Cerna Hora

Find en skiferie til Cerna Hora her: Jeresskirejse.dk

Knap 800 km fra Padborg finder man bjerget Cerna Hora. Vi befinder os i det helt nordlige Tjekkiet, hvor bjerget danner rammen om et alpint skisportsområde, der er et af de største i landet.

Fem områder

Køber man liftkort til Cerna Hora får du adgang til fem områder, der tilsammen byder på 41 alpine pistekilometer.

I Cerny Dul finder man 9 lifter og der bydes på 11 pister samt en funpark. Området er måske nok det nemmeste af de tre områder.

Lidt flere udfordringer finder man i Pec Pod Snezkou, hvor man også finder Cerna Horas eneste sorte piste. Ydermere er der 8 røde og 3 blå pister.

Janske Lazne er det sidste af de tre områder, og måske nok også det bedste. Her finder man den klart længste nedfart på 2600 meter og i alt 16 pister.

Liftsystemet fremstår i god stand, dog vil den vante og lidt mere kræsne skigæst måske være ærgerlig over antallet af træklifter, ligesom man måske også ville ønske at nogle pisterne var lidt længere.

I minimum tre af områderne findes skiskoler. Mellem områderne kører 11 skibusser, nogle steder kan man endda køre med en pistemaskine. Her findes også Tjekkiets eneste kabinelift til otte personer. Du finder også 3,5 kilometer kælkebane der har eksisteret i over 100 år.

Flest røde og blå pister

For den almindelige danske skigæst, der generelt føler sig tilpas på de blå og røde pister, vil man i Cerna Hora også føle sig sikker. Også for familien og den knap så øvede løber, har man i Cerna Hora et godt udgangspunkt, uden alt for mange stejle overraskelser.

Fantastiske priser

Overalt på bjerget findes der indkvarteringsmuligheder til ganske rimelige priser. Det er bare billigt i Tjekkiet og ikke mange andre steder i Europa, kan man finde overnatning så tæt på pisten, til så gode priser.

Den prisbeviste rejsende vil også umiddelbart glæde sig over seks dages liftkort til en voksen for 830 kr., en portion spaghetti på pisten til 45 kr., og muligheden for at skylle det hele ned med en stor fadøl til 11 kr.!

Cerna Hora byder foruden alpint skiløb også på 70 km fint sammenhængende langrends løjper.

Fotos og video

Brugerne om Cerna Hora

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Cerna Hora?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Cerna Hora hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Cerna Hora?

Hvis du skal på skiferie til Cerna Hora, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Cerna Hora her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Cerna Hora lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Cerna Hora her ⇒

Er Cerna Hora et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Cerna Hora til 3,19 stjerner ud af 5 mulige. Cerna Hora scorer højest på Prisniveau og Begyndervenlighed, mens området scorer lavest på Off-piste. Det er baseret på 2 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒