Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Mysuseter (Norge)

Rejsebureauer til Mysuseter: Ruby Rejser

Mysuseter byder på skønne naturoplevelser og ligger tæt på Rondane Nationalpark, der kan opleves fra en af de ti fjeldtoppe i over 2000 meters højde. Der er høj snesikkerhed i Mysuseter, der er kendt for østlandsklimaet, som også betyder mange solskinsdage.Langrend i Mysuseter byder på naturskønne omgivelserEn skiferie til Mysuseter er primært for langrendsentusiaster, der samtidig ønsker at nyde den smukke natur langs de mange langrendsløjper, der giver noget for enhver smag. Skulle lysten til et par ture på alpinski forekomme, så er det muligt tæt på Mysuseter Fjellstue, hvor du finder en 500 meter lang lift op til Gråfjell i 1050 meters højde. Der vil du have mulighed... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mysuseter
Skiområdet: 850-1510 m.o.h.
2 km pister i alt
2 km blå

Mere information om Mysuseter under banneret
Mysuseter byder på skønne naturoplevelser og ligger tæt på Rondane Nationalpark, der kan opleves fra en af de ti fjeldtoppe i over 2000 meters højde. Der er høj snesikkerhed i Mysuseter, der er kendt for østlandsklimaet, som også betyder mange solskinsdage.

Langrend i Mysuseter byder på naturskønne omgivelser

En skiferie til Mysuseter er primært for langrendsentusiaster, der samtidig ønsker at nyde den smukke natur langs de mange langrendsløjper, der giver noget for enhver smag. Skulle lysten til et par ture på alpinski forekomme, så er det muligt tæt på Mysuseter Fjellstue, hvor du finder en 500 meter lang lift op til Gråfjell i 1050 meters højde. Der vil du have mulighed for at køre på to løjper med et fald på 140 højdemeter. Liften er åben i weekenderne og kan ved stor interesse (20 personer) åbnes i hverdagene.

Brugernes anmeldelser af Mysuseter

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Mysuseter under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Tåge
Tåge
-2ºC
10ºC
0,0 mm
10,3 m/s
sydøst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-3ºC
-3ºC
0,0 mm
0,7 m/s
nordvest
Fredag
Skyet
Skyet
-4ºC
-4ºC
0,0 mm
7,3 m/s
syd
Lørdag
Sne
Sne
-3ºC
-3ºC
4,9 mm
12,7 m/s
syd-sydøst

Kort over Mysuseter

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mysuseter. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser