Profil af SNE & SNÖ A/S

SNE & SNÖ A/S
Skodsborgparken 21
2942 Skodsborg
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1330)
5 stjerner ud af 5 på Trustpilot (705 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos SNE & SNÖ A/S

SNE & SNÖ Skirejser er et niche-skirejsebureau, som er førende indenfor weekendski, skræddersyede skiferier og firmarejser.

I 1992 startede selskabet med opkøbet af Valluga Tours, som blev grundlagt i 1971, og i dag er vi en af Danmarks førende udbydere af kvalitetsrejser, luksushoteller og -chaletter samt korte skiture – vel at mærke til rimelige priser.

SNE & SNÖ og VALLUGA har aldrig haft en målsætning om at være en kæmpe i rejsebranchen. I stedet er vores målsætning at bevare gæsten i centrum. Det kan kun lykkes ved ikke at blive for store, og det er måske en af de vigtigste årsager til, at de fleste af vores gæster er stamgæster.

De senere år er skirejser blevet mere subjektivt, hvor hver gæst har sin egen opfattelse af, hvad der er den perfekte skiferie. Lige netop dér står vi stærkt. Vi stræber mod at give vores gæster en personlig og målrettet service. Vi er meget kvalitetsbevidste, har stort lokalkendskab og gør os altid umage for, at du som gæst oplever et højt serviceniveau og et engagement ud over det sædvanlige.


Kontorets åbningstider:
Mandag - Torsdag: Kl. 9.00-17.00.
Fredag: Kl. 9.00-16.00.
Lørdag - søndag samt helligdage: Lukket.


Udvalgte skirejser fra SNE & SNÖ A/S

Hotel Delle Alpi ligger kun få meter fra pisten og tilbyder alle de faciliteter der forventes af et godt ophold i bjergene. Personalet er venlige og hjælpsomme, køkkenet er fremragende med mange lokale retter som kan nydes i hotellets hyggelige restaurant. Værelserne er rummelige og komfortable med eget badeværelse, hvor der er hår- og håndklædetørrer. Derudover findes der tv og telefon på værelserne. Standard værelserne er indrettet i traditionel stil og de nye deluxe værelser og suiter i moderne stil. Nogle af deluxe værelserne og suiterne har også egen sauna. I hotellets wellness-område, der er åbent dagligt 15:00-20:00, findes der både en indendørs og udendørs pool samt sauna og andre varme bade. 1 times adgang til dette koster ?20,- pr. person. Børn under 16 år har kun adgang til pool området. Der er også mulighed for diverse behandlinger og massage, der afregnes efter ydelse. Til børnene er der et stort legerum, hvor de kan spille spil, tegne og møde andre af hotellets småfolk. Bor I på Hotel Delle Alpi i forbindelse med en forretningsrejse, er det muligt at booke hotellets konferencelokale.

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

Hotel Delle Alpi ligger kun få meter fra pisten og tilbyder alle de faciliteter der forventes af et godt ophold i bjergene. Personalet er venlige og hjælpsomme, køkkenet er fremragende med mange lokale retter som kan nydes i hotellets hyggelige restaurant. Værelserne er rummelige og komfortable med eget badeværelse, hvor der er hår- og håndklædetørrer. Derudover findes der tv og telefon på værelserne. Standard værelserne er indrettet i traditionel stil og de nye deluxe værelser og suiter i moderne stil Læs mere

30/11 2022
4 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "Comfort", 14-16 m2 - 2 extra beds possible
Inkl. liftkort 3 dage
DKK 3.795
pr. person ved 2 pers.

30/11 2022
4 skidage
Kør-selv
1 x Single room (1 pers.) "Comfort", 9-12 m2 1 x Double room (2 pers.) "Comfort", 14-16 m2 - 2 extra beds possible
Inkl. liftkort 3 dage
DKK 3.961
pr. person ved 3 pers.

30/11 2022
4 skidage
Kør-selv
1 x Single room (1 pers.) "Comfort", 9-12 m2
Inkl. liftkort 3 dage
DKK 4.295
pr. person ved 1 pers.

Hotel Valtur Cristallino er helt nyrenoveret til vinteren 2022/23. Drømmer du om en afslappende skiferie i behagelige omgivelser, så er dette hotel et rigtig godt valg. Der tilbydes alt til en dejlig afslappende skiferie i smukke omgivelser. Du finder bl.a. concierge, butik, restauranter, barer med levende musik og DJ,  stor flot pool, minipool til børn, spa og fitness. Hotellet er beliggende i fredelige og smukke omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk og der tilbydes naturligvis shuttlebus til og fra byens hovedlift. Der er skiudlejning på hotellet. I den imponerende wellness-afdeling, kan du nyde en svømmetur i den store pool, slappe af i solsengene, eller gå en tur i fitnesslokalet. I den 1.450 m2 store wellness-afdeling findes desuden sauna, biosauna, dampbad, isvandfald, saltvæg og spabad. Spa-afdelingen er forbeholdt voksne gæster. Pool og fitness er gratis at benytte. Adgang til spa-afdelingen koster EUR 25,- for 60 minutter, og betales ved indgangen.  Opholdet byder på en lækker morgenbuffet og en aftenbuffet, der fyldt med smagfulde italienske retter. Hertil er vin, vand og sodavand inkluderet. Efter middagen kan man nyde en drink i hotellets bar, hvor der er optræden fra live-band eller DJ.

Hotel Valtur Cristallino, Cervinia

Hotel Valtur Cristallino er helt nyrenoveret til vinteren 2022/23. Drømmer du om en afslappende skiferie i behagelige omgivelser, så er dette hotel et rigtig godt valg. Der tilbydes alt til en dejlig afslappende skiferie i smukke omgivelser. Du finder bl.a. concierge, butik, restauranter, barer med levende musik og DJ,  stor flot pool, minipool til børn, spa og fitness. Hotellet er beliggende i fredelige og smukke omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk og der tilbydes Læs mere

02/12 2022
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Classic", 22-30 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.195
pr. person ved 2 pers.

02/12 2022
3 skidage
Kør-selv
2 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Classic", 22-30 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.195
pr. person ved 4 pers.

02/12 2022
3 skidage
Kør-selv
2 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Classic", 22-30 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.895
pr. person ved 3 pers.

Nyt og eksklusivt 5-stjernet Hotel Valtur Cristallo er en af ??de mest ikoniske bygninger i Aostadalen. Hotellet er helt nyrenoveret til sæsonen 2022/2023. Hotellet har indbydende lobbyområde med pejs; Executive Lounge, concierge, butik, 2 restauranter, 2 barer, swimmingpool, minipool til børn, spa, fitness, Baby/Mini/Teenage klub, levende musik og DJ. Hotellet er beliggende i fredelige omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk. En shuttleservice til skilift er tilgængelig på planlagte tidspunkter. Alle værelserne er blevet fuldstændig renoveret i 2022 og er af 5-stjernet kategori, med dertilhørende service. Der er en helt ny Rossignol skiudlejningsbutik på hotellet. Wellness og spa Den helt nye wellness-afdeling består af indendørs pool med liggestole, fitnesscenter med den nyeste generation af udstyr, minipool for børn, sauna, biosauna, dampbad, isvandfald, saltvæg og minipool med spabad. Pool og fitness er gratis, mens de øvrige faciliteter skal reserveres mod betaling. Der tilbydes også massage- og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Hotel Valtur Cristallo, Cervinia

Nyt og eksklusivt 5-stjernet Hotel Valtur Cristallo er en af ??de mest ikoniske bygninger i Aostadalen. Hotellet er helt nyrenoveret til sæsonen 2022/2023. Hotellet har indbydende lobbyområde med pejs; Executive Lounge, concierge, butik, 2 restauranter, 2 barer, swimmingpool, minipool til børn, spa, fitness, Baby/Mini/Teenage klub, levende musik og DJ. Hotellet er beliggende i fredelige omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk. En shuttleservice til skilift er tilgængelig på planlagte tidspunkter. Alle værelserne er blevet fuldstændig renoveret i Læs mere

02/12 2022
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort", 20-24 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 4.895
pr. person ved 2 pers.

02/12 2022
3 skidage
Fly fra København Kastrup
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort", 20-24 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 7.395
pr. person ved 2 pers.

02/12 2022
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room with DUSCH/WC (2 pers.) "Comfort", 20-24 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 7.695
pr. person ved 1 pers.

Pænt nydeligt 4-stjernet hotel beliggende centralt i Cervinia, lige ved hovedgaden og kun 300 meter fra pisten! Familien Sertorelli har huset italienske turister i over 60 år, og på hotellet hersker der en rolig og hyggelig stemning. De sætter en stor ære i at deres gæster har det godt. Hotellets restaurant byder på morgenbuffet og det traditionelle italienske køkken til middag. Hotellet har en meget hyggelig bar, stor fælles opholdsstue, pejsestue, legerum, elevator og privat parkeringsplads, samt opvarmet garage mod betaling. På Sertorelli Sporthotel er der på den øverste etage med smuk udsigt over bjergene, adgang til mindre pool, fin wellness-afdeling, boblebad, finsk sauna, bio-sauna, tyrkisk bad og mindre fitnessrum samt mulighed for tilkøb af massage. Alle værelserne er lyse og rummelige med eget bad og toilet samt trådløst internet. I skikælderen er der skidepot og skiudlejning til gæsterne. Her kan lejes ski, stave, skistøvler og hjelm. Bemærk at det ikke er muligt at leje snowboardudstyr. Bemærk: Hotellet tilbyder gratis skibus til og fra liften. Der er gratis adgang til wellness-afdelingen, som er åbent dagligt kl. 14.00 - 20.00. Børn over 3 år er velkommen ifølge med en voksen i tidsrummet kl. 14.00 - 17.00. Efter kl. 17.00 er spa og wellness-afdelingen forbeholdt voksne. Hunde er velkommen på hotellet mod et tillæg.

Sertorelli Sporthotel, Cervinia

Pænt nydeligt 4-stjernet hotel beliggende centralt i Cervinia, lige ved hovedgaden og kun 300 meter fra pisten! Familien Sertorelli har huset italienske turister i over 60 år, og på hotellet hersker der en rolig og hyggelig stemning. De sætter en stor ære i at deres gæster har det godt. Hotellets restaurant byder på morgenbuffet og det traditionelle italienske køkken til middag. Hotellet har en meget hyggelig bar, stor fælles opholdsstue, pejsestue, legerum, elevator og privat parkeringsplads, samt opvarmet garage mod Læs mere

07/12 2022
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "comfort", 20-28 m2
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 5.195
pr. person ved 2 pers.

07/12 2022
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "comfort", 20-28 m2 1 x Double room (2 pers.) "Deluxe", 25-32 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 5.445
pr. person ved 4 pers.

07/12 2022
3 skidage
Kør-selv
1 x Double room (2 pers.) "Deluxe", 25-32 m2 - 1 extra beds possible
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 5.495
pr. person ved 3 pers.

SNE & SNÖ A/S

Find tilbud på skirejser