☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Zermatt

Zermatt hænger gennem det store Skirama sammen med Valtournenche og Cervinia i Italien. Zermatt er snesikkert beliggende i 1620 meters højde og med højeste skiløb i 3.883 meters højde kan man her stå på ski 365 dage om året. Toppen i 3.883 er det højeste udsigtspunkt i Europa som er tilgængeligt med lift. Turen fra Zermatt til Matterhorn gletscher paradis tager cirka 40 minutter. Fra toppen er der udsigt til mere 38 bjergtoppe med en højde på over 4.000 meter. Skiområdet byder på alt fra børnebakker til pukkelpister, samt flere store funparker. Er det ikke nok skiløb findes der her også mulighed for heli-skiing, med mulighed for at komme ud på helt uberørte hang og få en pulveroplevelse.

Andre aktiviteter - Overnatning i en iglo

Udover skiløbet giver Zermatt også mulighed for paraglidning, vintervandring, sneskovandring, overnatning i en iglo på fåreskind, 7 km langrendsløjper, skøjtebane, squash, svømmehal og mulighed for kaneture.

Få en drink om aftenen i isbaren Iglobar i Zermitt

Selve byen er bilfri, og byder på alt fra luksuriøse 5-stjernede hoteller til prisbillige hoteller og pensioner for en hver pengepung. Der er gode muligheder for en hyggelig aften eller nat i byen. Uanset om du søger en tidlig hyggelig aftendrink, eller at danse til moderne DJ´s hele natten, mulighederne er mange og forskellige - mest bemærkelsesværdig er nok Iglobaren som er en isbar bygget i forbindelse med iglobyen.


Skiområdet hænger sammen med byen: Cervinia

Skiferie forslag i Zermatt

Best Western Hotel But... Best Western Hotel But... Bil fra 2.670,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Zermatt

Her kan du se brugernes karakterer for Zermatt.

Skiterræn:
4,40
Liftsystem:
4,00
Afterski:
3,60
Byen:
4,23
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
5,00
Samlet score er 4,15 / 5 ud fra 30 anmeldelser.

Fantastisk... | Skrevet den 10/06 2009

Oprettet af Johnny-H

Fantastisk... bedrer findes ikke, vi har bestilt igen til næste år.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Fantastiske Zermatt | Skrevet den 13/03 2009

Oprettet af Peter Vibe

Hej alle skielskere.
Efter en del år, at have afholdt min årlige skiferie i Østrig og Frankrig, blev jeg for 4 år siden anbefalet, af nogle venner, at tage til Zermatt i Schweiz. En destination j...
eg umiddelbart havde fordomme omkring primært det " eftersigende " høje prisniveau, en fordom der senere blev eftertrykkeligt gjort til skamme. Denne superhyggelige by som forøvrigt er bilfri blev jeg simpelhen forelsket i, serviceniveauet er suverænt på hotteller, restauranter osv.
Skiområdet er noget af det bedste i Europa ( det har jeg også fra andre ) 100 % snesikkert, derudover råder Zermatt over den højeste beligende kabellift i Europa. De sidste par sæsoner har jeg rejst med CK Travelcompany, de er eksperter i Zermatt, spørg efter Carole hun ved alt om denne fantastike destination. Vedrørende priserne er Schweiz ikke dyere end Østrig og Frankrig, det er en gammel skrøne som åbenbart er svær, at slippe af med.
Mange skihilsner
Peter.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar