Skihjelme

Det er moderne og klogt at bruge skihjelm. I de seneste år er udvalget af skihjelme eksploderet, og der findes et utal af funktionelle modeller og farver. Justeringsmulighederne er blevet bedre, og vægten er blevet utrolig lav. Det føles slet ikke ubehageligt at beskytte hovedet - faktisk er hjelmen blevet en varm og dejlig tryghed. Desuden er producenterne begyndt at udvikle stilfulde skihjelme, der er flottere end nogensinde før.

Vi forhandler mere end 250 forskellige skihjelme fra over 15 brands til både herrer og damer - helt sikkert også en der passer til dit hoved. Hos os kan du finde alt fra billige skihjelme til topmodeller med indbygget MIPS eller Koroyd beskyttelse. Flere af hjelmene er også egnet til MTB, Kitesurf eller anden ekstremsport.

Vi sælger også skihjelme til børn, så de er beskyttet, når de står på ski.

Alle skihjelme hos Skisport er godkendte til skiløb og snowboard efter gældende standarder.Stort udvalg og prisgaranti på skihjelme

Hos Skisport har vi et stort og bredt udvalg af skihjelme, og vi anbefaler alle at køre med dem. Desværre er der mange der vælge at springe hjelmen over, fordi den enten er irriterende at have på hovedet, eller fordi de mener, at den er uncool at have på. Den er dog ufattelig vigtig at have, hvis uheldet er ude. Du risikerer at komme meget galt af sted, så investeringen i din skihjelm er meget lille i forhold til, hvor meget den potentielt kan redde.

De seneste år har der været en rigtig stor udvikling i skihjelme - både i designet og funktionaliteten. Mange af producenterne har indset, at skihjelme tidligere har været upopulære, særligt hos de unge mennesker, og derfor har de brugt mange kræfter på at gøre skihjelmene bedre. Nu er de både varme og behagelige at have på, og der findes nogle seje funktionaliteter, der gør din skitur endnu bedre.

Vi forhandler kendte og sikre mærker som Cairn, UvexSalomon, Smith og POC.

Skihjelm til herrer og damer

Skisport forhandler skihjelme til både herrer og damer. Modellerne i vores sortiment er unisex, så de fungerer til beskyttelse af begge køn. Du skal derfor ikke være opmærksom på, om den skihjelm du kigger på, passer specielt til et køn. 

Selvom alle skihjelmene passer til både mænd og kvinder, er der alligevel nogle skihjelme, der umiddelbart er mere velegnede til nogle frem for andre. For eksempel har vi nogle hjelme i lyserød farve, som der nok næppe er mange mænd, der vælger at købe - men vi dømmer ikke, hvis det skulle ske.

Skihjelme med visir

Det er blevet populært at tage på skiferie med en visirskihjelm, og der er flere årsager til, at de funktionelle og praktiske hjelme har oplevet stigende interesse. Blandt andet fordi du får rigtig meget værdi for dine penge, hvis du køber en skihjelm med visir. Du kombinerer jo både en skihjelm og skibriller i et produkt, så du ikke behøver at købe skibriller ved siden af din hjelm.

Hvis du bruger briller i din dagligdag, vil skihjelme med visir helt sikkert være anbefalet til dig. Her har du plads til dine normale briller under visiret, og der er ingen fare for at opleve dug, da de er specialdesignet og behandlet til at give det bedste udsyn på pisten. Hvis du ikke er på udkig efter skihjelme med visir, skal du i stedet have købt nogle skibriller og ski goggles, så du kan køre på ski uden at blive generet af sollys og genskin. 

Størrelser på skihjelme 

Har du ekstra meget mellem ørene og kræver en stor skihjelm? Så er du heldigvis kommet til det rigtige sted. Vi har store og små størrelser på skihjelme, så uanset om du har et lille eller stort hoved, så kan du finde en størrelse hos os, der passer til dig.

Det kan af og til være svært at finde den præcise størrelse på den skihjelm, som man skal have. Man skal være opmærksom på, at skihjelmen hverken skal sidde for stramt eller for løst rundt om hovedet. Hjelmen skal sidde fast på hovedet men uden at stramme. Den må under ingen omstændigheder glide på hovedet, for så beskytter den ikke hovedet, hvis uheldet er ude.

Den rigtige størrelse

For at finde den rigtige størrelse på din skihjelm, skal du måle dit hoved. Målingen skal gøres på den rigtige måde, så den repræsenterer et normalt skiløb for dig. For eksempel er der nogle, der godt kan lide at have en hue på indenunder deres skihjelm. Hvis du er en af dem, så skal du måle dit hoved med hue på. Hvis du kører uden hue, skal du blot måle størrelsen på dit hoved.

Når du skal måle størrelsen på dit hoved, skal du tage et målebånd og måle omkredsen på dit hovedet. Dette skal gøres, så det sidder lige over ørene og henover panden. Målet vil typisk ligge et sted mellem 50 og 65 cm. Disse centimeter omregnes til en størrelse på den enkelte hjelm. Vær dog opmærksom på, at de forskellige mærker ikke kører samme omregning af størrelser. Så hvis du bruger large i et mærke, er det ikke nødvendigvis large, som du skal have i et andet mærke.

Hvis du har en studenterhue, motorcykelhjelm eller andre beklædningsgenstande til hovedet, kan du eventuelt kigge i disse for at finde den størrelse, som passer til dig.

Justerbar skihjelm

Der er nogle skihjelme, der kommer med justerbare størrelser, så du kan variere størrelsen på skihjelmen, så den passer helt præcist til netop dit hoved. Justerbare skihjelme er en fordel, hvis du ikke helt ved, hvilken størrelse du skal have, eller hvis du ligger mellem to størrelser. 

Billige skihjelme på tilbud

Vi anbefaler, at man køber en god og sikker skihjelm, der kan beskytte dit hoved ordentlig, hvis du oplevet et grimt styrt. Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten på din skihjelm, da den har en afgørende betydning for din sikkerhed, når du er på skiferie. Overvej derfor om der er andre produkter, som du hellere bør spare penge på, så du kan gå all-in på køb af skihjelm.

Når du er på udkig efter en skihjelm, er priserne hos Skisport heldigvis billige. Vi har prisgaranti på alle vores skihjelme, så du kan være sikker på, at du får markedets bedste pris på din hjelm. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti