Limone Piemonte

En kort køretur fra Rivieraen ligger den rustikke bjerglandsby Limone Piemonte, som danner ramme om skisportsområdet Riserva Bianca. Et område, der byder på vidunderligt skiløb og gastronomiske eventyrer til yderst beskedne priser.

Ideel destination for familier og forelskede

Det er den optimale destination at være familie og forelsket på, for i Limone Piemonte kan man tilbyde maksimalt skiløb og ren afslapning både nede i byen og oppe i terrænet. Det er en af de mest solsikre skidestinationer i alperne, så man kan nyde omgivelserne på ski, snesko, randonee eller til fods. Samtidig byder byen på en skøjtebane og hyggelige inden- og udendørs spisesteder. Skulle vejret eller sneen slå fejl, kan man tage toget eller bilen ned ad bjerget til Nice, Monte Carlo eller en af de mange smukke byer i området. Der er mindre afterski og alkohol, mere hygge og haute cuisine.

Hurtigt - og let tilgængelig

Den korte afstand fra Nice Lufthavn (NCE), og det samtidigt store udbud af flybilletter, gør Limone Piemonte til en let tilgængelig destination. Den begrænsede transporttid letter muligheden for at rejse i forbindelse med snefald eller med kort varsel.

Ingen liftkøer eller stærkt befærdede pister

For de, som ikke har tålmodigheden eller overskuddet til liftkøer og trafikkerede pister, er Limone Piemonte en udsøgt perle. I løbet af ugen kan man køre tilnærmelsesvist solo – specielt udenfor højsæsonen. Kun i weekenderne ankommer en lind strøm af franskmænd, italienere og monegaskere, hvilket gerne mærkes på mere på restauranterne og på nattelivet end på liftkøerne.

Skiferie forslag i Limone Piemonte

Residence Limone Palac... Residence Limone Palac... Fly fra 2.395,-/pers.
Grand Hotel Principe i... Grand Hotel Principe i... Fly fra 7.895,-/pers.
Hotel Limone Palace in... Hotel Limone Palace in... Fly fra 4.295,-/pers.
Hotel La Piazzetta ink... Hotel La Piazzetta ink... Fly fra 4.795,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Limone Piemonte

Her kan du se brugernes karakterer for Limone Piemonte.

Skiterræn:
3,50
Liftsystem:
2,83
Afterski:
3,58
Byen:
3,92
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 4,10 / 5 ud fra 12 anmeldelser.

Den lækreste overraskelse | Skrevet den 27/08 2016

Oprettet af Tamar Andersen

Jeg havde absolut ingen forventninger til byen eller området - hverken gode eller dårlige - men jeg endte med at spendere en hel sæson på destinationen... Og det er min absolutte favorit-destination t...
il dato.
Kørte på ski 6 af ugens 7 dage og blev aldrig træt af det. Desuden var der lækre faldlinjer til træning og let tilgængelig offpiste til spas.
Byens indbyggere er hjertelige og man forelsker sig lynhurtigt i området.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Limone har bare alt.. | Skrevet den 24/02 2006

Oprettet af Martin

Jeg er bare solgt til Limone Pimonte som tilbyder skioplevelser for alle aldre.

Vi havde aldrig forventet at opleve et nyt skiparadis efter 14 vintre i de franske alper.
Limone er ubetinge...
t noget af de bedste i Italien. Alle pister spiller for vildt og holder en standard mange franske skisportssteder sukker efter.
Byen er hyggelig og summer af stemning spec de mange hyggelige afterski barer og ikke mindst lokale Italinske resturanter som holder et prisleje min. 60% under Val dIsere og Val Thorens.
Jeg kan varmt anbefale Limone Pimonte og ved med sikkerhed at min familie og jeg med 100% sikkerhed vender tilbage til Limone Pimonte vinteren 2007.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar