☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Skiferie i Schweiz

Skiferie i Schweiz Schweiz har historisk set været forbundet med at være et dyrt land at stå på ski i. Muligvis nok blot en skrøne der hænger ved Schweiz, fordi det fortsat er et yndet rejsemål for kendisser og royale, som ses fotograferet i de "kulørte blade", når de er på skiferie i byer som Verbier og Villars-Sur-Ollon. Eller billederne fra det årlige G7 topmøde i Davos - men heldigvis byder Schweiz på meget mere...

Der findes ca. 150 skiområder, hvoraf danske skirejsearrangører arrangerer ture til ca. 10 destinationer. De mest kendte destinationer i Schweiz er Laax, Engelberg, Veysonnaz og Davos.

Schweiz har to gange været vært ved de Olympiske Vinterlege, begge gange har St. Moritz lagt sne til, det var i henholdsvis 1928 og 1948.

Find skirejser til Schweiz

Grænseoverskridende på mange måder

Du finder sublimt skiløb mange steder i Schweiz, skiområderne er store og veludbyggede, og den centrale beliggenhed midt i Alperne betyder at Schweiz skiområder kan byde på skiløb ind i til 3 af nabolandene. Frankrig nås fra flere af de mindre Schweiziske byer i skiområdet Portes de Soleil, et område som er mest kendt for den franske by Avoriaz. Fra Østrig er det bl.a. Samnaun man kan nå fra Ischgl, den lille bjerglandsby Samnaun ligger så øde at den har fået status som toldfri by/stat, det betyder at en ferie her er ensbetydende med adgang til billige smykker, spiritus og cigaretter. Italien nås fra Zermatt som hænger sammen med Cervinia tæt ved det 4.478 meter høje Matterhorn, der danner grænse mellem netop Schweiz og Italien.

Skidestinationerne er veludbyggede, og da de er særdeles brugt af weekendgæster fra Schweiz, vil du ofte opleve at der er meget lidt liftkø og god plads på pisterne i løbet af en uges skiferie. De små bjerglandsbyer ligger som små perler på en snor, mange med et luksuriøst strejf i den ene eller anden afskygning - hvadenten det er den gode mad, som er meget andet end ostefondue, eller det varme folkefærd som faktisk gemmer sig i de fleste byer.

Snowparks og freeride

Schweiz har flere særdeles veludbyggede skirejsemål hvis man søger fantastiske snowparks, tag eksempelvis Laax som byder på ikke mindre end 4 af slagsen i absolut verdensklasse. For freeride og off piste entusiasterne er der også masser at komme efter, eksempelvis byder Veysonnaz på ikke mindre end 78 km afmærkede skiruter til pudderhundene.

Weekendski - kort transfertid til lufthavnen

Flere af de Schweiziske skiområder ligger rigtig fornuftigt i forhold til lufthavnen, med en meget kort transporttid. Zürich er eksempelvis meget tæt på Engelberg, et rigtig godt bud på en destination til en forlænget skiweekend i Schweiz.

Sommerski på gletschere i Schweiz

Schweiz har flere gletschere som er åbne for skiløb om sommeren, det er muligt at få pudset skiformen af om sommeren på gletscherne i Saas Fee og Zermatt.

Artikler om Schweiz fra Skisport.dk

Brugerne om Schweiz

Vi har lagt karakterer for alle destinationer i Schweiz sammen til én samlet karakter, som du kan se her.

Skiterræn:
4,33
Liftsystem:
3,96
Afterski:
3,36
Byerne:
3,80
Børnevenlighed:
3,93
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
3,40
Off-piste:
4,33
Samlet score er 3,81 / 5 ud fra 198 anmeldelser.

loan offer | Skrevet den 02/05 2020 | Bedømmelse af Disentis

Oprettet af Ashton Dillon

Ansøg om et hurtigt lån !!!!!!!!! Søger du penge til at betale kreditter og gæld? Finder du dig selv i en lidt problemer med ubetalte regninger og ved ikke, hvilken vej man skal gå eller hvor man ska...
l tur? Hvad med at finde et hæderligt gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere den månedlige rate, så du får overkommelig pris tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af måned og regninger skal betales? Ashtondillonfirms lån er hjemmet svar. Reducer dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter. Hvis du er interesseret venligst WhatsApp +1 (347)808-5696 ELLER E-mail: ashtondillon250@gmail.com
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Det bedste sted | Skrevet den 07/01 2020 | Bedømmelse af Grindelwald

Oprettet af Karen Bente Schnedler Wengel

13 år på ski i Grindelwald og 13 gange gæst på hotel Gletschergarten, det er en optimal ferieoplevelse. Hotel Gletschergarten er perfekt især for os danskere. Indehaveren er dansktalende.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Her kan du se et kort med skiområderne i Schweiz. Klik på nålene for flere detaljer om skiområdet.