Skiferie i Mysuseter (Norge)

Rejsebureauer til Mysuseter: Ruby Rejser

Mysuseter byder på skønne naturoplevelser og ligger tæt på Rondane Nationalpark, der kan opleves fra en af de ti fjeldtoppe i over 2000 meters højde. Der er høj snesikkerhed i Mysuseter, der er kendt for østlandsklimaet, som også betyder mange solskinsdage.Langrend i Mysuseter byder på naturskønne omgivelserEn skiferie til Mysuseter er primært for langrendsentusiaster, der samtidig ønsker at nyde den smukke natur langs de mange langrendsløjper, der giver noget for enhver smag. Skulle lysten til et par ture på alpinski forekomme, så er det muligt tæt på Mysuseter Fjellstue, hvor du finder en 500 meter lang lift op til Gråfjell i 1050 meters højde. Der vil du have mulighed... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mysuseter
Skiområdet: 850-1510 m.o.h.
2 pister i alt
2 stk.

Mysuseter byder på skønne naturoplevelser og ligger tæt på Rondane Nationalpark, der kan opleves fra en af de ti fjeldtoppe i over 2000 meters højde. Der er høj snesikkerhed i Mysuseter, der er kendt for østlandsklimaet, som også betyder mange solskinsdage.

Langrend i Mysuseter byder på naturskønne omgivelser

En skiferie til Mysuseter er primært for langrendsentusiaster, der samtidig ønsker at nyde den smukke natur langs de mange langrendsløjper, der giver noget for enhver smag. Skulle lysten til et par ture på alpinski forekomme, så er det muligt tæt på Mysuseter Fjellstue, hvor du finder en 500 meter lang lift op til Gråfjell i 1050 meters højde. Der vil du have mulighed for at køre på to løjper med et fald på 140 højdemeter. Liften er åben i weekenderne og kan ved stor interesse (20 personer) åbnes i hverdagene.

Brugernes anmeldelser af Mysuseter

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Let sne
Let sne
-10ºC
1ºC
0,2 mm
7,7 m/s
syd
Fredag
Let skyet
Let skyet
-9ºC
-10ºC
0,0 mm
2,3 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Skyet
Skyet
-8ºC
-14ºC
0,0 mm
4,5 m/s
nord-nordøst
Søndag
Skyet
Skyet
-6ºC
-9ºC
4,6 mm
10,4 m/s
syd-sydøst

Kort over Mysuseter

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mysuseter. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen