Valmorel

Find en skiferie til Valmorel her: SnowTrex.dk | Sunweb

Valmorel er en del af skiområdet Grand Domaine, som udover Valmorel også giver mulighed for at løbe på ski til St. Francois Longchamp på den anden siden af bjerget. Området byder på i alt 160 kilometer pister. Byen er meget hyggeligt og primært bygget af traditionelle byggematerialer som sten og træ, og Valmorel har derfor ikke det triste beton udseende, som ellers skæmmer en del af de franske skisportsbyer.

Grand Domaine er til flere forskellige niveauer

En skiferie i franske Valmorel egner sig særligt godt til familier eller grupper, hvor de individuelles niveau og ønsker er forskellige. Områdets 160 kilometer pister varierer i sværhedsgrader på tværs af alle niveauer, hvorfor alle kan være med. Specielt nybegyndere og letøvede vil glæde sig over en skiferie i Valmorel, da skiområdet er kendt for sine begynderbakker, og en skiskole, som er i en klasse for sig selv. Skiskolens undervisning er særligt anbefales værdig til børnefamilier, hvor man ønsker at skabe de tryggeste rammer for de mindste i familien, som skal på ski for første gang. De mere øvede har også gode muligheder for at få tilfredsstillet skiabstinenserne i området, da der findes flere stejle sorte nedfarter og god mulighed for at stå på ski i offpisten.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Valmorel.

Skiferie i en bilfri by

Valmorel repræsenterer den ideelle kombination af østrigsk hygge og fransk funktionalitet. Bymidten og gågaden er bilfri, og i stedet går der en bylift, som transport fra den laveste del af byen op til den højest beliggende del, hvor skiområdet starter. Byens midte er charmerende med krogede stræder, pladser og buede porter, samt de kunstneriske dekorerede huse, hyggelige taverner og livlige værtshuse. Fra byens hygge er der kun få meter til pisten, hvorfor det er nemt at komme til og fra ski.

Masser aktiviteter i sneen

Der er mange muligheder for aktiviteter i sneen i Valmorel, hvis man har brug for en pause fra skiløbet. Man kan eksempelvis begive sig ud på en af de 60 kilometer vintervandreture med eller uden snesko, tage en tur i hundeslæde eller prøve kræfter med områdets klatrepark højt oppe i træerne. Der er også gode muligheder for at finde langrendsskiene frem, da der er mere end 40 kilometer langrendsspor som dagligt bliver vedligeholdt.

Andre aktiviteter

Er vejret dårligt eller er man bare mere til indendørs aktiviteter efter en lang dag på ski, så kan man også udfordre venner eller familie i indendørs golf, eller bliver helt afslappet i en af Valmorels fire spaoplevelser, hvor man både kan dyppe i pools, bestille en massage til ømme muskler eller bliver godt varmet igennem i sauna. Byen byder også på et væld af barer og gode restauranter, hvor man kan få fyldt depoterne op igen efter en god dag på bjerget.

Fotos og video

Brugerne om Valmorel

Her kan du se brugernes karakterer for Valmorel.

Skiterræn:
4,19
Liftsystem:
3,84
Afterski:
3,64
Byen:
4,17
Børnevenlighed:
4,67
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
4,67
Samlet score er 4,27 / 5 ud fra 116 anmeldelser.

Et blandet gensyn med Valmorel | Skrevet den 13/02 2019

Oprettet af Kro

Efter at have besøgt Valmorel en hel del gange i 90'erne og oo'erne, gik årets skiferie atter til Valmorel efter en pause på 13 år. Besøget blev en lidt blandet fornøjelse, hvis vi starter med...
det positive så er Valmorel stadig en super hyggelig og charmerende by med gode resturanter og en del special butikker hvor der sælges lokale specialiteter, ost, skinke, pølser og vin mm og et ok ski terræn. Priserne på mad og vin på resturanterne i byen er generelt ok, det samme kan man ikke sige om priserne på de få resturanter som ligger ude på pisterne, her bliver der taget ved og priserne på en fadøl er på niveau med hvad man betaler i Paris centrum, dvs mellem 9 og 10 euro. De sidste 13 år har vi været på skiferie i Østrig og hvert år kan man se der er blevet investeret i liftsystemerne, dvs nye moderne lifte som er behaglige og hurtige, så derfor havde vi nok en forventning om at dette også var sket i Valmorel, men der blev vi skuffede, stadig masser af gamle træk lifte over alt, masser af gamle stole lifte som er langsomme mm og slet ikke lever op til hvad man forventer i 2019, kun 2 lifter er af nyere dato, Altispace og gondol liften, så det virker nærmest som tiden har stået stille. Man kan dog komme rundt uden at benytte træk lifte men så bliver men noget begrænset i sin muligheder da der er en del toppe man kun kan komme op på via træk lift.
Mht lejligheder i de franske alper skal man jo aldrig skue sine forventninger for højt op, men vi havde trods alt betalt lidt over 1000 euro for en 3 stjernet lejlighed(booket gennem IMMOBILIER SOLEIL), sjældent har jeg fået så lidt for 1000 euro, min påstand er at der intet er blevet gjort ved den lejlighed siden den blev bygget i 70'erne, totalt nedslidt, alt var ved at falde fra hinanden, der manglede alt hvad angår køkkengrej, glas bestik mm, ved henvendelse på kontoret lovede den smilende dame at få rettet op på manglerne med det skete ikke i de 7 dage vi var der, jeg tænker at hvis vi havde bestilt en 1 stjernet lejlighed var vi sikkert blevet in logeret i skur sammen med deres geder:) igen ikke hvad man forventer anno 2019. Ved tidligere besøg i Valmorel har byen altid været vel besøgt med en del mennesker på pisterne men denne var var der forbavsende få og vi havde nærmest det meste for os selv, selv på solskinds dage (dem var der en del af) var der ingen kø ved lifterne, så måske det hænger sammen med hvad jeg skrev tidligere, bare en tanke, vores familie er dog enige om at det var sidste besøg i Valmorel.
Læs mere

Valmorel | Skrevet den 23/02 2011

Oprettet af Niklas

Valmorel er en rigtig hyggelig destination som besøges af folk der kommer for at få en god ferie med primært familien. Der er ikke meget natteliv, men det kan støves op hvis man opsøger det. Det kan d...
og også sagtens undgås.
Selve pisteområdet er godt, og der er mulighed for ski in/out i næsten hele byen.
I selve Valmorel mangler der nogle RIGTIG nemme bakker til de absolutte nybegyndere, men har man stået på ski en eller to gange før er det en super-destination.

Vi har været der to gange nu, senest i uge 7 2011. Der manglede desværre sne i området, men de knoklede for at klargøre pisterne hver eneste aften, og skiløbet blev derfor okay, men ikke super. Første gang vi var der var der dog masser af sne, og skiløbet perfekt! Når der er messer af sne er der også masser af offpiste muligheder for dem der måtte ønske det.

God tur!
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Valmorel?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Valmorel hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Valmorel?

Hvis du skal på skiferie til Valmorel, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Valmorel her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Valmorel lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Valmorel her ⇒

Er Valmorel et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Valmorel til 4,27 stjerner ud af 5 mulige. Valmorel scorer højest på Off-piste og Begyndervenlighed, mens området scorer lavest på Afterski. Det er baseret på 116 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Valmorel?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Valmorel. Du har også mulighed for at rejse med SnowTrex.dk og Sunweb med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒