🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Szklarska Poreba

Szklarska Poreba er et af de mere kendte skiområder i Polen. Den nordlige side af Riesengebirge er normalt dækket med sne fra november til slutningen af april. Skiområdet er koncentreret omkring bjerget Szrenica på 1361 m. Der fører 2 nye dobbeltsædede stolelifter op til toppen (Szrenica) og en T-lift parallel med. Fra Szrenica er der et fantastisk panorama over Polen og Tjekkiet.

Man kan nu købe et kombinations-liftkort, som dækker alle lifter i området.

Længere skisæson og skidag på skiferien i Szklarska Poreba

Alle løjper i Szklarska Poreba er præparerede. De fleste løjper er forsynet med snekanoner for at forlænge skisæsonen helt hen til april. For at forlænge skidagen er en løjpe belyst til kl. 22.00.

Fotos og video

Udsigten fra Toppen af Skisportsstedet i Szklarska Poreba
Udsigten fra Toppen af Skisportsstedet i Szklarska Poreba
En lille bakke med musik, lys, og to tallerken lifte. Bakken er ideel til nybegyndere og børn og ligger nede i selve byen Szklarska Poreba.
1
4,4 km rød god løjpe.
1
Harrachov ligger kun 15 km fra polen :-)  så der er to steder man kan stå på ski :-)  60 - 70 km pist ialt....
Harrachov
Harrachov
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Szklarska Poreba

Her kan du se brugernes karakterer for Szklarska Poreba.

Skiterræn:
2,69
Liftsystem:
2,19
Afterski:
2,88
Byen:
2,81
Samlet score er 2,64 / 5 ud fra 16 anmeldelser.

Billig skiferie | Skrevet den 09/01 2016

Oprettet af Bjarne Jensen

Vi var der februar 2015. 2 begyndere og 1 med rusten erfaring. Vi havde hjemmefra booket en hotel lige ved liften. 3500 kr for en uge 3 personer. Hotellet hed det samme som bjerget og var rigtig fint...
til pengene. Luftkort kostede omkring 700 kr for 6 dage pr snude. Heri var der ikke betalt for lysløjpe ski om aftenen som vi gjorde i en dag . Skiskole gav pigerne ca 150 kr for en time med 1-1 undervisning, billigt og guiderne var rigtig gode til at formidle videre, så det gik ikke længe inden at jeg havde en snowboard makker på løjpen. Kæresten fik lidt ødelagt turen af at hun ikke kunne finde nogle leje støvler der ikke nagede, så det blev et projekt at finde inden næste gang. Men hendes datter og jeg. Vi havde nogle Fantastiske dage på løjperne . Sneen var ikke fantastisk, noget isset, men det var jo været. Nogle dage var der en del kø ved den store 6 personers lift og ved nederste station på 2 personers liften. Men som folk skriver - skiområdet er småt nok til en uge, men det kommer også an på de forventninger man har. Pigerne var vilde med det og vi har bestilt rum her til uge 6 2016 også, bare på en anden overnatningssted, da vi ikke kunne finde den anden igen ??? Byen var hyggelig og man spiser meget billigt dernede. Der er ikke langt til Tjekkiet, vi rykkede en dag ud af kalenderen hvor vi tog til liberec og handlede udstyr på kærestens datter - 1900 kr for et komplet snowboard set og vi var inde og høre opera - det kostede den vilde pris af 200 kr for os alle tre i egen lounge. Det kan man ikke få en stol for i dk til 1 person.
Men som sagt, vi kommer igen
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Godt for nybegyndere | Skrevet den 24/02 2008

Oprettet af Rikke

Hej
Vi var på vores første skiferie i Szklarska Poreba i uge 7. Fire personer (2 voksne og 2 børn på 7 og 3 år), det er et super godt sted at starte, hvis man ikke er bange for udfordringer og ikk...
e problemer med manglende forståelse for fremmedsprog.
Polakker er nogle meget søde og venlige personer, men er ikke særligt villige til at tale hverken tysk eller engelsk, men vi har ikke på noget tidspunkt fået den oplevelse at det var et problem. De skriver bare beløb eller klokkeslet på et stykke papir, hvis de ikke kan forklare sig.
Det er et meget smukt område og hvor er det billigt. Man kan låne ski og støvler til personer i alle størrelser, vi bookede oveni også en personlig træner, da vi som sagt har to små børn og da de hverken taler polsk eller engelsk så kunne vi jo ikke sende dem i skiskole for børn, men det var også billigt. Vi fik en enormt sød polsk kvinde, der talte rigtig pænt engelsk og hun kostede os kun 200.- kr. i timen, vildt billigt. Vi fik lært at stå på ski og ungerne hyggede sig. Rigtig nok var der ikke særlig meget sne nede i byen, men længere oppe i bjergene er der stadig pænt meget sne og der var dejligt og ikke særlig mange mennesker.
Vi boede på et pænt og meget velholdt hotel, hotel Bornit med 4 stjerner: http://www.bornit.interferie.pl/index.php?idj=5, der var dejligt rent og morgenmaden var også pænt. Men aftensmaden var frygteligt, alt har åbenbart dild i på dette hotel :-) Men vi fandt en skøn nystartet italiensk restaurant nede i byen, meget nær hotellet hvor maden var superp. Der var alt hvad man kunne forlange, både til voksne og børn og så var der igen billigt. Et stort festmåltid, steak menu til de voksne, lasagne, pasta eller pizza til ungerne + desserter og drikkevarer vin, vand og sodavand, samt rigtig gode drikkepenge, vil kun komme til at koste jer 400,. kr. Vi er med hotel, mad, ski, træner og diesel til polen kun kommet af med 10.000,- for 5 overnatninger, det er meget billigt. Der er masser at se, en meget smuk gammel kirke, vandfald, som du kan tage op i bjergene at se i hestevogn, der er en større på ca. 20 min fra Szklarske Poreba, hvor der er alle typer butikker. Vi fik 4 par sko med hjem til ungerne til sommer for under 300,- kr. og det er vel og mærke meget pæne sko, ikke discountsko. Så alt i alt et super sted for nybegyndere!!!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar