Profil af SNE & SNÖ A/S

SNE & SNÖ A/S
Skodsborgparken 21
2942 Skodsborg
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1330)
4.9 stjerner ud af 5 på Trustpilot (795 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos SNE & SNÖ A/S

SNE & SNÖ Skirejser er et niche-skirejsebureau, som er førende indenfor weekendski, skræddersyede skiferier og firmarejser.

I 1992 startede selskabet med opkøbet af Valluga Tours, som blev grundlagt i 1971, og i dag er vi en af Danmarks førende udbydere af kvalitetsrejser, luksushoteller og -chaletter samt korte skiture – vel at mærke til rimelige priser.

SNE & SNÖ og VALLUGA har aldrig haft en målsætning om at være en kæmpe i rejsebranchen. I stedet er vores målsætning at bevare gæsten i centrum. Det kan kun lykkes ved ikke at blive for store, og det er måske en af de vigtigste årsager til, at de fleste af vores gæster er stamgæster.

De senere år er skirejser blevet mere subjektivt, hvor hver gæst har sin egen opfattelse af, hvad der er den perfekte skiferie. Lige netop dér står vi stærkt. Vi stræber mod at give vores gæster en personlig og målrettet service. Vi er meget kvalitetsbevidste, har stort lokalkendskab og gør os altid umage for, at du som gæst oplever et højt serviceniveau og et engagement ud over det sædvanlige.


Kontorets åbningstider:
Mandag - Torsdag: Kl. 9.00-17.00.
Fredag: Kl. 9.00-16.00.
Lørdag - søndag samt helligdage: Lukket.


Udvalgte skirejser fra SNE & SNÖ A/S

Hotel Valtur Cristallino er helt nyrenoveret til vinteren 2022/23. Drømmer du om en afslappende skiferie i behagelige omgivelser, så er dette hotel et rigtig godt valg. Der tilbydes alt til en dejlig afslappende skiferie i smukke omgivelser. Du finder bl.a. concierge, butik, restauranter, barer med levende musik og DJ,  stor flot pool, minipool til børn, spa og fitness. Hotellet er beliggende i fredelige og smukke omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk og der tilbydes naturligvis shuttlebus til og fra byens hovedlift. Der er skiudlejning på hotellet. I den imponerende wellness-afdeling, kan du nyde en svømmetur i den store pool, slappe af i solsengene, eller gå en tur i fitnesslokalet. I den 1.450 m2 store wellness-afdeling findes desuden sauna, biosauna, dampbad, isvandfald, saltvæg og spabad. Spa-afdelingen er forbeholdt voksne gæster. Pool og fitness er gratis at benytte. Adgang til spa-afdelingen koster EUR 25,- for 60 minutter, og betales ved indgangen.  Opholdet byder på en lækker morgenbuffet og en aftenbuffet, der fyldt med smagfulde italienske retter. Efter middagen kan man nyde en drink i hotellets bar, hvor der er optræden fra live-band eller DJ.

Hotel Valtur Cristallino, Cervinia

Hotel Valtur Cristallino er helt nyrenoveret til vinteren 2022/23. Drømmer du om en afslappende skiferie i behagelige omgivelser, så er dette hotel et rigtig godt valg. Der tilbydes alt til en dejlig afslappende skiferie i smukke omgivelser. Du finder bl.a. concierge, butik, restauranter, barer med levende musik og DJ,  stor flot pool, minipool til børn, spa og fitness. Hotellet er beliggende i fredelige og smukke omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk og der tilbydes Læs mere

02/12 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Classic", 22-30 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 3.995
pr. person ved 2 pers.

02/12 2023
3 skidage
Kør-selv
2 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Classic", 22-30 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.320
pr. person ved 4 pers.

02/12 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (3 pers.) , 40-55 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.495
pr. person ved 3 pers.

Nyt og eksklusivt 5-stjernet Hotel Valtur Cristallo er en af ??de mest ikoniske bygninger i Aostadalen. Hotellet er helt nyrenoveret til sæsonen 2022/2023. Hotellet har indbydende lobbyområde med pejs; Executive Lounge, concierge, butik, 2 restauranter, 2 barer, swimmingpool, minipool til børn, spa, fitness, Baby/Mini/Teenage klub, levende musik og DJ. Hotellet er beliggende i fredelige omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk. En shuttleservice til skilift er tilgængelig på planlagte tidspunkter. Alle værelserne er blevet fuldstændig renoveret i 2022 og er af 5-stjernet kategori, med dertilhørende service. Der er en helt ny Rossignol skiudlejningsbutik på hotellet. Wellness og spa Den helt nye wellness-afdeling består af indendørs pool med liggestole, fitnesscenter med den nyeste generation af udstyr, minipool for børn, sauna, biosauna, dampbad, isvandfald, saltvæg og minipool med spabad. Pool og fitness er gratis, mens de øvrige faciliteter skal reserveres mod betaling. Der tilbydes også massage- og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Hotel Valtur Cristallo, Cervinia

Nyt og eksklusivt 5-stjernet Hotel Valtur Cristallo er en af ??de mest ikoniske bygninger i Aostadalen. Hotellet er helt nyrenoveret til sæsonen 2022/2023. Hotellet har indbydende lobbyområde med pejs; Executive Lounge, concierge, butik, 2 restauranter, 2 barer, swimmingpool, minipool til børn, spa, fitness, Baby/Mini/Teenage klub, levende musik og DJ. Hotellet er beliggende i fredelige omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk. En shuttleservice til skilift er tilgængelig på planlagte tidspunkter. Alle værelserne er blevet fuldstændig renoveret i Læs mere

02/12 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort", 20-24 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.795
pr. person ved 2 pers.

02/12 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort", 20-24 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 7.295
pr. person ved 1 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort", 20-24 m2
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.995
pr. person ved 2 pers.

4-stjernet hotel med megen charme og hygge. God beliggenhed i sidegade til gågaden. Hotellet har en hyggelig restaurant hvor der bliver serveret dejlig mad. Vi kan bestemt også anbefale et glas god vin i hotellets hyggelig loungebar med knitrende ild i pejsen. På hotellet er der forskellige værelsestyper; enkelt-, dobbelt-, triple- og familieværelser samt suiter. På alle værelser er der bad, toilet, hårtørrer, minibar, telefon og tv. Hotellet har en meget lækker wellness-afdeling med stor indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna og jacuzzi. Det er absolut et besøg værd efter endt skiløb! Børn under 12 år er velkommen i wellness-afdelingen, men skal følges med en voksen. Derudover er der elevator samt skirum til opbevaring af ski og støvler.

Hotel Bucaneve, Cervinia

4-stjernet hotel med megen charme og hygge. God beliggenhed i sidegade til gågaden. Hotellet har en hyggelig restaurant hvor der bliver serveret dejlig mad. Vi kan bestemt også anbefale et glas god vin i hotellets hyggelig loungebar med knitrende ild i pejsen. På hotellet er der forskellige værelsestyper; enkelt-, dobbelt-, triple- og familieværelser samt suiter. På alle værelser er der bad, toilet, hårtørrer, minibar, telefon og tv. Hotellet har en meget lækker wellness-afdeling med stor indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna Læs mere

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "Superior Room"
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.195
pr. person ved 2 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2 x Double room (2 pers.) "Superior Room"
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.195
pr. person ved 4 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2 x Double room (2 pers.) "Superior Room"
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.461
pr. person ved 3 pers.

Pænt nydeligt 4-stjernet hotel beliggende centralt i Cervinia, lige ved hovedgaden og kun 300 meter fra pisten! Familien Sertorelli har huset italienske turister i over 60 år, og på hotellet hersker der en rolig og hyggelig stemning. De sætter en stor ære i at deres gæster har det godt. Hotellets restaurant byder på morgenbuffet og det traditionelle italienske køkken til middag. Hotellet har en meget hyggelig bar, stor fælles opholdsstue, pejsestue, legerum, elevator og privat parkeringsplads, samt opvarmet garage mod betaling. På Sertorelli Sporthotel er der på den øverste etage med smuk udsigt over bjergene, adgang til mindre pool, fin wellness-afdeling, boblebad, finsk sauna, bio-sauna, tyrkisk bad og mindre fitnessrum samt mulighed for tilkøb af massage. Alle værelserne er lyse og rummelige med eget bad og toilet samt trådløst internet. I skikælderen er der skidepot og skiudlejning til gæsterne. Her kan lejes ski, stave, skistøvler og hjelm. Bemærk at det ikke er muligt at leje snowboardudstyr. Bemærk: Hotellet tilbyder gratis skibus til og fra liften. Der er gratis adgang til wellness-afdelingen, som er åbent dagligt kl. 14.00 - 20.00. Børn over 3 år er velkommen ifølge med en voksen i tidsrummet kl. 14.00 - 17.00. Efter kl. 17.00 er spa og wellness-afdelingen forbeholdt voksne. Hunde er velkommen på hotellet mod et tillæg.

Sertorelli Sporthotel, Cervinia

Pænt nydeligt 4-stjernet hotel beliggende centralt i Cervinia, lige ved hovedgaden og kun 300 meter fra pisten! Familien Sertorelli har huset italienske turister i over 60 år, og på hotellet hersker der en rolig og hyggelig stemning. De sætter en stor ære i at deres gæster har det godt. Hotellets restaurant byder på morgenbuffet og det traditionelle italienske køkken til middag. Hotellet har en meget hyggelig bar, stor fælles opholdsstue, pejsestue, legerum, elevator og privat parkeringsplads, samt opvarmet garage mod Læs mere

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "Deluxe", 25-32 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.495
pr. person ved 3 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "Comfort", 20-28 m2 1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort renoveret", 20-28 m2
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.295
pr. person ved 4 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Single room (1 pers.) "Comfort"
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 12.295
pr. person ved 1 pers.

Hotel Principe delle Nevi har Cervinia's fornemmeste placering på 'Alpe Giomein', der er det mest solrige spot i hele Breuil-Cervinia. På det nyrenoverede og stilrene luksushotel er sikret en skiferie i ren luksus. Hver morgen serveres en stor og yderst delikat morgenbuffet, med lokale specialiteter. Om aftenen serveres en overdådig 4-retters gourmetmenu, hvortil en enestående vinmenu kan tilkøbes. Hotellets bar er en sand afterski-bar, der agere samlingspunkt lige efter dagens skiløb. Baren ligger så du kan stå på ski direkte til baren. Her er ofte live music med DJ, BBQ og meget andet. I spa-afdelingen er der mulighed for total afslapning med blandt andet jacuzzi, inden- og udendørs pool, sauna og et væld af massagemuligheder. Hotellets faciliteter inkludere 3D-biograf, trådløst internet, indendørs parkering, gratis shuttle service, og ski-in/ski-out.

Hotel Principe delle Nevi, Cervinia

Hotel Principe delle Nevi har Cervinia's fornemmeste placering på 'Alpe Giomein', der er det mest solrige spot i hele Breuil-Cervinia. På det nyrenoverede og stilrene luksushotel er sikret en skiferie i ren luksus. Hver morgen serveres en stor og yderst delikat morgenbuffet, med lokale specialiteter. Om aftenen serveres en overdådig 4-retters gourmetmenu, hvortil en enestående vinmenu kan tilkøbes. Hotellets bar er en sand afterski-bar, der agere samlingspunkt lige efter dagens skiløb. Baren ligger så du kan stå på ski direkte Læs mere

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelse med balkon (2 pers.) "Standard", 18 m2
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 14.495
pr. person ved 2 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelse med balkon (2 pers.) "Standard deluxe", 22 m2 1 x Dobbeltværelse med balkon (2 pers.) "Standard", 18 m2
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 14.945
pr. person ved 4 pers.

02/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelse med balkon (2 pers.) "Superior", 28 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 16.395
pr. person ved 3 pers.

SNE & SNÖ A/S

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen