Skiundertøj til børn

Det er klogt at købe skiundertøj til børn, der er fremstillet af gode materialer. Dette kan enten være i uld eller kunststof - begge dele har nogle gavnlige fordele, der giver dit barn en bedre skioplevelse. Skiundertøj der produceres i kunststof eller uld har både god varmeisolering, er god til at transportere sved fra kroppen samt er hurtigtørrende. Dette er vigtige egenskaber, der gør, at dit barn kan være varmt og tørt på ski.

Hos Skisport har vi et stort udvalg af godt skiundertøj, der kan være med til at holde dit barn varmt i kulden. Vi har mange modeller, farver og størrelser i forskellige priserklasser. Vi tilbyder 103% prisgaranti på alt skiundertøj og dag til dag levering. Varmt skiundertøj til dit barns skiferie

Det er vigtigt at have det helt rigtige skiundertøj med på skiferie, så dit barn kan holde sig varm og tør ude på pisterne. Ved at have det rigtige skiundertøj bliver skiferien meget nemmere, og chancen for at få en god skioplevelse bliver bedre. Der er ikke noget mere irriterende end at fryse og være kold, når man står på ski, og derfor skal du have noget skiundertøj, der fungerer gennem hele dagen.

Hos Skisport kan du finde et godt udvalg af skiundertøj til børn. Vi forhandler blandt andet Helly Hansen og Falke, der er nogen af markedets bedste producenter inden for varmt skiundertøj i god kvalitet.

Skundertøjet har flere vigtige funktioner, der er afgørende for dig, når du står på ski. Det er derfor også disse funktioner, som du skal være opmærksomme på, når du køber skiundertøj til din kommende skiferie. De to funktioner er:

Svedtransporterende skiundertøj
Din skiundertøj skal hurtigt og nemt komme af med fugt og transportere det videre ud til næste tøjlag. Ved at have skiundertøj der er god til dette, undgår du blandt andet at blive overophedet, hvis du er meget fysisk aktiv.

Hurtigtørrende skiundertøj
Dit skiundertøj skal hurtigt tørre, så den ikke er våd og fugtig over en længere periode. Hvis du står på ski eller snowboard i en våd trøje, risikerer du nemt at komme til at fryse, hvilket du bestemt ikke ønsker på din skiferie.

Hvis du ikke har ordentlig skiundertøj kommer egenskaberne i dit øvrige skitøj heller ikke til sin ret, da skiundertøjet besværliggør transporten af sved og fugt. Det gælder både din skiundertrøje og skiunderbuks. Værk iøvrigt opmærksom på at dit skiundertøj sagtens kan bruges til andre sportsaktiviteter også. Dette kan blandt ander være løb, fodbold eller en afslappende dag derhjemme, hvor du har behov for lidt ekstra varme. 

Materialer i børns skiundertøj

Der findes forskellige materialer, som dit barns skiundertøj kan blive produceret i, og valget af materialer har betydning for, hvor god komforten er. Ved at have det rigtige skiundertøj får man en bedre skitur. Herunder kan du finde fordelene og ulemperne ved de forskellige typer af materialer:

Bomuld
Man skal umiddelbart holde sig langt væk fra bomuld, når man skal på skiferie. Dette gælder ikke kun skiundertøj men også andre typer af skitøj. Bomuld er nemlig lidt for god til at absobere sved og fugt, så du kommer nemt til at fryse og være våd. 

Uld
Hvis det er rigtig koldt uden for, eller hvis du bare har en tendens til nemt at fryse, kan det være en klog beslutning at købe skiundertøj, der er fremstillet af uld. Dette materiale har rigtig mange gode funktioner - det er blandt andet blødt, slidstærkt og rigtig varmt. Skiundertøjet produceres ofte i merioneuld, der desværre har den ulempe, at det tit er langsomt til at tørre og vejer lidt mere end andre materialer. Derudover er det vigtigt at notere sig, at man skal være omhyggelig med at følge vaskeanvisningen, da det er skrøbeligt materiale, der nemt mister sine egenskaber, hvis det bliver håndteret forkert.

Syntetiske materialer
Det kan være smart at købe skiundertøj, der er lavet af kunststof. Det er godt til at holde varmen, er hurtigtørrede og god til at transportere sveden væk fra kroppen. Det er derudover let og er forholdsvis slidstærkt. Det har dog den ulempe, at det kan få en grim lugt, hvis det ikke bliver vasket regelmæssigt. 

Det er også muligt at finde skiundertøj, der er fremstillet af andre typer materialer eller er blandingsprodukter mellem eksempelvis syntetiske materialer og uld. Dette kan væe en god kombination, da man på den måde får det bedste fra begge verdener - både god isolering, stor slidstyrke, god svedtransport m.m.

Gode tilbud og billigste pris på skiundertøj til børn

Her hos Skisport kan du altid finde gode tilbud på skiundertøj - vi har de billigste priser på markedet og kan tilbyde 103% prisgaranti på alle vores produkter. Dette gør det nemt for dig at træffe valget om, hvor du skal købe dit skitøj. Det glæder både ved køb til børn, men det gælder også, hvis du er på udkig efter skiundertøj til herrer og skiundertøj til damer

Ved at vælge det rigtig skiundertøj gør du din skioplevelse bedre, da der er flere faktorer, som du skal bekymre dig om, når du er ude for at stå på ski. Hvis du er i tivivl om noget omkring købet af dit skiundertøj, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der gerne besvarer alverdens spørgsmål, som du måtte have.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti