Skiferie i Sochi

Sochi (Rusland)


Siden Vinter-OL 2014 satte Sochi på verdenskortet, er denne destination blevet russernes primære skirejsemål, mens det internationale publikum stadig ikke har fået øjnene op for den uberørte og fantastisk smukke natur der er at finde.

Sochi ligger ved Sortehavet og Kaukasusbjergene med Mount Elbrus, Europas højeste bjerg i kæden. Sortehavet sender en masse fugt op over bjergene, der bliver til nedbør og falder ned som sne, hvilket skaber fantastiske rammer for bl.a. freeriding.

Destinationen har gode skisystemer, der gør det muligt at udnytte store dele af bjergene, og opleve fænomenal freeride.

Rosa Peak er det højeste punkt på 2.320 meter, hvorfra man kan se helt ned til Sortehavet... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Sochi

Siden Vinter-OL 2014 satte Sochi på verdenskortet, er denne destination blevet russernes primære skirejsemål, mens det internationale publikum stadig ikke har fået øjnene op for den uberørte og fantastisk smukke natur der er at finde.Sochi ligger ved Sortehavet og Kaukasusbjergene med Mount Elbrus, Europas højeste bjerg i kæden. Sortehavet sender en masse fugt op over bjergene, der bliver til nedbør og falder ned som sne, hvilket skaber fantastiske rammer for bl.a. freeriding.Destinationen har gode skisystemer, der gør det muligt at udnytte store dele af bjergene, og opleve fænomenal freeride.Rosa Peak er det højeste punkt på 2.320 meter, hvorfra man kan se helt ned til Sortehavet.I forbindelse med OL er der lagt seriøse investeringer i anlæggene omkring Sochi. Om det har været tanken fra Putins side vides ikke, men udfaldet og logistikken i de 3 anlæg, Gorky Gorod, Alpika og Rosa Khutor har resulteret i top 10 legeplads på verdensplan for Freeridere. Hældningerne, variationerne i terrænet og de hyppige dumps fra Sortehavet er alle de rigtige ingredienser for ambitiøse freeridere. Men skal ikke være elite udøver men flere muligheder åbner sig for en øvet Freerider.Sochi burde være på enhver seriøs Freeriders bucket list.

Billeder og video fra Sochi


Brugernes anmeldelser af Sochi

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Sochi

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Sochi. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen