Limone Piemonte

En kort køretur fra Rivieraen ligger den rustikke bjerglandsby Limone Piemonte, som danner ramme om skisportsområdet Riserva Bianca. Et område, der byder på vidunderligt skiløb og gastronomiske eventyrer til yderst beskedne priser.

Ideel destination for familier og forelskede

Det er den optimale destination at være familie og forelsket på, for i Limone Piemonte kan man tilbyde maksimalt skiløb og ren afslapning både nede i byen og oppe i terrænet. Det er en af de mest solsikre skidestinationer i alperne, så man kan nyde omgivelserne på ski, snesko, randonee eller til fods. Samtidig byder byen på en skøjtebane og hyggelige inden- og udendørs spisesteder. Skulle vejret eller sneen slå fejl, kan man tage toget eller bilen ned ad bjerget til Nice, Monte Carlo eller en af de mange smukke byer i området. Der er mindre afterski og alkohol, mere hygge og haute cuisine.

Hurtigt - og let tilgængelig

Den korte afstand fra Nice Lufthavn (NCE), og det samtidigt store udbud af flybilletter, gør Limone Piemonte til en let tilgængelig destination. Den begrænsede transporttid letter muligheden for at rejse i forbindelse med snefald eller med kort varsel.

Ingen liftkøer eller stærkt befærdede pister

For de, som ikke har tålmodigheden eller overskuddet til liftkøer og trafikkerede pister, er Limone Piemonte en udsøgt perle. I løbet af ugen kan man køre tilnærmelsesvist solo – specielt udenfor højsæsonen. Kun i weekenderne ankommer en lind strøm af franskmænd, italienere og monegaskere, hvilket gerne mærkes på mere på restauranterne og på nattelivet end på liftkøerne.

Skiferie forslag i Limone Piemonte

Grand Hotel Principe Grand Hotel Principe Fly fra 5.095,-/pers.
Hotel La Piazzetta Hotel La Piazzetta Fly fra 4.595,-/pers.
Hotel Limone Palace Hotel Limone Palace Fly fra 5.395,-/pers.
Residence Limone Palac... Residence Limone Palac... Fly fra 5.195,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Limone Piemonte

Her kan du se brugernes karakterer for Limone Piemonte.

Skiterræn:
3,50
Liftsystem:
2,83
Afterski:
3,58
Byen:
3,92
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 4,10 / 5 ud fra 12 anmeldelser.

Limone Piemonte i marts | Skrevet den 18/02 2019

Oprettet af Lotte Helt

Jeg overvejer en tur til Limone Piemonte medio marts, men jeg er usikker på, hvordan sneforholdene typisk på det tidspunkt. Er der nogen, der vil dele deres erfaringer med mig? På forhånd tak for hjælpen.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Den lækreste overraskelse | Skrevet den 27/08 2016

Oprettet af Tamar Andersen

Jeg havde absolut ingen forventninger til byen eller området - hverken gode eller dårlige - men jeg endte med at spendere en hel sæson på destinationen... Og det er min absolutte favorit-destination t...
il dato.
Kørte på ski 6 af ugens 7 dage og blev aldrig træt af det. Desuden var der lækre faldlinjer til træning og let tilgængelig offpiste til spas.
Byens indbyggere er hjertelige og man forelsker sig lynhurtigt i området.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar