Søg skirejser


Her kan du finde den perfekte skirejse til 2024 og 2025. Vi har samlet skirejserne fra de danske rejsebureauer, der kan sende dig til enten Norge, Sverige, Østrig, Italien, Frankrig eller et helt andet sted hen.

Det hele er samlet i en søgefunktion, hvor du finder Danmarks største udvalg af skirejser. Det er super nemt, og alle mulighederne opdateres dagligt fra rejsebureauernes bookingsystemer.

Start jagten efter en skirejse nu ved at foretage en søgning ud fra dine rejsekriterier.

Sådan finder du de bedste skirejser

Det er nemt at finde de bedste skirejser, hvis du benytter dig af vores søgefunktion. Du kan målrette din søgning efter dine specifikke ønsker og kriterier, så du er sikker på, at skirejsen lever op til dine forventninger.

Du kan for eksempel søge efter rejser med bestemte transportformer, specifikke uger og bestemte destinationer og lande. Du kan med fordel også gøre brug af den udvidede søgning, hvor du har mange flere muligheder for at stille krav til din skirejse.

Ved at trykke på "Udvidet søgning" kan du blandt andet specificere prisen på skirejsen samt antallet af rejsende, piste, lifte og antal dage på ski. Når du har udfyldt alle dine krav og ønsker, skal du blot trykke på søgeknappen, hvorefter du vil blive præsenteret for de bedste skirejser.

Korte skirejser på 2-3 dage

Det bliver mere og mere populært at tage på korte skirejser, der kun strækker sig over et par dage. Dette er en smart løsning, da man ikke behøver at tage ferie fra arbejde eller studie i en hel uge. Man kan eksempelvis tage en weekendtur fra torsdag aften til søndag aften, så det kun er en enkelt hverdag, man skal tage fri.

Dette kan gøres flere gange om året, så man har mulighed for at stå på ski på flere destinationer. Hvis du vil søge efter korte mini-skirejser, kan du åbne den udvidede søgning og vælge antal dage på ski. Herefter bliver du præsenteret for de bedste forslag.

Du kan læse mere om korte skirejser og weekendski her »

Restpladser på skirejser

Der er gode muligheder for at finde en afbudsrejse på en skiferie, hvis du gerne vil på en spontan skitur inden længe. Mange rejsebureauer modtager sene afbestillinger af skirejser, hvilket åbner døren for, at du kan finde nogle gode ski restpladser. Rejseselskaberne vil ikke brænde inde med ikke-solgte rejser, så du kan være heldig at finde afbudsrejser til meget lave priser.

Hvis du leder efter en ski afbudsrejse, kan det være fornuftigt at være fleksibel på destination eller tidspunkt. Det er ikke garanteret, at du kan finde de rigtige restpladser, hvis du ønsker at tage til et bestemt skiområde i en bestemt uge.

I vores søgning efter afbudsrejser har vi samlet alle skirejser, som rejsebureauerne har meldt ledige inden for de seneste 7 dage. Det gør, at du gennem vores søgning finder markedets bedste restpladser til meget fordelagtige priser.

Find en skiferie afbudsrejse her »

Find billige skirejser

Hvis budgettet er begrænset, er det helt sikkert muligt at finde en billig skirejse. De danske rejsebureauer tilbyder skirejser i alle prisklasser, og hvis du følger nogle simple råd, kan du komme af sted for nogle få tusinde kroner.

De dyreste skirejser finder man omkring jul og nytår samt de populære og børnevenlige uger 7, 8, 9 og 10. Dette er årets travleste tidspunkter for skiområderne, og derfor er priserne naturligvis højere. Hvis ens arbejde eller studie tillader det, kan man med fordel tage af sted før jul, i starten af januar eller efter uge 10. Her finder man de billigste skirejser, da det er lavsæson.

Det kan også være klogt at bestille sin skirejse i god tid. Her er der ofte mange flere muligheder for at finde en billig skirejse, og rejsebureauerne giver ofte op mod 1.000 kroner i rabat til personer, der bestiller tidligt - gerne allerede i juli eller august måned.

Hvis du vil på en billig skirejse, bør du vælge et af de mindre og knap så kendte skiområder. Der er stor prisforskel på transport, indkvartering, liftkort, mad og drikke ved de forskellige skidestinationer, og oftest er prisen billigst i Italien, Norge eller Sverige. Det er dog også muligt at finde billige skirejser til Frankrig og østrig.

Hvis du vil finde en billig skirejse, bør du benytte dig af søgefunktionen i toppen af siden. Her kan du søge specifikt efter, hvor mange penge du maksimalt vil give for en rejse. Du kan også finde billige skirejser her »

Skirejser til vinteren 2024/2025

Meget peger i retning af en god og travl skisæson i 2024/2025. Rejsebureauerne og skidestinationerne melder om mange besøgende, og de foreløbige snemeldinger ser fornuftige ud. Du skal derfor være hurtig, hvis du fortsat vil have mulighed for at finde en af de gode skirejser til 2024/2025.

Ski i uge 7

De mest eftertragtede skirejser ligger altid i uge 7. Her har de fleste danske folkeskoleelever vinterferie, og det betyder, at danske familier valfarter til de populære skiområder i blandt andet Norge, østrig og Italien. Du skal derfor være hurtigt ude, hvis du skal finde de allerbedste skirejser.

Det er dog ikke kun skirejser i uge 7, der er eftertragtede. Nogle folkeskoler holder først vinterferie i uge 8, hvilket også gør denne uge eftertragtet. Det samme gælder rejser i ugerne omkring jul, nytår og påske, da mange holder ferie her. Hvis du vil have en billig skirejse, bør du derfor søge efter tidspunkter i lavsæsonen eller forsøge at finde en restplads.

Populære destinationer og skiområder

Der findes et væld af gode og populære skiområder i både Europa, Asien og Amerika. De fleste danskere vælger naturligt at tage skirejsen rundt i Europa og tager oftest til populære lande som Norge, østrig, Frankrig, Italien, Sverige eller Andorra.

De seneste år har Wagrain været den mest populære destination for danskerne, og sådan forventes det også at blive i de kommende år. Det attraktive område får dog stor konkurrence af blandt andet Isaberg, Trysil, Livigno, Val Thorens, Bad Gastein og mange flere, der alle tilbyder gode faciliteter i byen og godt skiløb på pistene.

Der er mange gode destinationer, som du kan besøge på din næste skirejse. Du kan med fordel benytte dig at vores rejsesøgning i toppen, hvor du kan finde rejser til mere end 200 skiområder. God jagt!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen