Jasna

Find en skiferie til Jasna her: Jeresskirejse.dk

Skiområdet Jasna er blandt de bedste i Slovakiet. Stedet har et fantastisk mikroklima, hvor sneen ligger fra begyndelsen af november til hen midt i maj.

Skiferie på Chopok bjerget - Et stort skiområde

Hele skiområdet koncentrerer sig omkring bjerget Chopok (2024 m). Chopok-skiområdet er stort. Det strækker sig over 12 km.

Der er over 38 lifter, som hver time kan fragte 30.000 turister op til løjperne. Længste nedfart er på 4 km med 955 m højdeforskel. Samlet antal pister er på 45 km. + 8 km. freeride/offpiste. Her af er de 36 km. præparerede pister.

Blandt de mest moderne lifter er 7 stolelifter, fire kabinelifter og mange T-lifter. Liftkort er billige – ca. 1.200,- Dkr. for en uge.

Fotos og video

Brugerne om Jasna

Her kan du se brugernes karakterer for Jasna.

Skiterræn:
3,88
Liftsystem:
3,59
Afterski:
3,29
Byen:
3,18
Børnevenlighed:
3,50
Begyndervenlighed:
2,50
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
3,50
Samlet score er 3,56 / 5 ud fra 17 anmeldelser.

Anbefaling af hoteller i Jasna | Skrevet den 24/03 2020

Oprettet af Thomas Henriksen

Hej med jer.

Kan I anbefale nogle hoteller i Jasna. Vi påtænker at tage derned til i julen. Fra 23 dec til 27 dec. VI kunne godt tænke os noget med Spa, sauna og pool. Måske nogle af jer har erfaring med det?

Fantastisk luksus | Skrevet den 05/12 2016

Oprettet af Jacob

Vi har været der i 2015 og 2016, og har netop bestilt til 2017 også. Vi er en familie med to forældre og 3 børn (9, 14 og 19 år).

Området er rigtigt godt og skal sammenlignes med nogle af ...
de bedste i tilsvarende størrelse og højde i østrig. Endvidere er alle lifter i Jasna nye, og topmoderne. Det var de ikke for nogle år siden, men netop derfor er alt nu skiftet ud. det er store gondoler, og stolelofter med varme i sæderne. restauranterne i området er gode, og for 7-10 euro får man god mad, som på en bedre restaurant, altså ikke junkfood. Det kan du også få, hvis man er til det, men det koster nogenlunde det samme.

Hotellerne er lige en tand bedre end i de rigere lande i europa. Mange er wellness hoteller med indendørs pool og mange saunaer, og igen stor luksus. tilsvarende hoteller vil man i danmark besøge alene for wellness afdelingen.

Sammenlignet med østrig og Italien er det lidt billigere, men især er kvaliteten markant højere. Desuden er der her Ski in/out, da flere af hotellerne ligger på selve pisten. Det betyder jo så også at man ikke har Østrigs charmerende by-liv, men til gengæld må hygge sig på hotellernes som regel hyggelige vinbarer og restauranter, som i mine øjne iøvrigt er indrettet i tyrolerstil.

Mit gæt er at man skal nyde det så længe man kan betale det, jeg vil gætte på at priserne stille og roligt vil stige for hvert år der går, da hotel og restaurant standarden er så høj.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Jasna?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Jasna hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Jasna?

Hvis du skal på skiferie til Jasna, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Jasna her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Jasna lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Jasna her ⇒

Er Jasna et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Jasna til 3,56 stjerner ud af 5 mulige. Jasna scorer højest på Prisniveau og Skiterræn, mens området scorer lavest på Begyndervenlighed. Det er baseret på 17 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒