Skiferie i Willingen (Tyskland)

Rejsebureauer til Willingen: Skitour.dk, SnowTrex.dk, Sunweb

Willingen ligger i Sauerland ca. 500 km fra DK/DE grænse, kigger man på kortet finder man Willingen i en lige linie ca. 80 km vest for Kassel. Skiområdet byder på flere lifter, heraf en gondollift, området byder på 18 km pister, hvoraf den længste er på 2 km, dermed er hører det ikke til blandt de største skiområder, men til gengæld er det særdeles tæt på Danmark sammenlignet med turen til Alperne. Liftkortene er ligeledes relativt billige sammenlignet med mange Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Willingen
Skiområdet: 590-838 m.o.h.
Byen: 590 m.o.h.

17 pister i alt
5 stk.
5 stk.
7 stk.

Lifter: 14 stk.

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 1
Willingen ligger i Sauerland ca. 500 km fra den dansk/tyske grænse. Kigger du på kortet, finder du Willingen i en lige linie ca. 80 km vest for Kassel. Hvis du tager bilen fra den danske grænse, kan du være i Willingen på lige under 6 timer.

Skiområdet byder på flere 16 lifter i alt. Heraf er 16 slæbelifter, mens der er én stolelift og én gondollift. I Willingen kan du suse ned ad 17 pister i alt - 5 grønne, 5 blå og 7 røde, så der er udfordringer for de fleste skiløbere.

Skiferien i Willingen er let og billig

Willingen hører det ikke til blandt de største skiområder, men til gengæld er det meget tæt på Danmark sammenlignet med turen til Alperne. Liftkortene er også relativt billige sammenlignet med mange andre skiområder.

Hvis du er vild med lange nedfarter, kan du også opleve det i Willingen. Her er den længste pist 2 kilometer lang. Den tager dig fra toppen af Ettelsberg i 838 meter højde ned til byen.

Willingen har et veludbygget snekanonanlæg, og er du til mere end 17 km pister, så kan du købe et Wintersport-Arena-Card, som giver adgang til flere nærliggende skiområder, herunder Winterberg. Det er også oplagt for dig, der overveje at tage på en længere skiferie til Willingen.

Aftenskiløb og kælketure

Der er mulighed for at udnytte dagene fuldt ud med skiløb, særligt omkring weekenden. Onsdag, fredag og lørdag er lifterne åbne fra kl. 18.30 - 21.45. Her kan du få en ekstra tur på de oplyste pister, men det er ikke den eneste mulighed for aftenaktiviteter.

Om aftenen (og dagen naturligvis) kan I nemlig også leje kælke - det er særligt populært blandt børnefamilierne, som vil have en ekstra oplevelse, inden det er sendetid.

Bemærk dog, at der skal et særligt liftkort til aftenskiløb. Kælke kan lejes ca. 5 euro for en dag.

Tag på langrend på din skiferie i Willingen

Hvis du vil have lidt variation fra det alpine skiløbe, kan du opleve masser af skøn natur, hvis du prøver nogle af de mange langrendsspor i Willingen. Her kan du tage ud på hele 107 løjpekilometer fordelt på 11 løjper.

Den længste løjpe er cirka 18 km lang, mens den korteste er 2 km lang - ligegyldigt hvilken I vælger, kan I nyde de smukke omgivelser og få en unik naturoplevelse.

Udvalgte skirejser fra Willingen

Søg efter skirejser

***+ Wellness Hotel Bürgerstuben

Ophold er inklusiv HALVPENSION og 2 dages liftkort (ekstra dages liftkort kan tilkøbes).OBS! Ophold er også inklusiv fri adgang til hotellets egen pool.Wellness Hotel Bürgerstuben er Skitour.dk's hovedhotel i Willingen.Det har den helt rigtige placering og opfylder enhver danskers ferieønsker.Kort afstand til skiområdet, rigtig dejlige faciliteter inkl. pool og direkte adgang til byens mange tilbud.Og til en rigtig skarp pris og meget god forplejning, hvor både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen!Hotellet har også egen Læs mere

*** Hotel K1, ski in/out

Ophold er inklusiv morgenmad og 2 dages liftkort (ekstra dage kan tilkøbes).Hotel K1 har den perfekte beliggenhed for både erfarne og børn - enhver skiløbers drøm!Vil I gerne bo lige ved piste og lift til en skarp pris, så bliver det ikke bedre til prisen!Hotel K1 er nybygget og topmoderne. Åbnede i december 2018.Hotellet ligger lige ved den nye lift K1, så her er virkelig tale om ski in/ski out.Og det er ikke hvilken som helst lift! Topmoderne Læs mere

Billeder og video fra Willingen


Brugernes anmeldelser af Willingen

Skiterræn
3,00
Liftsystem
3,00
Afterski
2,00
Byen
3,00
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
1,00
Willingen har en samlet score på 3,38 stjerner ud af 5. Baseret på 1 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Tåge
Tåge
-1ºC
-1ºC
0,0 mm
3,6 m/s
syd-sydøst
Fredag
Skyet
Skyet
1ºC
-4ºC
0,4 mm
3,8 m/s
syd
Lørdag
Skyet
Skyet
3ºC
2ºC
5,9 mm
4,3 m/s
syd-sydvest
Søndag
Let skyet
Let skyet
5ºC
5ºC
2,1 mm
6,0 m/s
vest

Artikler om skiferie til Willingen

3 grunde til hvorfor du skal besøge Willingen, Tyskland

Willingen åbner: Tidligste åbning i 12 år


Kort over Willingen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Willingen. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen