Skiferie i Revelstoke (Canada)

Rejsebureauer til Revelstoke: DANexplore, De Brede Planker

Revelstoke er en af de nyere destinationer i Nordamerika og ligger i de canadiske Rocky Mountains. Området har som mål at blive et af Nordamerikas bedste og største skisportsområder, og selvom det ikke ligefrem er et ydmygt mål, så er det langt fra urealistisk. Forudsætningerne er gode i form af placering, stor faldhøjde og hele 10.5 meter højkvalitets let puddersne i gennemsnit om året.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Revelstoke
Skiområdet: 512-2205 m.o.h.
32 pister i alt
2 stk.
12 stk.
18 stk.

Lifter: 6 stk.

Stolelifter: 3
Kabinelifter: 1

Skiløb i Revelstoke

På trods af sin målsætning, så er Revelstoke endnu et af de mindre skiområder i Canada. Der er omkring 35 markerede pister i området, hvoraf knap halvdelen er sorte, næsten ligeså mange blå og et lille antal grønne. Det er vigtigt at bemærke, at Revelstoke ikke bruger farven rød, som i Europa, hvorfor de blå pister vil svare til middelsvær. Skiområdet strækker sig fra 512 meter op i 2.205 meters højde, hvilket giver god mulighed for lange nedfarter, hvoraf den længste er Nordamerikas længste på hele 15.2 kilometer.

Øvede til ekspert

Selvom der findes de grønne og blå pister, så byder Revelstoke primært på skiløb til den øvede og erfarne skiløber, som både gerne vil køre på stejle pister og udforske den dybe sne i offpisten. Der er flere “bowls” med mulighed for offpistskiløb i åbne områder over trægrænsen, men der findes også gode linjer at finde mellem træerne lavere i området. Grundet skiområdets placering er man altid sikret den canadiske Champagne Powder, som er - måske - verdens mest luftige puddersne, som skiene så slet som ingenting flyder igennem.

Skioplevelser ud over det sædvanlige

Selvom Revelstoke ikke er Canadas største skiområde, så må man ikke afskrive denne destination for hurtigt. Revelstoke har nemlig en række andre fordele ved at være et mindre område. Skientusiater tiltrækkes primært hertil for at prøve kræfter med den dybe sne, og netop i Revelstoke er der mulighed for både heli-ski og cat-ski i området til en pris, som endnu er til at betale. Heli-ski kan helt eksklusivt byde på 500.000 hektar uberørt terræn, som man ellers ikke ville have kunnet slå sving i.
Skal det være knap så vildt, men stadig med first tracks i sneen, så giver området mulighed for at købe tidlig adgang til liften, ligesom at man kan tage på guidede offpist ture, hvor lokale guider vil vise rundt på deres fantastiske legeplads.

Revelstoke by

Revelstoke er ikke bare en skiby med tilhørende skiområde, det er tydeligt at der lever passionerede mennesker i denne by. Det er en hyggelig by der ligger helt unikt med floden Columbia River på den ene side og bjerget med skiområdet på den anden. Selvom det ikke er verdens største, så er der her alt, hvad man behøver lige fra shopping til gode indkvartering og spisesteder. Byen ligger 10 minutters kørsel fra skiområdet, og det er både muligt at køre selv eller hoppe på shuttlebussen, som kører hele dagen.

Billeder og video fra Revelstoke


Brugernes anmeldelser af Revelstoke

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Regn
Regn
4ºC
3ºC
0,4 mm
1,5 m/s
syd
Mandag
Tåge
Tåge
-5ºC
8ºC
0,0 mm
1,4 m/s
nordøst
Tirsdag
Tåge
Tåge
-4ºC
11ºC
0,0 mm
1,1 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
2ºC
12ºC
0,1 mm
0,8 m/s
nord-nordøst

Kort over Revelstoke

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Revelstoke. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Revelstoke.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen