☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Willingen

Willingen ligger i Sauerland ca. 500 km fra DK/DE grænse, kigger man på kortet finder man Willingen i en lige linie ca. 80 km vest for Kassel.

Skiområdet byder på flere lifter, heraf en gondollift, området byder på 18 km pister, hvoraf den længste er på 2 km, dermed er hører det ikke til blandt de største skiområder, men til gengæld er det særdeles tæt på Danmark sammenlignet med turen til Alperne. Liftkortene er ligeledes relativt billige sammenlignet med mange andre skiområder.

Området har et veludbygget snekanon anlæg, og er man til mere end 18 km pister og er man i området i flere dage, så kan man købe et Wintersport-Arena-Card som giver adgang til flere nærliggende skiområder, herunder Winterberg.

Aftenskiløb og kælkemuligheder

Der er mulighed for at udnytte dagene fuldt ud med skiløb, særligt omkring weekenden. Onsdag, fredag og lørdag er lifterne åbne fra kl. 18.30 - 21.45, her kan der stås mere på ski, men også kælkning er muligt - bemærk dog at der skal et særligt liftkort til aftenskiløb. Kælke kan lejes ca. 5 euro for en dag.

Skiferie forslag i Willingen

Hotel Sauerland Stern Hotel Sauerland Stern Bil fra 1.522,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Willingen

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar