Skiferie i Valmorel (Frankrig)

Rejsebureauer til Valmorel: SnowTrex.dk, Sunweb

Valmorel er en del af skiområdet Grand Domaine, som udover Valmorel også giver mulighed for at løbe på ski til St. Francois Longchamp på den anden siden af bjerget. Området byder på i alt 160 kilometer pister. Byen er meget hyggeligt og primært bygget af traditionelle byggematerialer som sten og træ, og Valmorel har derfor ikke det triste beton udseende, som ellers skæmmer en del af de franske skisportsbyer.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Valmorel
Skiområdet: 1400-2550 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

83 km pister i alt
28 km grøn
32 km blå
15 km rød
8 km sort

Lifter: 48 stk. / 41.500 pers/time

Slæbelifter: 33
Stolelifter: 13
Kabinelifter: 2
Mere information om Valmorel under banneret

Grand Domaine er til flere forskellige niveauer

En skiferie i franske Valmorel egner sig særligt godt til familier eller grupper, hvor de individuelles niveau og ønsker er forskellige. Områdets 160 kilometer pister varierer i sværhedsgrader på tværs af alle niveauer, hvorfor alle kan være med. Specielt nybegyndere og letøvede vil glæde sig over en skiferie i Valmorel, da skiområdet er kendt for sine begynderbakker, og en skiskole, som er i en klasse for sig selv. Skiskolens undervisning er særligt anbefales værdig til børnefamilier, hvor man ønsker at skabe de tryggeste rammer for de mindste i familien, som skal på ski for første gang. De mere øvede har også gode muligheder for at få tilfredsstillet skiabstinenserne i området, da der findes flere stejle sorte nedfarter og god mulighed for at stå på ski i offpisten.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Valmorel.

Skiferie i en bilfri by

Valmorel repræsenterer den ideelle kombination af østrigsk hygge og fransk funktionalitet. Bymidten og gågaden er bilfri, og i stedet går der en bylift, som transport fra den laveste del af byen op til den højest beliggende del, hvor skiområdet starter. Byens midte er charmerende med krogede stræder, pladser og buede porter, samt de kunstneriske dekorerede huse, hyggelige taverner og livlige værtshuse. Fra byens hygge er der kun få meter til pisten, hvorfor det er nemt at komme til og fra ski.

Masser aktiviteter i sneen

Der er mange muligheder for aktiviteter i sneen i Valmorel, hvis man har brug for en pause fra skiløbet. Man kan eksempelvis begive sig ud på en af de 60 kilometer vintervandreture med eller uden snesko, tage en tur i hundeslæde eller prøve kræfter med områdets klatrepark højt oppe i træerne. Der er også gode muligheder for at finde langrendsskiene frem, da der er mere end 40 kilometer langrendsspor som dagligt bliver vedligeholdt.

Andre aktiviteter

Er vejret dårligt eller er man bare mere til indendørs aktiviteter efter en lang dag på ski, så kan man også udfordre venner eller familie i indendørs golf, eller bliver helt afslappet i en af Valmorels fire spaoplevelser, hvor man både kan dyppe i pools, bestille en massage til ømme muskler eller bliver godt varmet igennem i sauna. Byen byder også på et væld af barer og gode restauranter, hvor man kan få fyldt depoterne op igen efter en god dag på bjerget.

Udvalgte skirejser fra Valmorel

Søg efter skirejser

Résidence Valériane

Residence Valériane er velegnet til familier og venngrupper. Pisterne og skiliften i Valmorel ligger lige til døren, så du på kort tid har mulighed for at kunne stå på ski. Résidence Valériane består af både små og store lejligheder. Alle lejligheder er komfortabelt og hyggeligt indrettede. Valmorel centrum ligger blot 70 meter fra boligen, og tilbyder et godt udvalg af restauranter.

Billeder og video fra Valmorel


Brugernes anmeldelser af Valmorel

Skiterræn
4,19
Liftsystem
3,84
Afterski
3,64
Byen
4,17
Børnevenlighed
4,67
Begyndervenlighed
4,67
Prisniveau
4,33
Offpiste
4,67
Valmorel har en samlet score på 4,27 stjerner ud af 5. Baseret på. 116 anmeldelser.
Et blandet gensyn med Valmorel - Anmeldt d. 07/10 2022 01:27 - Oprettet af Kentolesen

Efter at have besøgt Valmorel en hel del gange i 90'erne og oo'erne, gik årets skiferie atter til Valmorel efter en pause på 13 år. Besøget blev en lidt blandet fornøjelse, hvis vi starter med det positive så er Valmorel stadig en super hyggelig og charmerende by med gode resturanter og en del special butikker hvor der sælges Læs mere

Valmorel - Anmeldt d. 07/10 2022 01:27 - Oprettet af Niklas

Valmorel er en rigtig hyggelig destination som besøges af folk der kommer for at få en god ferie med primært familien. Der er ikke meget natteliv, men det kan støves op hvis man opsøger det. Det kan dog også sagtens undgås.Selve pisteområdet er godt, og der er mulighed for ski in/out i næsten hele byen.I selve Valmorel mangler Læs mere

Uge 14 ? Er det for sent? - Anmeldt d. 07/10 2022 01:27 - Oprettet af Holger Dittmann-jensen

Vi overvejer kraftigt om vi skal tage til Valmorel i uge 6 eller uge 14 (sidste uge i marts). Er der sne nok i uge 14? Også på pisterne ved byen? hele dagen? Eller er der for varmt med sjap ?

Mere information om Valmorel under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
5ºC
0,0 mm
1,3 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Regn
Regn
13ºC
6ºC
0,3 mm
1,1 m/s
nordvest
Søndag
Regn
Regn
14ºC
5ºC
3,5 mm
1,1 m/s
vest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
7ºC
0,4 mm
1,1 m/s
vest-nordvest

Kort over Valmorel

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Valmorel. Klik på nålene for mere info. Der er 1477 km fra Kolding til Valmorel.

Find tilbud på skirejser