Valmorel

Valmorel er en del af skiområdet Grand Domaine, der udover Valmorel også giver mulighed for at løbe på ski til St. Francois Longchamp på den anden siden af bjerget. Området byder på i alt 165 km piste. Byen er meget hyggeligt og primært bygget af traditionelle byggematerialer som sten og træ, og Valmorel har derfor ikke det triste beton udseende, som ellers skæmmer en del af de franske skisportsbyer.

Grand Domaine er til flere forskellige niveauer

En skiferie i Valmorel egner sig godt til familier eller grupper, hvor de individuelles niveau er forskellige, da de 165 km pister er af meget forskellig sværhedsgrad. Specielt nybegyndere og letøvede vil glæde sig over en skiferie i Valmorel, da skiområdet er kendt for deres begynderbakker, og skiskolen i Vamorel er i en klasse for sig selv. Skiskolen tilbyder skiundervisning med dygtige skilærer, hvis det skulle være at foretrække, hvilket igen for børnefamilierne har klare fordele. De mere øvede har også gode muligheder for at få tilfredsstillet deres behov, da området byder på gode muligheder for off-piste.

Stå på Snowboard i Valmorel

Er du til snowboard, så er der blandt andet en snowpark, der byder på half-pipe og boarder cross.

Skiferie i en bilfri by

Som by er Valmorel en hyggelig by med flere gode restauranter, og det er værd at bemærke, at hyggen får et hak i vejret, da byen/gågaden er bilfri. Der går en bylift gennem byen som transportere dig fra den lavest liggende del af byen op til den højst beliggende del hvor skiområdet starter.

Skiferie forslag i Valmorel

Résidence Athamante e... Résidence Athamante e... Bil fra 1.542,-/pers.
Résidence Planchamp e... Résidence Planchamp e... Bil fra 1.620,-/pers.
Résidence Les Chalets... Résidence Les Chalets... Bil fra 1.542,-/pers.
SKI TOTAL lejligheds c... SKI TOTAL lejligheds c... Bil fra 2.995,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

1
1
1
Valmorel, Påsken 2007
Stemningsbilleder
Fodturen fra Hotel de Bourg til liften er blot 100 hyggelige meter gennem byen.
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Valmorel

Her kan du se brugernes karakterer for Valmorel.

Skiterræn:
4,19
Liftsystem:
3,84
Afterski:
3,64
Byen:
4,17
Børnevenlighed:
4,67
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
4,67
Samlet score er 4,27 / 5 ud fra 116 anmeldelser.

Valmorel | Skrevet den 23/02 2011

Oprettet af Niklas

Valmorel er en rigtig hyggelig destination som besøges af folk der kommer for at få en god ferie med primært familien. Der er ikke meget natteliv, men det kan støves op hvis man opsøger det. Det kan d...
og også sagtens undgås.
Selve pisteområdet er godt, og der er mulighed for ski in/out i næsten hele byen.
I selve Valmorel mangler der nogle RIGTIG nemme bakker til de absolutte nybegyndere, men har man stået på ski en eller to gange før er det en super-destination.

Vi har været der to gange nu, senest i uge 7 2011. Der manglede desværre sne i området, men de knoklede for at klargøre pisterne hver eneste aften, og skiløbet blev derfor okay, men ikke super. Første gang vi var der var der dog masser af sne, og skiløbet perfekt! Når der er messer af sne er der også masser af offpiste muligheder for dem der måtte ønske det.

God tur!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Uge 14 ? Er det for sent? | Skrevet den 22/01 2009

Oprettet af Holger Dittmann-jensen

Vi overvejer kraftigt om vi skal tage til Valmorel i uge 6 eller uge 14 (sidste uge i marts). Er der sne nok i uge 14? Også på pisterne ved byen? hele dagen? Eller er der for varmt med sjap ?

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar