Skiferie i La Thuile

La Thuile (Italien)

Rejsebureauer til La Thuile: SNE & SNÖ A/S

I det nordvestlige Italien på grænsen til Frankrig ligger hyggelige La Thuile i 1.441 meters højde. La Thuile danner sammen med franske La Rosière skiområdet Espace San Bernado. Dermed får man her et skiområde, som går på tværs af grænsen mellem Frankrig og Italien, og dermed får man på en skiferie hertil det bedste fra de to lande. La Thuile er meget snesikkert, og skiløbere kan nyde skiløb og sne på pisterne helt fra november til april hver vinter Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om La Thuile
Skiområdet: 570-3488 m.o.h.
Byen: 1441 m.o.h.

161 pister i alt
10 km grøn
46 km blå
82 km rød
23 km sort

Lifter: 40 stk. / 58.000 pers/time

Slæbelifter: 16
Tog/baner: 1
Stolelifter: 18
Kabinelifter: 1

Varieret skiløb for alle

La Thuile er et godt valg til skiferien, hvis man er til ønsker et stort skiområde med varieret skiløb i smukke omgivelser. I området får man 161 kilometer pister fordelt på alle sværhedsgrader med en overvægt af blå og røde. Dermed kan alle her være med uanset, om man er helt nybegynder og første lige skal blive venner med skiene, om man har familiens mindste med på ski eller om man har talrige skiferier bag sig allerede. Skiområdet strækker sig fra byens højde i 1.441 og til 2.700 meter over havet. Hele området er bundet sammen af et moderne liftsystem, så man hverken skal vente længe i kø eller sidde ubekvemt, når man skal retur til toppen.

Børnevenlige La Thuile

Selvom La Thuile er en oplagt destination til alle niveauer, så er det absolut også en populær destination, hvis man skal på ferie som børnefamilie. Her findes en del lettere pister, hvor de mindste trygt kan slå deres første sving, og for de allermindste findes der også gratis børnepasning. Der findes i området også skiskole, hvor både små og store skiløbere kan blive mere komfortable på ski. Alt i alt et godt familievenligt skisportssted.

Langrend og heliskiing

Foruden alpint skiløb er der i La Thuile også gode muligheder for at få luftet langrendsskiene. Der findes både spor til skøjte- og klassisk langrendsløb. Sporenes længde varierer fra 1 kilometer til 7,5 kilometer og har forskellige sværhedsgrader, så der er lidt til alle. De ligger markeret, så man ikke er i tvivl om ruterne, og alle er omgivet af smukke omgivelser, hvor der både er mulighed for at tage turen gennem skoven eller mere højalpint med smuk bjergudsigt. Flere ruter går rundt, så man i stedet for at gå ud og hjem, kan køre rundt og komme tilbage til udgangspunktet.

Skal det være vildere så er der i La Thuile også mulighed for at prøve kræfter med heliskiing, hvor en helikopter tager skiløbere op i højderne til uberørt dyb sne. Heliskiing er ikke tilladt i Frankrig, men da La Thuile lige nøjagtigt ligger på den italienske side af grænsen, er det her muligt at prøve denne unikke oplevelse på gletscherne Rutor i 3.486 meters højde og Miravidi i 3.051 meters højde.

Hyggelig by

Foruden et ganske godt skisportssted, så kan man på skiferien til La Thuile også glæde sig til at bo i den hyggelige bjergby. La Thuile er en gammel mineby, som i dag er transformeret til en af de mest populære bjergbyer i Aosta-dalen. Beliggenheden i den gamle og historiske dal betyder, at man har værnet om det autentiske, hvorfor byen har bevaret sin charme og hygge. Når man ikke er på ski, kan man gå på jagt i byen efter de gode italienske spisesteder, som byder på gode traditionelle retter, eller små vinbarer, hvor man kan smage lokale og internationale vine. Man kan også i La Thuile shoppe toldfrit og gøre en god handel på skiferien.

Billeder og video fra La Thuile


Brugernes anmeldelser af La Thuile

Skiterræn
4,13
Liftsystem
4,20
Afterski
3,20
Byen
3,13
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
La Thuile har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 15 anmeldelser.
En oförglömlig resa - Anmeldt d. 09/04 2004 09:33 - Oprettet af Rose

Ciao! Bästa stället jag varit på utan tvekan.Jätte bra backar och liftar,fin utsikt från liften, helt utan tvekan en jätte fin by,med fina hotel(rekommenderar Planibel en service jag sent kommer glömma) och sist men inte minst godhjärtade och varma människor. La thuile gav mig en oförglömlig resa Læs mere

Super skiområde - Anmeldt d. 30/12 2002 00:02 - Oprettet af Kim Lausten

Jeg har nu været i La Thuile ca. 10 gange indenfor de sidste 3 år og jeg kan kun anbefale området, både for begyndere og øvede, specielt er off piste mulighederne i området helt fantastiske.Og kunne man tænke sig at prøve heliskiing er der også muligheder for detang. peter fishbach kommentar om natlivet/afterski i La Thuile er jeg ikke Læs mere

La thuile-döda byn - Anmeldt d. 22/11 2002 17:14 - Oprettet af Peter

Backarna och liftsystemet är mycket bra. Tyvär är själva byn stendöd på kvällen. Det är bara att gå och lägga sig, men å andra sidan är man ju pigg nästa dag.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Snebyger
Snebyger
0ºC
9ºC
0,9 mm
2,8 m/s
vest
Mandag
Skyet
Skyet
-1ºC
-13ºC
0,0 mm
1,7 m/s
øst-nordøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
0ºC
-6ºC
0,0 mm
2,0 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
0ºC
-6ºC
0,3 mm
2,4 m/s
vest

Kort over La Thuile

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i La Thuile. Klik på nålene for mere info. Der er 1347 km fra Kolding til La Thuile.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen