Skibukser herre

Hvis du skal på skiferie, har du brug for et par gode skibukser, der kan holde dig varm og tør gennem en lang dag på pisterne. Dette sælger vi naturligvis hos Skisport, hvor vi har et stort udvalg af forskellige skibukser til mænd. Vores skibukser er fremstillet i lette og funktionelle materialer, der giver dig de bedste forudsætninger for godt skiløb og leg i sneen.

Hvad enten du er helt ny eller ekspert på ski, har du brug for nogle gode og solide skibukser. Det er vigtigt, at der er et godt isolerende lag og polstring til at beskytte dig. Hos Skisport forhandler vi mange af de mest populære skibukser fra kendte mærker som Haglöfs, Helly Hansen, DIEL, Kjus og mange andre. Skibukserne kan du få i mange forskellige farver, og vi har noget for enhver smag.

Skisport forhandler også skibukser til damer og skibukser til børn med 103% prisgaranti.

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Størrelser (klik på størrelserne)

XS(46) S(48) M(50) L(52) XL(54) XXL(56) 3XL(58) 4XL(60) 5XL(62) 5XL(kort) 6XL(64) 7XL(66) Onesize 

Vandtæthed og åndbarhed i skibukser

Når du skal vælge skibukser, skal du tænke over dine behov. Er du typen, der falder meget og ofte bliver meget våd, er det vigtigt, at der er stor vandtæthed i dine skibukser. Dette er oplyst under de enkelte skibukser og kan ses på mm vandsøjletryk – dette kan eksempelvis være 3.000, 5.000 eller 15.000 mm. Jo højere tallet er, des mere vandtæt er bukserne. En anden ting er åndbarhed. Dette er skibuksernes evne til at få fugte væk fra kroppen og er en særdeles vigtig egenskab. Du vil for alt i verden undgå at blive kold og våd, når du er ude på løjperne, og derfor skal du have nogle skibukser med stor åndbarhed. For at finde ud af, hvor åndbar de enkelte skibukser er, skal du kigge efter g/kvm/24h. Det betyder, hvor mange gram fugt, der forsvinder per kvadratkilometer på 24 timer. Det siges, at en åndbarhed på 3.000 g/kvm/24h er fint.

Skibukser til hele familien

Skisport forhandler naturligvis skitøj til hele familen, og derfor kan du selvfølgelig også købe skibukser til damer og børn i vores butik. Her skal du være opmærksom på, at skibukser varierer en smule afhængigt af, hvem der skal have dem på. Kvinder plejer som regel af have nogle mildere farver end mænd eksempelvis har, mens mange børn foretrækker mere iøjenfaldende farver - for eksempel pink eller neon-gul. 

Vær opmærksom ved køb af skibukser

Hvad enten du skal på skiløb eller langrend skal du altid være opmærksom på nogle ting, når du skal købe skibukser - det er både i forhold til design, teknik og features. Det hele afhænger nemlig meget af, hvad dine behov er. En af de ting som du skal være opmærksom på er, hvorvidt du vil have seler med til dine bukser. For nogle er dette er must, mens andre faktisk gerne vil undgå det. Alternativt kan seler til skibukser erstattes af et bælte.

Du skal også være opmærksom på lommerne i dine skibukser. De fleste skibukser der er på markedet i dag, har en masse funktionelle lommer, hvor du på praktisk vis kan gemme nogle ting, mens du er på pistene. Det kan både være små og store lommer, og dette skal du selvfølgelig have et øje på, når du skal købe et par.

Udsalg og billige priser på skibukser

Det er klart, at man er på udkig efter de gode priser, når man skal købe sine skibukser. Når man skal købe skitøj op til en skiferie, kan alle produkterne hurtigt løbe op i et stort beløb. Derfor kan det være en god idé at holde øje med udsalg eller tilbud på billige skibukser. Heldigvis er Skisport altid garant for gode priser, så uanset hvornår du handler hos os, får du en skarp pris. 
 
 

 

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1