytte  Personer: 13-16  Størrelse: 135m2 Til lift/pist: 100 m.  Indretning:  Stue: TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og enkeltseng. 1 rum med bred seng og overkøje. 1 Læs mere

Neptunus

Neptunus ligger i bedste sydvestvendt område med en fantastisk udsigt til den vidunderlige fjeldverden. Her er skønne store hytter midt i skiløb, sne og leg. Området ligger et stenkast fra skiudlejningen, restauranten og langrendssporets begyndelse. Himmelslående udsigt til de norske fjelde fra Neptunus.

Billeder og video fra Idre Himmelfjäll


Brugernes anmeldelser af Idre Himmelfjäll

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Artikler om skiferie til Idre Himmelfjäll

Ny skidestination i Sverige investerer i fremtiden

Sverige får nyt skiområde: blandt Skandinaviens største


Kort over Idre Himmelfjäll

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Idre Himmelfjäll. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen