Skiferie i Cavalese (Italien)

Rejsebureauer til Cavalese: SnowTrex.dk, Sunweb

Cavalese er hovedbyen i Val di Fiemme-området, hvor der er i alt 5 skicentre: - Alpe Cermis - Ski Center Latemar- Bellamonte e Alpe Lusia- Passo Rolle- Lavazé e OcliniI dalen er der sammenlagt over 100 km pister og 50 lifte til at holde løjperne i gang, og der går gratis skibus imellem alle landsbyerne som alle ligger i flotte omgivelser ved foden af bjerge som Latemar, Rosengarten og Cimon della Pala. Derudover er der mulighed for langrend og der er gode after ski muligheder i Cavalese. De to største af områderne er Alpe Cermis med 23 km. pister og Latemar med 20 km. pister.Pisterne er i stor udstrækning... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Cavalese

Lifter: 41 stk.

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 28
Cavalese er hovedbyen i Val di Fiemme-området, hvor der er i alt 5 skicentre:

- Alpe Cermis
- Ski Center Latemar
- Bellamonte e Alpe Lusia
- Passo Rolle
- Lavazé e Oclini

I dalen er der sammenlagt over 100 km pister og 50 lifte til at holde løjperne i gang, og der går gratis skibus imellem alle landsbyerne som alle ligger i flotte omgivelser ved foden af bjerge som Latemar, Rosengarten og Cimon della Pala. Derudover er der mulighed for langrend og der er gode after ski muligheder i Cavalese.

De to største af områderne er Alpe Cermis med 23 km. pister og Latemar med 20 km. pister.

Pisterne er i stor udstrækning udstyret med snekanoner, så skisæsonen er sikret fra december til marts.

Udvalgte skirejser fra Cavalese

Søg efter skirejser

Hotel Trunka Lunka

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Billeder og video fra Cavalese


Brugernes anmeldelser af Cavalese

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Skyet
Skyet
7ºC
-1ºC
0,7 mm
1,9 m/s
vest-nordvest
Mandag
Skyet
Skyet
4ºC
0ºC
1,1 mm
3,4 m/s
øst
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
3ºC
1ºC
2,8 mm
1,6 m/s
nord
Onsdag
Skyet
Skyet
5ºC
-4ºC
0,6 mm
2,7 m/s
nord

Kort over Cavalese

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Cavalese. Klik på nålene for mere info. Der er 1320 km fra Kolding til Cavalese.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen