Skibukser til herrer

Hvis du skal på skiferie, har du brug for et par gode skibukser, der kan holde dig varm og tør gennem en lang dag på pisterne. Dette sælger vi naturligvis hos Skisport, hvor vi har et stort udvalg af forskellige skibukser til mænd. Vores skibukser er fremstillet i lette og funktionelle materialer, der giver dig de bedste forudsætninger for godt skiløb og leg i sneen.

Hvad enten du er helt ny eller ekspert på ski, har du brug for nogle gode og solide skibukser. Det er vigtigt, at der er et godt isolerende lag og polstring til at beskytte dig. Hos Skisport forhandler vi mange af de mest populære skibukser fra kendte mærker som Helly Hansen, DIEL, 4F, Kilpi og mange andre. Skibukserne kan du få i mange forskellige farver, og vi har noget for enhver smag.

Skisport forhandler også skibukser til damer og skibukser til børn, og du får 103% prisgaranti på det hele.Køb skibukser online hos Skisport

Hos Skisport kan du finde et stort udvalg af markedets bedste skibukser, der giver stor bevægelighed og kan holde dig varm på skiferien. Her kan du finde skibukser i mange forskellige farver og størrelser. Du kan både finde de klassiske sort/hvid-farver samt iøjenfaldende neonfarver. Størrelserne på skibukserne går fra S og helt op til 7XL.

Her finder du skibukser med stor slidstyrke og fede features. Vi forhandler blandt andet skibukser fra Helly Hansen og Kilpi til meget fordelagtige priser. 

Vandtæthed og åndbarhed

Når du skal vælge skibukser, skal du tænke over dine behov. Er du typen, der falder meget og ofte bliver meget våd, er det vigtigt, at der er stor vandtæthed i dine skibukser. Dette er oplyst under de enkelte skibukser og kan ses på mm vandsøjletryk – dette kan eksempelvis være 3.000, 5.000 eller 15.000 mm. Jo højere tallet er, des mere vandtæt er bukserne.

En anden ting er åndbarhed. Dette er skibuksernes evne til at få fugte væk fra kroppen og er en særdeles vigtig egenskab. Du vil for alt i verden undgå at blive kold og våd, når du er ude på løjperne, og derfor skal du have nogle skibukser med stor åndbarhed. For at finde ud af, hvor åndbar de enkelte skibukser er, skal du kigge efter g/kvm/24h. Det betyder, hvor mange gram fugt, der forsvinder per kvadratkilometer på 24 timer. Det siges, at en åndbarhed på 3.000 g/kvm/24h er fint.

Skibukser til hele familien

Skisport forhandler naturligvis skitøj til hele familen, og derfor kan du selvfølgelig også købe skibukser til damer og børn i vores butik. Her skal du være opmærksom på, at skibukser varierer en smule afhængigt af, hvem der skal have dem på. Kvinder plejer som regel af have nogle mildere farver end mænd eksempelvis har, mens mange børn foretrækker mere iøjenfaldende farver - for eksempel pink eller neon-gul.På denne side finder du kun skibukser til mænd, men du kan nemt navigerer hen til damernes eller børnenes kategori, hvis du er interesseret i deres skibukser i stedet.

Det er desuden vigtigt, at ens skibukser passer og matcher den skijakke, som man har - både i forhold til stil, farvevalg og features. Derudover er det en god idé at have et par skiunderbukser indenunder skibukserne, der kan være med til at holde dig varm, når du er ude i kulden i mange timer i træk.

Vær opmærksom ved køb af skibukser

Hvad enten du skal på skiløb eller langrend skal du altid være opmærksom på nogle ting, når du skal købe skibukser - det er både i forhold til design, teknik og features. Det hele afhænger nemlig meget af, hvad dine behov er. En af de ting som du skal være opmærksom på er, hvorvidt du vil have seler med til dine bukser. For nogle er dette er must, mens andre faktisk gerne vil undgå det. Alternativt kan seler til skibukser erstattes af et bælte.

Du skal også være opmærksom på lommerne i dine skibukser. De fleste skibukser der er på markedet i dag, har en masse funktionelle lommer, hvor du på praktisk vis kan gemme nogle ting, mens du er på pistene. Det kan både være små og store lommer, og dette skal du selvfølgelig have et øje på, når du skal købe et par.

Udsalg og tilbud på billige skibukser

Det er klart, at man er på udkig efter de gode priser, når man skal købe sine skibukser. Når man skal købe skitøj op til en skiferie, kan alle produkterne hurtigt løbe op i et stort beløb. Derfor kan det være en god idé at holde øje med udsalg eller tilbud på billige skibukser. Heldigvis er Skisport altid garant for gode priser, så uanset hvornår du handler hos os, får du en skarp pris. 
 
 Hos Skisport kan vi nemlig tilbyde dig 103% prisgaranti på dine skibukser, så du er sikker på at få den bedste pris. Du er også meget velkommen til at kontakte vores prisvindende kundeservice, hvis der er spørgsmål. Sidst men ikke mindst får du naturligvis fuld returret på dine skibukser til mænd, og samtidig får du hurtig dag til dag levering.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti