Skiundertøj til herrer

Skiundertøj skal være af god kvalitet, så det kan holde dig varm og tør, når du står på ski. Her er det vigtigt at vælge gode materialer som merinould eller kunststof, da deres egenskaber kan give dig en bedre skioplevelse. Uld og kunststof har en god varmeisolering, er hurtig til at tørre og er god til at aflede sved og fugt fra kroppen. Netop fordi skiundertøjet er det inderste lag med direkte kontakt til kroppen, er dette vigtige egenskaber, der skal opfyldes.

Hos Skisport har vi et stort udvalg af både skiundertrøjer og skiunderbukser. Vi forhandler mange modeller i forskellige farver, størrelser og prisklasser. Du kan også købe skiundertøj til børn og skiundertøj til damer. Alle vores skiundertrøjer forhandles med 103% prisgaranti, og vi tilbyder samtidig fuld returret og dag til dag levering.Blødt og varmt skiundertøj til mænd

Når du skal af sted på skiferie, er det vigtigt at have noget skitøj, der kan holde dig varm og tør i kulden. Her er skiundertøjet særligt vigtigt, da det er det inderste lag, der har direkte kontakt med kroppen. Det er derfor vigtigt, at skiundertøjets egenskaber er gode og fungerer ordentlig, så det ikke er ødelæggende for resten af skitøjets funktioner.

Det er blandt andet vigtigt at have godt skiundertøj for at aflede fugt og til svedtransport. Hvis din skiundertrøje ikke er i stand til dette, kommer du meget nemt til at fryse og blive våd. Dette forhindrer samtidig de næste lag af tøj i at udnytte deres egenskaber, hvilket kan give dig en dårlig skioplevelse, hvor du mest af alt har lyst til at smutte tilbage på hotelværelset, hvor der er dejlig varmt. 

Skiundertrøjer og skiunderbukser

Det er ikke nok for dig blot at købe et sæt skiundertøj. Når du skal på ferie over en uge - måske endda to uger, kommer dit skiundertøj hurtigt til at lugte slemt, hvis det ikke skiftes ud af og til. Det vil derfor være klogt, at du have 2 eller 3 skiundertrøjer og tilsvarende antal skiunderbukser, så du ikke er tvunget til at hoppe i et ildelugtende sæt skiundertøj.

Du kan også med fordel vælge at vaske dit skiundertøj undervejs på ferien. Dette er selvfølgelig nemmest, hvis du har en vaskemaskine til rådighed, og hvis du har dette, skal du være meget opmærksom på at følge vaskeanvisningerne i stoffet. Dette gælder særligt, hvis det er skiundertøj, der er lavet af merinould, da det har tendens til at miste sine egenskaber, hvis det vaskes forkert.

Hvis du ikke har adgang til en vaskemaskine, hvilket der er stor sandsynlighed for, er det også muligt at vaske skiundertøjet og thermoundertøjet i hånden. Dette kan være en klog beslutning for at fjerne den værste stank fra det brugte tøj. Du skal blot skylle tøjet under vand og tørre det i solen. Grunden til at det skal hænges i solen er, at det virker bateriedræbende. 

Skiundertøj af uld eller syntetisk kunststof?

Hvilket materaile skal dit skiundertøj være fremstillet af? Det er der ikke noget fast svar på, da der findes flere gode materialer, der fungerer rigtig godt. Der er dog et materiale, som du skal holde dig fra, hvis du vil have den optimale skioplevelse, og det er bomuld. Bomuld virker rigtig dårligt til skiundertøj og skitøj i det hele taget. Dette materiale er rigtig godt til at absobere fugt og fastholde sveden i tøjet, hvilket hurtigt kan gøre dig kold og våd. Dette har du bestemt ikke lyst til.

I stedet bør du vælge skiundertøj der er fremstillet af enten uld eller syntetisk kunststof. De to materialer har lidt forskellige ulemper og fordele, men de fungerer begge generelt godt som materiale til skiundertøj. 

Skiundertøj af uld

Tidligere var skiundertøj fremstillet af uld meget kradsende for kroppen, men sådan er det ikke længere. I dag er uld meget mere behageligt, da det er både blødt og varmt. Skiundertøj af uld er særligt godt, hvis det er en af de meget kolde dage, hvis du gerne vil have så meget varme som muligt. Derudover er uld slidstærkt og god til at holde lugten af sved væk. 

Skiundertøj af kunststof

Der er gode fordele ved at vælge en skiundertrøje, der er fremstillet af syntetisk kunststof. Det er både godt til at holde dig varm, er god til at aflede og transportere sved væk fra kroppen, og så er den rigtig hurtig til at tørre, så du ikke er kold og våd, hvis du holder en lille pause på pisten. Kunststof er også forholdvis stærkt, men har desværre den ulempe, at skiundertøjet nemt og hurtigt kommer til at lugte. 

Kombination af uld og kunststof

En mulighed er at vælge noget skiundertøj, der er fremstillet som et blandingsprodukt mellem de to materialer. Her får man det bedste fra begge materialer, så man bedst muligt udnytte fordelene, mens man forsøger at minimere ulemperne. Ved at have et blandingsprodukt kan man holde dig delig varm på pisten, mens der er relativ god transport af fugt og hurtigtørrende egenskaber.

Billige herre skiundertrøjer på tilbud

Der er gode grunde til at spare penge, når man køber skiundertøj. Det kan nemlig hurtig blive en dyr fornøjelse at købe skitøj til hele kroppen, og skiundertøjet er kun det inderste lag. Heldigvis kan du altid få nogle skarpe tilbud, når du handler hos Skisport. Vi kører nemlig med fast lav pris, så du altid kan finde billige skiundertrøjer til salg.

Vi har danmarks bedste udvalg af skiundertrøjer og skiunderbukser, hvor der er et produkt, der matcher enhver persons behov. Vi giver 103% prisgaranti, fuld retur og dag til dag levering. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skal have hjælp til at vælge skiundertøj eller bare har et par spørgsmål, som du gerne vil have besvaret.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti