Skiferie i Folgarida (Italien)

Rejsebureauer til Folgarida: SnowTrex.dk, Sunweb

Folgarida er beliggende midt i det store Skirama Dolomiti skiområdet med i alt 340 km pister. Folgarida-området sammenhængende med Marilleva og det mondæne Madonna di Campiglio. Tilsammen kan man her løbe på ski på over 120 km pister. Folgarida finder du på en bjergside midt imellem naturparkerne Brenta og Stelvio. Byen ligger i flere niveauer i 1300–1400 m højde. Byen består hovedsagligt af hoteller, der er samlet omkring en lille plads lige ved hovedliften, samt på bjergsiden oven for centrum, lige ud til pisten. Byen er ikke stor, men har det, man har behov for på en skiferie.Skiferien begynder på plateauet i 1860 m højdeFra Folgarida kommer man hurtigt... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Folgarida
Skiområdet: 1300-3016 m.o.h.
Byen: 1350 m.o.h.

120 pister i alt
60 km blå
42 km rød
18 km sort

Lifter: 44 stk. / 63.000 pers/time

Slæbelifter: 9
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 10
Folgarida er beliggende midt i det store Skirama Dolomiti skiområdet med i alt 340 km pister. Folgarida-området sammenhængende med Marilleva og det mondæne Madonna di Campiglio. Tilsammen kan man her løbe på ski på over 120 km pister. Folgarida finder du på en bjergside midt imellem naturparkerne Brenta og Stelvio. Byen ligger i flere niveauer i 1300–1400 m højde. Byen består hovedsagligt af hoteller, der er samlet omkring en lille plads lige ved hovedliften, samt på bjergsiden oven for centrum, lige ud til pisten. Byen er ikke stor, men har det, man har behov for på en skiferie.

Skiferien begynder på plateauet i 1860 m højde

Fra Folgarida kommer man hurtigt med en af de 2 gondollifte op til plateauet i 1860 m højde. Herfra starter skiskolen, og plateauet er samtidig mødested og udgangspunkt for skiløb i området Folgarida, Marilleva og Madonna di Campiglio. Skiløbet på de yderst velpræparerede pister er meget varieret, vekslende mellem hyggelige skovpister og højalpint skiløb over trægrænsen. Uanset skikundskaber er der muligheder for alle skiløbere i næsten hele området. De største udfordringer finder man på Orti ned mod Marilleva med bl.a. en lang sort piste, hvor hældningen nogle steder kommer over 55%. Også World Cup strækket ”3-Tre” lige oven for Madonna di Campiglio giver store udfordringer. Der er mulighed for skiløb 2 aftener om ugen.

Udvalgte skirejser fra Folgarida

Søg efter skirejser

Hotel Caminetto

Kun 100 meter fra skiliften og omgivet af de imponerende Dolomitter finder du det traditionelle Hotel Caminetto. Alle værelser er smukt indrettet og udstyret med et moderne badeværelse. Efter en dejlig lang dag på pisterne, kan du slappe af i det fine wellnessområde, hvor du her finder sauna, tyrkisk bad og spabad.

Billeder og video fra Folgarida


Brugernes anmeldelser af Folgarida

Skiterræn
4,23
Liftsystem
4,00
Afterski
2,46
Byen
2,38
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
2,00
Folgarida har en samlet score på 3,26 stjerner ud af 5. Baseret på 13 anmeldelser.
Lad vær at tage til Folgarida - Anmeldt d. 24/02 2015 13:04 - Oprettet af Peter Tobiasen

Vi boede godt nok ikke i Folgarida men i Marilleva men vi kørte på ski 1 enkelt dag i Folgarida og så var det overstået. Samme erfaringer for Marilleva gælder for Folgarida. De 2 steder er fuldstændig ens - bortset fra Folgarida ligger endnu dårligere end Marilleva.Vi er netop kommet hjem fra skiferie i uge 8 i Marilleva. En Læs mere

Et godt skisportssted. - Anmeldt d. 01/09 2010 08:46 - Oprettet af Chresten Frederiksen

Jeg var én uge i Folgarida i uge 4 i år. Et godt sted. Gode pister. Sammenhængende med Madonna di Campiglio og Marilleva. Kan anbefales. Læs mere

Super - Anmeldt d. 29/12 2004 17:37 - Oprettet af Jørgen

Folgarida er et rigtig lækkert sted. Var der sidste år, skal derned igen i år. Der er noget Norge over området, med masser af hyggelige skovpister, men det er også let at finde stejle bakker at fyre den af på. Liftsystemet er velfungerende, nyt og sammenhængende. Det er let at lave forskellige dagture rundt i området og opleve nyt. Der Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
23ºC
14ºC
0,1 mm
1,7 m/s
øst-sydøst
Fredag
Skyet
Skyet
22ºC
14ºC
0,1 mm
2,2 m/s
nordvest
Lørdag
Regnbyger
Regnbyger
23ºC
15ºC
3,4 mm
1,7 m/s
syd-sydøst
Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
21ºC
13ºC
14,1 mm
1,3 m/s
øst

Artikler om skiferie til Folgarida


Kort over Folgarida

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Folgarida. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Folgarida.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen