Skiferie i Ellmau (Østrig)

Rejsebureauer til Ellmau: SnowTrex.dk, Sunweb

Direkte ved foden af det ikoniske bjerg Wilder Kaiser, som ligeledes har givet navn til det omkringliggende skiområde, ligger Ellmau. Her finder man en by, som emmer af hyggelig atmosfære og familiær stemning. Byen er særdeles børnevenlig og rummer alt fra ferielejligheder, til hyggelige familiedrevne morgenmadspensioner og til hoteller i første klasse.

En del af SkiWelt Wilder Kaiser-BrixentalTager man på skiferie til Ellmau, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Ellmau ikke bare er sammenkoblet med nabobyerne Going og Scheffau, men med de mange andre skisportsområder i nærheden. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Ellmau
Skiområdet: 621-1829 m.o.h.
Byen: 820 m.o.h.

250 pister i alt
108 km blå
120 km rød
22 km sort

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 2
Stolelifter: 38
Kabinelifter: 9
Direkte ved foden af det ikoniske bjerg Wilder Kaiser, som ligeledes har givet navn til det omkringliggende skiområde, ligger Ellmau. Her finder man en by, som emmer af hyggelig atmosfære og familiær stemning. Byen er særdeles børnevenlig og rummer alt fra ferielejligheder, til hyggelige familiedrevne morgenmadspensioner og til hoteller i første klasse.

En del af SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Tager man på skiferie til Ellmau, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Ellmau ikke bare er sammenkoblet med nabobyerne Going og Scheffau, men med de mange andre skisportsområder i nærheden. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Ellmau. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, så der er altså ingen grund til bekymring over at komme til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Udfordringer til alle

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den selvudnævnte ekspert på ski. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Ellmau ligger i 820 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde.

Tyrolsk gæstfrihed og natski med gløgg

Tager man på skiferie i Ellmau, så er der ligesom rigeligt med skiløb også rigelige muligheder for at tage til afterski og afrunde dagen, når tiden kommer. Her finder man et væld af rustikke og autentiske træhytter, der både byder på barer og diskoteker, hvor man alle vegne kan møde den østrigske gæstfrihed. Et højdepunkt i Ellmau er den ugentlige Ellmauer skinat, hvor der foruden aftenskiløb er gløgg-stande, musik og pistemaskineparade.

Ellmau by

Som en af de mindre men derimod hyggelig by ligger Ellmau lige ved foden af de massive Wilder Kaiser bjerge, der stikker op i 2.344 meters højde. I den overskuelige by finder man et paradis for vinterentusiaster. Foruden sjov på de mange pistekilometer, som strækker sig hele vejen ned til centrum af byen, kan byder Ellmau også på mange andre aktiviteter som eksempelvis curling, kælkning, sneskovandring og kaneture. Trænger man til at slappe af, så kan man tage i KaiserBad, som byder på et vandlandskab og oplevelsesbad med stort udbud af saunamuligheder.

Udvalgte skirejser fra Ellmau

Søg efter skirejser

Lejligheder Spiegl

Med en smuk og rolig beliggenhed i Ellmau ligger de moderne lejligheder Spiegl. Efter en gåtur på mindre end fem minutter finder du de første hyggelige restauranter og butikker, og skibussen, der stopper 300 meter væk, tager dig til gondolen på få minutter. Alle lejligheder er indrettet i en moderne og velholdt stil og har et hyggeligt og fuldt udstyret spisekøkken. Desuden har alle lejligheder en balkon med panoramaudsigt over de sneklædte bjerge.

Billeder og video fra Ellmau


Brugernes anmeldelser af Ellmau

Skiterræn
4,55
Liftsystem
4,18
Afterski
3,18
Byen
3,91
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Ellmau har en samlet score på 3,95 stjerner ud af 5. Baseret på 11 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Let regn
Let regn
15ºC
13ºC
0,1 mm
2,2 m/s
nord
Torsdag
Let skyet
Let skyet
24ºC
14ºC
0,0 mm
2,4 m/s
nord-nordvest
Fredag
Regnbyger
Regnbyger
24ºC
13ºC
0,3 mm
3,0 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
23ºC
14ºC
0,6 mm
1,4 m/s
nord-nordvest

Kort over Ellmau

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ellmau. Klik på nålene for mere info. Der er 1131 km fra Kolding til Ellmau.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen