Skihandsker og luffer

Det er vigtigt, at du kan holde varmen i dine hænder, når du skal på skiferie eller skal være udenfor. Derfor er det klogt at investere i et par gode skihandsker eller skiluffer af høj kvalitet. Her forhandler vi et stort udvalg af skihandsker til mænd fra anerkendte brands som Hestra og Salomon. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, men til gengæld går vi på kompromis med prisen. Her tilbyder vi nemlig 103% prisgaranti på alle skihandsker, så du kan få markedets bedste pris.

Vores skihandsker og luffer kommer i mange varianter, størrelser og farver. Vi forhandler både den klassiske handske med 5 fingre, den traditionelle luffe med et stort rum og de moderne 3-finger skihandsker. De er alle fremstillet af de bedste materialer, der kan holde dine hænder tørre og varme ned ad pisten. Vores skihandsker er således med til at give de bedste forudsætninger for, at du kan få en god skioplevelse. Vi forhandler også skihandsker og skiluffer til damerSkihandsker til herre

Når du skal på skiferie, kommer du ikke udenom, at du skal have et par skihandsker eller skiluffer. Det er et absolut must, hvis du ikke har planer om at fryse dine hænder til is. Det kan være meget ødelæggende for din skioplevelsem, hvis du render rundt med våde og kolde hænder, så det vil være en god idé at investere i et par varme og slidstærke skihansker i høj kvalitet.

Her hos Skisport har vi et væld af skihandsker og skiluffer i den højeste kvalitet. Vi har danmarks måske største og bedste udvalg, der giver dig de rette forudsætninger for at finde lige den skihandske, der passer dig. Vi forhandler nogle af de bedste skimærker til markedets laveste pris. 

Når du kigger på denne side, skal du være opmærksom på, at vi forhandler skihandsker til mænd og herre her. Hvis du er på udkig efter handsker til andre, kan du navigerer hen til vores andre produktkategorier i menuen.

Features og egenskaber i den rigtige skihandske

Der er en række vigtige punkter, der skal opfyldes i sin skihandske, før den er behagelig at have på. Første og fremmest skal dine fingre selvfølgelig holdes varme, så du ikke fryser, mens du står på ski. Det er handskens vigtigste funktion, og derfor er skihandsken naturligvis varmeisoleret og blød mod huden. Udover dette er det vigtigt, at din skihandske er vandtæt, så de ikke bliver gennemblødte så snart de kommer i kontakt med den våde sne. Derfor bør skihandsken være forsynet med en membran, der er vandtæt. Dette kan for eksempel være Gore-Tex®, der er markedets bedst kendte.

Det er også vigtigt, at du har et godt greb i dine skihandsker. Derfor bør handsken være fremstillet i et slidstærkt materiale, der giver en god fornæmmelse i håndfladen og sørger for maksimal kontrol over skistavene. For at få det gode greb, er det vigtigt at du vælger en skihandske i den korrekte størrelse. Den skal være forholdsvis tætsiddende på hånden, men det skal stadig være sådan at du har bevægelsesfrihed til dine fingre og har lidt luft i handsken, der kan varmes op. Ved at vælge den rigtige størrelse får du også en bedre pasform, hvilket er af afgørende betydning for din køreglæde på vej ned ad pisten. Iøvrigt bør du holde øje med, om der er en strop eller et spænde i bunden, der kan regulere, hvor stramt handsken skal sidde.

For til sidst at opsummere er der stillet fem punkter op, som skihandsker skal opfylde for at virke bedst:

- God varme
- Være vandtæt
- Godt greb
- God pasform
- Passende størrelse

Hvis du er typen, der meget nemt får kolde fingre, kan du overveje om du skal købe håndvarmere ved siden af din skihandske. Ved at gøre dette kan du holde varmen i handsken gennem det meste af dagen, så du er sikker på hele tiden at have den bedste føling med dine fingre og ikke fryser.

Skihandsker i læder?

Der er flere fordele ved at vælge skihandsker, der er fremstillet og produceret i læder. For det første har læderhandsker en rigtig stor slidstyrke, hvor det næsten er umuligt at slide dem i stykker. Derudover er de meget fleksible, vandafvisende og vindtætte. Alt i alt er det et glimrende valg af skihandske, men det er også et dyrt valg. Priserne kommer nemt i nærheden af 600-700 kroner og sandsynligvis mere. 

Der findes også andre materialer, som er udemærkede at fremstille skihandske af. Det gælder eksempelvis syntetiske kunststofmaterialer som polyester og polyurethan. Her er der rigtig stor forskel på både kvaliteten og prisen på denne type handsker. Det er muligt at finde nogle handsker af rigtig god kvalitet, men det er samtidig muligt at finde af lav kvalitet. 

Ofte er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når skihandsken er produceret i syntetiske materialer. 

Skihandsker fra Hestra og Salomon

Skisport har et stort udvalg af skihandsker til herre. Vi forhandler nogle af markedets bedste skihandsker og skiluffer til virkelig fordelagtige priser. Disse produceres af kendte mærker, som vi hos Skisport er stolte af at forhandle. Det drejer som eksempelvis om Salomon og Hestra skihandsker, der alle leverer nogle af markedets mest slidstærke produkter i høj kvalitet.

Udover disse tre udvalgte mærker forhandler Skisport også andre anerkenedte brands. Vi har mere end 10 mærker på lager, og vi holder hele tiden øje med nye interesante virksomheder, der kunne være spændende for vores kunder.

Hvilken handske eller skiluffe skal du have?

Når du skal købe en skihandske, er der flere overvejelser, som du skal gøre dig. En skihandske er nemlig ikke bare en handske. For mange år siden var en skihandske med fem fingre det mest populære valg, og næsten også det eneste, som man kunne få. Sådan er det dog ikke længere. Nu oplever vi en stor efterspørgsel og vækst i skihandsker med tre fingre og skiluffer. 

Herunder kan du kort læse om de forskellige fordele og ulemper, som der er ved de forskellige typer:

Den klassiske skihandske med 5 fingre

Dette er det klassiske og sikre valg, hvis du skal på skiferie for første gang og ikke tidligere har prøvet at have handsker, mens du har stået på ski. Her har du maksimal bevægelighed i fingrene, og det er nemt for sig eksempelvis at spænde dine støvler og tage skihjelmen på, uden at du behøver at tage handsken af hånden.

Med den klassiske skihandske har du også et rigtig godt greb rundt som skistaven, så der ikke er fare for, at du taber den. Den eneste ulempe ved denne handske er, at det er sværere at holde hænderne varme, hvis det er meget koldt. Det er dog ikke alle, der oplever denne udfordring.

Skiluffer

De seneste år er skiluffer blevet mere og mere populære - det gælder både for mænd men i særdeleshed for kvinder. Skiluffen er det rigtige valg for dig, der går mere op i komfort og varme end stor bevægelighed og fleksibilitet for dine fingre. 

I modsætning til en normal skihandske har en skiluffe blot et lille rum til tommeltotten og et stort rum til de resterende fire fingre. Skiluffer er generelt meget varme, hvilket også betyder, at de nogle gange kan blive fugtige og våde.

Skiluffen er også populær hos børn, så hvis du skal have dit barn med på skiferie for første gang, kan skiluffen være en god idé. Du kan selvfølgelig også finde skihandsker og skiluffer til børn i vores sortiment.

Skihandsker med 3 fingre

Dette er en kombination mellem de to foregående skihandsker, der også til tider kaldes for hummerhandsken. I denne skihandske har tommeltotten og pegefingeren forsat sin frihed med deres eget rum, mens lillefingeren, ringefingeren og langefingeren deler et stort rum. 

I denne handske får man det bedste fra begge verdener. Man bevarer sin bevægelighed og finmotorik, mens ens fingre også er bedre til at holde på varmen. 

Billige skihandsker med gode tilbud

Hos Skisport kan du være sikker på altid at finde de billigste skihandsker og skiluffer. Gennem hele året kører vi med 103% prisgaranti, hvor vi holder øje med konkurrenternes priser. Hvis de sænker deres priser, nedjusterer vi samtidig vores priser, så du altid har den bedste pris her. 

Det er således altid muligt at finde en billig skihandske eller en billig skiluffe her. Og hvis det mod forventning skulle ske, at du finder prisen billigere et andet sted, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil matche den bedste pris.  

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti