Val d’Aran

Val d'Aran er by i det nordlige Spanien, men også en kæmpe dal på den spanske side af Pyrenæerne.

Val d' Aran er meget kendt for heliskiing. For her mulighederne mange. Egnens heliskiing-område strækker sig over hele 400 km2. Det betyder, at man kan få ekstremt lange og uberørte nedfarter. Og at bjergguiderne og pilotterne har mange bjergtoppe at vælge mellem, når de skal lande.

I nærheden ligger også 'Baqueira-Beret', som er et af de mere prestigefyldte skiområder i Spanien. Her er der 110 kilometer pister.

I området foregår det meste af skiløbet i mellem 1.500 og 2.500 meter højde. Derfor er den gode sne lidt en varemærke i Val d'Aran.

Når skidagen er omme, findes der masser af gode og kendte restauranter i Val d'Aran.

Brugerne om Val d’Aran

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Val d’Aran?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Val d’Aran hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Val d’Aran?

Hvis du skal på skiferie til Val d’Aran, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Val d’Aran her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Val d’Aran lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Val d’Aran her ⇒