Saariselkä

Skov, mose og fjelde så langt øjet strækker. Et næsten ubeboet område i Finlands to største nationalparker – "Lemmenjoki National Park" og "Urho Kekkonen National Park", der strækker sig fra Saariselkä helt til den russiske grænse. Her kan man virkelig slappe af i absolut rolige omgivelser. Langs løjperne er der over 30 træhytter, hvor man kan hvile sig. Hvis man ikke er til langrend, er der 12 pister, hvoraf de længste 1,3 km. Nattelivet er meget livlig. Der er pubs, en natklub og mange restauranter. Stedet er meget populær blandt finske virksomheder, der har deres hytter her.

Ønsker man at have en hviledag, kan man tage en tur til Tankavaara Guldby, hvor man kan vaske guld, eller besøge Sami-museum "Siida".

Skiferie i en enkelt-, dobbelt- eller brudeiglo i Saariselkä

Hvis man er til en mere eksotisk overnatning, findes der en igloby et par kilometer fra Saariselkä. Her kan man overnatte i enkelt- eller dobbeltiglo. Der findes også en brudeiglo for bryllupsnat.

Brugerne om Saariselkä

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Saariselkä?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Saariselkä hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Saariselkä?

Hvis du skal på skiferie til Saariselkä, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Saariselkä her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Saariselkä lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Saariselkä her ⇒