☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Les Coches - Montchavin

Montchavin og Les Coches er to byer beliggende i skiområdet Paradiski der byder på med i alt 420 km pister. Byerne ligger med 200 meters højdeforskel i umiddelbar forbindelse med hinanden, og er særdeles centralt placeret i Paradiski. Byerne er hyggelig, med buede hvælvinger og uanset om det er den lokale slagter eller bager, så er det butikker der så lyset lang tid før skituristerne fik øjnene op for byen. Byerne er med andre ord ikke at forbinde med traditionelle franske skisportsbyer. I Montchavin Les Coches findes der rigtig charme og hygge og adgang til rigtig godt skiløb.

Paradiski forbindelse til Les Arcs

I 2004 blev Les Coches og Montchavin ekstra attraktive da byerne blev forbundet med Les Arcs skiområdet via den store gondol Vanoise Express, og der er pistekilometer nok til selv de meget krævende i områderne Les Arcs og La Plagne.

Stor snesikkerhed, skiløb til 3.240 meters højde

Gletscheren Bellecôte er din garanti for sne under fødderne, selve området ligger generelt højt og er særdeles snesikkert, men med gletscheren i baghånden er yderligere sikkerhed, hvis man skulle ramme Paradiski i et dårligt sneår.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Champagny en Vanoise, La Plagne og Les Arcs

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Les Coches - Montchavin

Her kan du se brugernes karakterer for Les Coches - Montchavin.

Skiterræn:
3,75
Liftsystem:
3,60
Afterski:
2,55
Byen:
2,90
Samlet score er 3,20 / 5 ud fra 20 anmeldelser.

Midt i et fantastisk område | Skrevet den 18/09 2005

Oprettet af Sønne

Les Coches med Trier ski, uge 2, 2004, med fly til Chambery, boede på Le Rami. Udvidede med det samme lift-kortet til hele Paradis-ski (det skulle vi have gjort hjemmefra, havde været lettere) og fik ...
dermed fra Les Coches direkte adgang både til La Plagne og Les Arc, et enormt stort fantastisk område som hænger meget fint sammen. I uge 2 var der aldrig mere end højst 3-4 min. kø ved lifterne. Vi var mest i Les Arc, hvor sneen var bedst. Havde solskin hele ugen, men for lidt sne, desværre (som resten af Frankrig den peiode, 2 uger senere faldt der over 160 cm). Der er masser af pister til både øvede og begyndere. Eksperterne fandt måske ikke de store udfordringer, men det skyldtes mest sne-mangel og manglende off-piste-muligheder pga dette. "Lejligheden" på Le Rami var lille, men udmærket og med fin udsigt. Ski-ud ned til Mont Chavin liften var meget iset, men fin ski-ind. Byen hyggelig, med flere små lækre restauranter, delikatesse-butikker og et lille supermarked. Chambery lufthavn flyver jeg aldrig til igen, hvis jeg kan undgå det. Vores ski og bagage var ved hjemrejsen forsinket 14 dage og servicen meget mangelfuld. Vender meget gerne tilbage til Les Coches som udgangs-punkt for Paradis-ski-området.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar