Skiferie i Willingen (Tyskland)

Rejsebureauer til Willingen: Skitour.dk, SnowTrex.dk, Sunweb

Willingen ligger i Sauerland ca. 500 km fra DK/DE grænse, kigger man på kortet finder man Willingen i en lige linie ca. 80 km vest for Kassel. Skiområdet byder på flere lifter, heraf en gondollift, området byder på 18 km pister, hvoraf den længste er på 2 km, dermed er hører det ikke til blandt de største skiområder, men til gengæld er det særdeles tæt på Danmark sammenlignet med turen til Alperne. Liftkortene er ligeledes relativt billige sammenlignet med mange Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Willingen
Skiområdet: 590-838 m.o.h.
Byen: 590 m.o.h.

17 pister i alt
5 stk.
5 stk.
7 stk.

Lifter: 14 stk.

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 1
Willingen ligger i Sauerland ca. 500 km fra den dansk/tyske grænse. Kigger du på kortet, finder du Willingen i en lige linie ca. 80 km vest for Kassel. Hvis du tager bilen fra den danske grænse, kan du være i Willingen på lige under 6 timer.

Skiområdet byder på flere 16 lifter i alt. Heraf er 16 slæbelifter, mens der er én stolelift og én gondollift. I Willingen kan du suse ned ad 17 pister i alt - 5 grønne, 5 blå og 7 røde, så der er udfordringer for de fleste skiløbere.

Skiferien i Willingen er let og billig

Willingen hører det ikke til blandt de største skiområder, men til gengæld er det meget tæt på Danmark sammenlignet med turen til Alperne. Liftkortene er også relativt billige sammenlignet med mange andre skiområder.

Hvis du er vild med lange nedfarter, kan du også opleve det i Willingen. Her er den længste pist 2 kilometer lang. Den tager dig fra toppen af Ettelsberg i 838 meter højde ned til byen.

Willingen har et veludbygget snekanonanlæg, og er du til mere end 17 km pister, så kan du købe et Wintersport-Arena-Card, som giver adgang til flere nærliggende skiområder, herunder Winterberg. Det er også oplagt for dig, der overveje at tage på en længere skiferie til Willingen.

Aftenskiløb og kælketure

Der er mulighed for at udnytte dagene fuldt ud med skiløb, særligt omkring weekenden. Onsdag, fredag og lørdag er lifterne åbne fra kl. 18.30 - 21.45. Her kan du få en ekstra tur på de oplyste pister, men det er ikke den eneste mulighed for aftenaktiviteter.

Om aftenen (og dagen naturligvis) kan I nemlig også leje kælke - det er særligt populært blandt børnefamilierne, som vil have en ekstra oplevelse, inden det er sendetid.

Bemærk dog, at der skal et særligt liftkort til aftenskiløb. Kælke kan lejes ca. 5 euro for en dag.

Tag på langrend på din skiferie i Willingen

Hvis du vil have lidt variation fra det alpine skiløbe, kan du opleve masser af skøn natur, hvis du prøver nogle af de mange langrendsspor i Willingen. Her kan du tage ud på hele 107 løjpekilometer fordelt på 11 løjper.

Den længste løjpe er cirka 18 km lang, mens den korteste er 2 km lang - ligegyldigt hvilken I vælger, kan I nyde de smukke omgivelser og få en unik naturoplevelse.

Udvalgte skirejser fra Willingen

Søg efter skirejser

Best Western Plus Hotel Willingen

Det komfortable 4-stjernede Best Western Plus Hotel Willingen ligger ca. 100 m fra centrum og indkøbsmulighederne. Et busstoppested og banegården nås efter ca. 300 m, skiområdet (Ettelsberg Seilbahn) ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi og internethjørne, legerum til børnene, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skirum med støvletørrer. Til hotellet hører LEO's Bierstube (ølstue) samt det populære Willinger Brauhaus (bryghus) med tilhørende diskotek. Derudover har Læs mere

Billeder og video fra Willingen


Brugernes anmeldelser af Willingen

Skiterræn
3,00
Liftsystem
3,00
Afterski
2,00
Byen
3,00
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
1,00
Willingen har en samlet score på 3,38 stjerner ud af 5. Baseret på 1 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Regn
Regn
4ºC
3ºC
0,3 mm
3,8 m/s
vest-sydvest
Fredag
Skyet
Skyet
6ºC
2ºC
0,0 mm
3,9 m/s
syd
Lørdag
Let regn
Let regn
14ºC
5ºC
0,1 mm
5,6 m/s
syd
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
10ºC
1,1 mm
6,6 m/s
syd

Artikler om skiferie til Willingen

3 grunde til hvorfor du skal besøge Willingen, Tyskland

Willingen åbner: Tidligste åbning i 12 år


Kort over Willingen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Willingen. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen