Skiferie i Hundfjället

Hundfjället (Sverige)

Rejsebureauer til Hundfjället: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Hundfjället ligger centralt i området Sälen, som er Nordeuropas største skiområde. Hundfjället alene byder på 22 pister fordelt på alle sværhedsgrader. Fjeldets naturlige udformning gør, at skiområdet er niveauinddelt. Ser man helt til højre på pistekortet finder man en masse lange røde pister, mens man i midten har et godt udvalg af grønne og blå. Helt til venstre er der udfordringer til selv den mest erfarne skiløber med hele fire sorte pister. Skiområdet udspringer af Hundfjällstorget, som udgør et naturligt Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Hundfjället
Skiområdet: 550-860 m.o.h.
53 pister i alt
15 km grøn
13 km blå
14 km rød
11 km sort

Lifter: 45 stk. / 35.600 pers/time

Slæbelifter: 34
Tog/baner: 7
Stolelifter: 4

Meget mere skiløb

Sälens stejleste piste, Väggen, findes i Hundfjället, mens børnenes bakke, Trollskogen er et eventyr i sig selv for de små skiløbere. Midt i mellem finder du langbakkerne, som alle er brede og perfekte til at øve sig i carvingsving på. Men fremfor alt finder man i Hundfjället et varieret udbud af pister, der i alt tæller 82 kilometer, hvor den længste nedfart er 2100 meter lang.

Foruden Hundfjällets egne pister, så finder man helt til venstre i området Förbindelseliften, som binder Hundfjället sammen med Tandådalen. Det betyder, at man på samme liftkort kan køre frem og tilbage mellem de to områder, hvormed Tandådalens 27 pister mere end fordobler mængden at skiløb inden for rækkevidde. Har man stadig ikke nok skiløb i de to områder, så gælder liftkortet ligeledes til Lindvallen og Högfjället, som kan nås på cirka 15 minutter enten i bil eller med den shuttle service, der tilbydes i Sälen.

Anderledes oplevelser på ski

Trollskogen er beliggende i skiområdet og kan nemmest nås via tallerkenlifterne. Her gemmer sig trætrolde og andre væsener mellem træerne, som kommer til live ved hjælp af lys og lyd og danner grundlag for et ægte eventyr for de mindste. For bunden af Trollskogen ligger Trollens Fäbod, hvor Sälens maskot Valle byder de små skiløbere til afterski flere dage om ugen.
Skal det være videre, så findes der i Hundfjället på bakke nummer 6 et Fun Ride med hop, bump og andre forhindringer, som er bygget til at passe til alle fra små børn og begyndere til avancerede skiløbere. Derudover findes der i Östra Tandådalen en snowpark, som man kan komme til både med Förbindelseliften og skibus.

Oplevelser foruden skiløb

Selvom lakker mod enden, så er der i Hundfjället masser af aktiviteter at give sig i kast med. Man kan blandt andet komme på glatis med skøjter på fødderne, eller tage en tur i eventyrbadet i Lindvallen, hvor der også er mulighed for at slappe af i spaområdet.

Udvalgte skirejser fra Hundfjället

Søg efter skirejser

Skistar Lodge Hundfjället - 2-6 personer

Lejligheder beliggende i Skistar Lodge Hundfjället, som er centralt beliggende på Hundfjällstorget lige foran lifte og piste. I huset er der elevator, restaurant, bar, legerum, skiudlejning og skirum. Mod betaling desuden spaområde med pool inde og ude samt boblebad og saunaer. Type: Lejlighed  Personer: 2-4, 4 og 6  Størrelse: 37, 54 og 65m2 Til lift: 150 m.  Indretning af 2-4 pers. på 37m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: Ingen soverum - kun opholdsrum/stue med dobbeltseng og dobbelt sovesofa  Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader, mikroovn Læs mere

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Trollbäcken

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Billeder og video fra Hundfjället


Brugernes anmeldelser af Hundfjället

Skiterræn
4,24
Liftsystem
4,10
Afterski
3,10
Byen
3,24
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Hundfjället har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 58 anmeldelser.
Hygge på Hundfjället - Anmeldt d. 17/02 2016 13:09 - Oprettet af Troels

Var en tur i Hundfjället med kæresten, som er absolut nybegynder. Små bakker og mest t-lifter, men meget velorganiseret og høj kvalitet på indkvarteringen. Smukt, nordisk landskab.Meget begynderegnet, da der er grønne pister fra top til bund. Læs mere

Dejligt sted for børn - Anmeldt d. 26/01 2010 16:42 - Oprettet af Malene

Februar 2009 var første gang vi skulle på skiferie. Vi er en familie med far, mor og Sascha på nu 8 år. Ingen af os havde stået på ski før, så vi var noget spændte. Vi havde fundet et godt tilbud på skistar.com, og så var det bare at tage afsted. Der er lidt langt herop, men det viste Læs mere

Det er et skide godt sted at være med skolen - Anmeldt d. 21/05 2005 18:06 - Oprettet af Dina

hej til dig der læser det jeg har skrevet.!!!!! jeg syntes at hundefjællet er et skide godt sted for di man kan bo i campingvogn eller hytter og selve stedet er godt fordi man næsten har ski på lige fra man står op om morgen til at man går i segn og meget meget mere det er ikke til Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Fredag
Skyet
Skyet
17ºC
12ºC
0,0 mm
2,4 m/s
øst-sydøst
Lørdag
Let skyet
Let skyet
19ºC
10ºC
0,0 mm
3,7 m/s
øst
Søndag
Let skyet
Let skyet
19ºC
10ºC
0,0 mm
3,9 m/s
øst-sydøst
Mandag
Regnbyger
Regnbyger
20ºC
12ºC
3,9 mm
3,7 m/s
syd-sydøst

Artikler om skiferie til Hundfjället

De første flyruter er på plads til Scandinavia Mountains Airport

Svensk skiområde investerer for 100 mio. kr.


Kort over Hundfjället

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Hundfjället. Klik på nålene for mere info. Der er 483 km fra Göteborg til Hundfjället.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen