Skiferie i Mysuseter (Norge)

Rejsebureauer til Mysuseter: Ruby Rejser

Mysuseter byder på skønne naturoplevelser og ligger tæt på Rondane Nationalpark, der kan opleves fra en af de ti fjeldtoppe i over 2000 meters højde. Der er høj snesikkerhed i Mysuseter, der er kendt for østlandsklimaet, som også betyder mange solskinsdage.Langrend i Mysuseter byder på naturskønne omgivelserEn skiferie til Mysuseter er primært for langrendsentusiaster, der samtidig ønsker at nyde den smukke natur langs de mange langrendsløjper, der giver noget for enhver smag. Skulle lysten til et par ture på alpinski forekomme, så er det muligt tæt på Mysuseter Fjellstue, hvor du finder en 500 meter lang lift op til Gråfjell i 1050 meters højde. Der vil du have mulighed... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mysuseter
Skiområdet: 850-1510 m.o.h.
2 pister i alt
2 stk.

Mere information om Mysuseter under banneret
Mysuseter byder på skønne naturoplevelser og ligger tæt på Rondane Nationalpark, der kan opleves fra en af de ti fjeldtoppe i over 2000 meters højde. Der er høj snesikkerhed i Mysuseter, der er kendt for østlandsklimaet, som også betyder mange solskinsdage.

Langrend i Mysuseter byder på naturskønne omgivelser

En skiferie til Mysuseter er primært for langrendsentusiaster, der samtidig ønsker at nyde den smukke natur langs de mange langrendsløjper, der giver noget for enhver smag. Skulle lysten til et par ture på alpinski forekomme, så er det muligt tæt på Mysuseter Fjellstue, hvor du finder en 500 meter lang lift op til Gråfjell i 1050 meters højde. Der vil du have mulighed for at køre på to løjper med et fald på 140 højdemeter. Liften er åben i weekenderne og kan ved stor interesse (20 personer) åbnes i hverdagene.

Brugernes anmeldelser af Mysuseter

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Mysuseter under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
1ºC
-5ºC
0,0 mm
7,4 m/s
nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
2ºC
-10ºC
0,0 mm
3,2 m/s
vest
Torsdag
Let skyet
Let skyet
3ºC
-3ºC
0,0 mm
4,6 m/s
øst-sydøst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
4ºC
-2ºC
0,0 mm
9,4 m/s
syd-sydvest

Kort over Mysuseter

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mysuseter. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser