Vallnord

Find en skiferie til Vallnord her: SnowTrex.dk | Sunweb

Andorras unikke beliggenhed midt i Pyrenæerne sikrer, at skiløbere godt kan forvente godt skivejr med høj snesikkerhed og masser af solskinstimer hele vinteren fra start december til slut april. Vallnord er et skiområde med 75 pister fordelt på cirka 90 kilometer i alle sværhedsgrader, hvor der er mulighed for, at alle kan få en god skioplevelse.
Vallnord er opdelt i to områder, Pal-Arinsal og Ordino Arcalis.

Pal-Arinsal

Pal-Arinsal er fordelt på to bjerge og rummer i sig selv 46 pister og 30 lifter. De to bjerge i området er forbundet af Arinsal-Pal kabineliften. Arinsal bjerget stikker i en højde af 2.572 meters højde, hvor Pal har 2.364 højdemeter. Begge bjerge rummer både alpint skiløb og spor til både snesko og ski touring. På Pal bjergsiden er der rig mulighed for at prøve kræfter med offpistskiløb mellem træer, da der her findes flere markerede områder til formålet.

Ordino Arcalis

Ordino Arcalis ligger i 1.940-2.625 meters højde og har dermed en faldhøjde på 685 meter. I dette område findes godt og vel 30 kilometer pister fordelt på 9 grønne, 7 blå, 11 røde og 2 sorte. Man finder derfor ligeledes noget for alle niveauer i denne del af Vallnord. Der er desuden 3,5 kilometer markeret offpist, mens der er cirka 120 umarkerede ruter.
For børn og nybegyndere findes der en gratis begynderzone med en træklift, mens der for børn findes en børnebane med udfordringer og spændende figurer undervejs.
Som en ekstra bonus er 60 procent af skiområdet dækket af snekanoner, hvorfor der altid er sikret gode forhold.

Andre aktiviteter i Vallnord

Hvis der er behov for en afveksling eller lille pause fra ski, så er der en masse andre aktiviteter at give sig i kast med. Tag en tur med helikopter eller snescooter, en tag ud på en naturskøn tur rundt i bjergene på en anderledes måde med snesko under fødderne.
Vil man blot tage skiløbet til et nyt niveau, så kan man få en helt unik oplevelse med heliski, hvor man bliver fløjet med helikopter op til uberørt sne, hvor man så kan nyde både udsigten og turen til bunden igen.

Fotos og video

Brugerne om Vallnord

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Vallnord?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Vallnord hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Vallnord?

Hvis du skal på skiferie til Vallnord, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Vallnord her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Vallnord lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Vallnord her ⇒

Hvordan kommer jeg til Vallnord?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Vallnord. Du har også mulighed for at rejse med SnowTrex.dk og Sunweb med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒