Skihjelme

Skihjelme til børn findes her.

Det er moderne og klogt at bruge skihjelm. I de seneste år er udvalget af skihjelme eksploderet, der findes et utal af funktionelle modeller og farver. Justeringsmulighederne er blevet bedre og vægten er blevet utrolig lav, så det nu ikke føles ubehageligt at beskytte hovedet - faktisk er hjelmen blevet en varm og dejlig tryghed. Vi forhandler mere end 250 forskellige skihjelme fra over 15 brands - helt sikkert også en der passer til dit hoved. Du kan finde billige skihjelme både til damer og herrer. Eller topmodeller med indbygget MIPS eller Koroyd beskyttelse. Flere af hjelmene er også egnet til MTB, Kitesurf eller anden ekstremsport.

Skihjelme store størrelser

Har du ekstra meget mellem ørene og kræver en stor skihjelm? Så har vi de største skihjelme på markedet, i denne test, kan du se hvilke hjelme vi mener der er mest plads i. Køb evt. 2 hjelme og prøv dem inden du beslutter dig, det er nemt hvis du køber dem sammen med en returlabel. Så beholder du bare den som passer bedst. Bruger du briller anbefaler vi en skihjelm med visir.

Alle hjelme der sælges her på siden er godkendte til skiløb/snowboard. Enten CE, ASTM eller begge dele. Vælg den rigtige størrelse
Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti