☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Sydalpin Kungsbygget

Opdatering pr. 31/7 2014: Turistkontoret oplyser at der ikke vil være vinteraktivitet i området for sæsonen 2014/15.

Ønskes der skiløb i umiddelbar nærhed kan følgende destinationer nås: Falköbing, Ulricehamn, Isaberg, Mullsjö og Tolvmannabacken

Med kun 70 km til Helsingborg er Sydalpin det skiområde i Sverige, som ligger nærmest Danmark. Et kunstsneanlæg sørger for, at sneen er på plads i alle perioder af vinteren. Der er et særskilt børneområde. Børn under 7 der benytter hjelm, kan benytte lifterne gratis. Til snowboardere er der lavet halfpipe og snowpark. Derudover er der en lille 15 meters skihopbakke og et freestylehop. Der er aftenåbent fra tirsdag til fredag til kl. 21, og midnatsåbent til kl. 24 hver lørdag. Der er restaurant og varmestuen i området.

Kørselsvejledning fra København via Helsingør

Retning nord E47 E55 mod Helsingør. Færge med Scandlines til Helsingborg. Følg skilte mod E4, kør i retning nord ad E4 mod Örkeljunga. Følg skilte mod Sydalpin Kungsbygget.

Brugerne om Sydalpin Kungsbygget

Her kan du se brugernes karakterer for Sydalpin Kungsbygget.

Skiterræn:
3,71
Liftsystem:
3,36
Afterski:
2,29
Byen:
2,50
Samlet score er 2,96 / 5 ud fra 14 anmeldelser.

Godt for begyndere og de smp | Skrevet den 19/02 2011

Oprettet af Ulrik Svane

Har lige brugt et par dage i sommerhus og besøgte for første gang Sydalpin som har været lukket de sidste 3 år. Super service og rigtig godt til begyndere. Kælkebakke til de helt små og gode mulighede...
r for at spise medbragt mad ved grillen eller ved en af de mange borde. Ikke nær så mange som på vallåsen og kvalitet og service er helt i top. Der er også mulighed for at der danskere i shoppen hvis det kniber med det svenske.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Ånder vinteren 2010 | Skrevet den 24/11 2010

Oprettet af Niels Viid

Jeh har stuga nær Kungsbygget, og de åbner heldigvis i år igen. Glæder mig meget

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar