Skiferie i Limone Piemonte (Italien)

Rejsebureauer til Limone Piemonte: SNE & SNÖ A/S

En kort køretur fra Rivieraen ligger den rustikke bjerglandsby Limone Piemonte, som danner ramme om skisportsområdet Riserva Bianca. Et af Italiens ældste og smukkeste områder, der også byder på vidunderligt skiløb og gastronomiske eventyr til yderst beskedne priser. Limone Piemonte er skisportsområdet, som kan meget mere end skiløb og er derfor en anbefalelsesværdig rejsedestination for alle familiemedlemmer, også dem som ikke er til lange dage på pisterne.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Limone Piemonte
Skiområdet: 1050-2050 m.o.h.
Byen: 1010 m.o.h.

80 pister i alt
12 km blå
57 km rød
11 km sort

Lifter: 12 stk. / 18.000 pers/time

Slæbelifter: 2
Stolelifter: 9
Kabinelifter: 1

Masser af sne og ingen liftkøer

Hvis man har et hjerte der banker for skiløb, så banker det endnu hurtigere, når man kommer til Limone Piemonte. Området består af dalene Limone, Limonetto og Limone 1400, som tilsammen danner rammer om skiområdet Riserva Bianca. I området finder man cirka 80 kilometer pister og 12 lifter. Udover at det er utrolig smukt, så er området godt varieret med brede blå og røde pister, og enkelte stejle sorte. Derfor kan alle skiløbere her være med. På grund af Limone Piemontes beliggenhed så tæt på Middelhavet, så får området en særligt stor mængde sne, hver vinter, hvorfor det heller ikke er utænkeligt at få noget suverænt offpistskiløb i området.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Limone Piemonte.

For de, som ikke har tålmodigheden eller overskuddet til liftkøer og trafikkerede pister, er Limone Piemonte en udsøgt perle. I løbet af ugen kan man køre tilnærmelsesvist solo – specielt udenfor højsæsonen. Kun i weekenderne ankommer en lind strøm af franskmænd, italienere og monegaskere, hvilket gerne mærkes på mere på restauranterne og på nattelivet end på liftkøerne.

Afterski og wellness

To ting som man måske ikke normalt forbinder, men i Limone Piemonte står det frit for, om det er det ene eller andet man trænger til efter en dag på ski. Byen byder på flere festlige afterskisteder, hvor man kan slutte skidagen af i højt humør. Prøv eksempelvis Botero Bar, som ligger lige ud til pisten, eller La Cantinetta vinbar midt på torvet, som byder på ægte italiensk stemning og gode vine fra nærliggende områder.

Er man mere til wellness, så findes der i Limone Piemonte to muligheder for spaoplevelser. Le Village Spa er den eksklusive spa i forbindelse med det 5-stjernede hotel Grand Palais Excelsior, og anbefales til de på rejsen, som ikke står på ski eller hvis man ønsker at tage en hel dag fri fra skiløbet og slappe af. Den anden mulighed er Fiocco di Neve Relais & Spa, som ligger lige på den anden side af gaden fra førnævnte. Dette er helt nybygget og oplagt til den ultimative afslapning og forkælelse.

Ikke bare en skiferie

Limone Piemonte tilbyder en lang række aktiviteter, selv hvis det skal være uden ski på fødderne. Området er aldeles solrigt, så det er oplagt at nye det smukke bjerglandskab på en gåtur i området med eller uden snesko. Byen byder også på en skøjtebane og andre klassiske aktiviteter for et skiområde. Det særlige ved Limone Piemonte er, hvordan der er utallige muligheder inden for få timers kørsel, hvis vejret skulle slå helt fejl. Man kan eksempelvis tage toget eller bilen ned af bjerget til Nice, Monte Carlo eller en af de andre mange smukke byer i området. Man kan også tage til vinsmagning i berømte Barolo kun 1 time og 15 minutters kørsel fra Limone Piemonte. Mulighederne er mange når både Italien, Frankrig og Monaco ligger indenfor kort afstand.

Nemt til Limone Piemonte

Den korte afstand fra Nice Lufthavn (NCE), og det samtidigt store udbud af flybilletter, gør Limone Piemonte til en let tilgængelig destination. Den begrænsede transporttid letter muligheden for at rejse i forbindelse med snefald eller med kort varsel.

Billeder og video fra Limone Piemonte


Brugernes anmeldelser af Limone Piemonte

Skiterræn
3,50
Liftsystem
2,83
Afterski
3,58
Byen
3,92
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
4,00
Limone Piemonte har en samlet score på 4,10 stjerner ud af 5. Baseret på 12 anmeldelser.
Limone Piemonte i marts - Anmeldt d. 18/02 2019 21:29 - Oprettet af Lotte Helt

Jeg overvejer en tur til Limone Piemonte medio marts, men jeg er usikker på, hvordan sneforholdene typisk på det tidspunkt. Er der nogen, der vil dele deres erfaringer med mig? På forhånd tak for hjælpen.

Den lækreste overraskelse - Anmeldt d. 27/08 2016 03:08 - Oprettet af Tamar Andersen

Jeg havde absolut ingen forventninger til byen eller området - hverken gode eller dårlige - men jeg endte med at spendere en hel sæson på destinationen... Og det er min absolutte favorit-destination til dato. Kørte på ski 6 af ugens 7 dage og blev aldrig træt af det. Desuden var der lækre faldlinjer til træning og let tilgængelig offpiste til Læs mere

Limone har bare alt.. - Anmeldt d. 24/02 2006 20:09 - Oprettet af Martin

Jeg er bare solgt til Limone Pimonte som tilbyder skioplevelser for alle aldre. Vi havde aldrig forventet at opleve et nyt skiparadis efter 14 vintre i de franske alper. Limone er ubetinget noget af de bedste i Italien. Alle pister spiller for vildt og holder en standard mange franske skisportssteder sukker efter.Byen er hyggelig og summer af stemning spec Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Regn
Regn
17ºC
12ºC
0,3 mm
2,9 m/s
nord
Onsdag
Regn
Regn
18ºC
13ºC
0,3 mm
2,7 m/s
nordøst
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
19ºC
12ºC
2,9 mm
1,1 m/s
nord-nordøst
Fredag
Regnbyger
Regnbyger
12ºC
12ºC
5,9 mm
3,1 m/s
nord

Kort over Limone Piemonte

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Limone Piemonte. Klik på nålene for mere info. Der er 1583 km fra Kolding til Limone Piemonte.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen