Skiferie i Cerna Hora

Cerna Hora (Tjekkiet)

Rejsebureauer til Cerna Hora: Jeresskirejse.dk, SnowTrex.dk

Knap 800 km fra Padborg finder man bjerget Cerna Hora. Vi befinder os i det helt nordlige Tjekkiet, hvor bjerget danner rammen om et alpint skisportsområde, der er et af de største i landet. Fem områderKøber man liftkort til Cerna Hora får du adgang til fem områder, der tilsammen byder på 41 alpine pistekilometer.I Cerny Dul finder man 9 lifter og der bydes på 11 pister samt en funpark. Området er måske nok det nemmeste af de tre områder. Lidt flere udfordringer finder man i Pec Pod Snezkou, hvor man også finder Cerna Horas eneste sorte piste. Ydermere er der 8 røde og 3 blå pister. Janske Lazne er... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Cerna Hora
41 pister i alt
18 km blå
22 km rød
1 km sort

Lifter: 43 stk. / 35.970 pers/time

Slæbelifter: 30
Tog/baner: 5
Stolelifter: 7
Kabinelifter: 1
Knap 800 km fra Padborg finder man bjerget Cerna Hora. Vi befinder os i det helt nordlige Tjekkiet, hvor bjerget danner rammen om et alpint skisportsområde, der er et af de største i landet.

Fem områder

Køber man liftkort til Cerna Hora får du adgang til fem områder, der tilsammen byder på 41 alpine pistekilometer.

I Cerny Dul finder man 9 lifter og der bydes på 11 pister samt en funpark. Området er måske nok det nemmeste af de tre områder.

Lidt flere udfordringer finder man i Pec Pod Snezkou, hvor man også finder Cerna Horas eneste sorte piste. Ydermere er der 8 røde og 3 blå pister.

Janske Lazne er det sidste af de tre områder, og måske nok også det bedste. Her finder man den klart længste nedfart på 2600 meter og i alt 16 pister.

Liftsystemet fremstår i god stand, dog vil den vante og lidt mere kræsne skigæst måske være ærgerlig over antallet af træklifter, ligesom man måske også ville ønske at nogle pisterne var lidt længere.

I minimum tre af områderne findes skiskoler. Mellem områderne kører 11 skibusser, nogle steder kan man endda køre med en pistemaskine. Her findes også Tjekkiets eneste kabinelift til otte personer. Du finder også 3,5 kilometer kælkebane der har eksisteret i over 100 år.

Flest røde og blå pister

For den almindelige danske skigæst, der generelt føler sig tilpas på de blå og røde pister, vil man i Cerna Hora også føle sig sikker. Også for familien og den knap så øvede løber, har man i Cerna Hora et godt udgangspunkt, uden alt for mange stejle overraskelser.

Fantastiske priser

Overalt på bjerget findes der indkvarteringsmuligheder til ganske rimelige priser. Det er bare billigt i Tjekkiet og ikke mange andre steder i Europa, kan man finde overnatning så tæt på pisten, til så gode priser.

Den prisbeviste rejsende vil også umiddelbart glæde sig over seks dages liftkort til en voksen for 830 kr., en portion spaghetti på pisten til 45 kr., og muligheden for at skylle det hele ned med en stor fadøl til 11 kr.!

Cerna Hora byder foruden alpint skiløb også på 70 km fint sammenhængende langrends løjper.

Udvalgte skirejser fra Cerna Hora

Søg efter skirejser

Hotel Prom inkl. halvpension, liftkort

Hotellet byder på bekvem indkvartering. Alle værelser er med minibar, fjernsyn, radio, telefon og eget badeværelse. Hotellet har mange faciliteter som restaurant, bar, lounge, sauna( kræver tilkøb), jacuzzi (kræver tillæg). Hotellet har en god beliggenhed i Svoboda Nad Upou lige ved skibus og blot 6

Pension Relax inkl. halvpension, liftkort

Pension ligger midt i byen Velka Upa i 700 meters højde, tæt ved skibusstop, som let bringer jer rundt i hele skisportsområdet. Byens stolelift starter lige foran hotellet.Pension har restaurant, bar og gratis WiFi. Der tilbydes bowling, sauna samt spabad.Alle værelser har fladskærms-tv med satellit

Hotel Horizont inkl. halvpension, liftkort, wellnessadgang

Det 4-stjernede hotel er beliggende midt i Pec, tæt ved Tjekkiets højeste bjerg Snezka(1602 m) og i gå afstand til pistene. Der kører ligeledes gratis skibus til pisten. Hotellet har i alt 132 værelser(flere sælges som familieværelser med connecting doors)og 3 suiter.Hotellet har mange faciliteter s

Billeder og video fra Cerna Hora


Brugernes anmeldelser af Cerna Hora

Skiterræn
3,50
Liftsystem
3,50
Afterski
2,50
Byen
2,50
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
1,00
Cerna Hora har en samlet score på 3,19 stjerner ud af 5. Baseret på 2 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Fredag
Let regn
Let regn
19ºC
9ºC
5,1 mm
4,3 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Skyet
Skyet
18ºC
14ºC
0,0 mm
3,1 m/s
vest-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
9ºC
0,0 mm
4,6 m/s
nord-nordøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
20ºC
11ºC
0,0 mm
4,5 m/s
øst

Artikler om skiferie til Cerna Hora

Endnu engang blev kursen sat mod Tjekkiet


Kort over Cerna Hora

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Cerna Hora. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen