Skiferie i Cerro Catedral ved Bariloche (Argentina)


Skiområdet Cerro Catedral ved San Carlos de Bariloche ligger 1.600 kilometer fra Argentinas hovedstad Buenos Aires midt i Andesbjergene lige på grænsen til Chile.

Alte Pategonia Catedral Området er en del af skisportsområdet Alte Patagonia Catedral og byder på fuldt på højde med de mere velkendte alper i Europa. Området byder på knap 60 pister for alle niveauer uanset om det er første gang på ski eller om man som erfaren skiløber søger vildere udfordringer. Der er i alt over 120 kilometers pister og den længste nedfart er på hele 9 kilometer. For begynder eller børn findes der god mulighed for at for undervisning på områdets skiskole.

Udfordringer til... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Cerro Catedral ved Bariloche
Skiområdet: 1130-2180 m.o.h.
Byen: 700 m.o.h.

54 pister i alt
4 stk.
25 stk.
15 stk.
10 stk.

Lifter: 38 stk. / 35.000 pers/time

Slæbelifter: 17
Stolelifter: 16
Kabinelifter: 2
Skiområdet Cerro Catedral ved San Carlos de Bariloche ligger 1.600 kilometer fra Argentinas hovedstad Buenos Aires midt i Andesbjergene lige på grænsen til Chile.

Alte Pategonia Catedral

Området er en del af skisportsområdet Alte Patagonia Catedral og byder på fuldt på højde med de mere velkendte alper i Europa. Området byder på knap 60 pister for alle niveauer uanset om det er første gang på ski eller om man som erfaren skiløber søger vildere udfordringer. Der er i alt over 120 kilometers pister og den længste nedfart er på hele 9 kilometer. For begynder eller børn findes der god mulighed for at for undervisning på områdets skiskole.

Udfordringer til alle

Området har Sydamerikas største og mest udviklede base for begyndere og børn i bunden af området. Her er flere rullebånd og træklifter klar til at transportere nye skiløbere ind i deres karriere som skiløbere.

Området har i 1.800 meters højde Catedral Snowpark for de mere vovede skiløbere. Den ligger ved Triple Park stoleliften og byder på sjove udfordringer med hop og rails på fire niveauer fra begyndere til eksperter. Foruden Snowpark, så er der også rig mulighed for at køre dyb argentinsk offpist, så længe man husker sikkerhedsudstyr i form af skovl, sonde og bipper - præcis som i Europa.

Er man i stedet til langrend, så er der også mulighed for det. Der findes 2,5 kilometer spor på den øvre station nær Amancay-liften omgivet af unik natur, og sporene er godkendt af International Ski Federation, hvorfor de lever op til kvaliteten i Europa.

Forskudt sæson

Fordelen ved at tage på skiferie til Argentina er, at sæsonen er forskudt fra herhjemme i Europa og Norden. Alte Patagonia Catedral har åbent for skiløb fra midt juni til oktober, hvorfor det er muligt at tilrettelægge en alternativ og skifyldt sommerferie.
Det argentinske landskab byder også på en udsigt noget ud over det sædvanlige, da man fra pisterne kan se ud over bjergtoppene og en nærliggende søer.

Billeder og video fra Cerro Catedral ved Bariloche


Brugernes anmeldelser af Cerro Catedral ved Bariloche

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
9ºC
1,7 mm
6,2 m/s
vest-nordvest
Fredag
Lette sludbyger
Lette sludbyger
1ºC
5ºC
3,3 mm
6,4 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Skyet
Skyet
2ºC
2ºC
0,1 mm
8,4 m/s
vest
Søndag
Regn
Regn
4ºC
3ºC
3,0 mm
3,9 m/s
vest-nordvest

Kort over Cerro Catedral ved Bariloche

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Cerro Catedral ved Bariloche. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen