☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Hafjell

Hafjell kendetegnes ved sine lange løjper, gode sne og mange solskinsdage. Det er Norges tredje største alpinanlæg og ligger ca. 15 km. fra Lillehammer, der var vært for Vinter OL i 1994.

Liftkort og lifter i Hafjell

Hafjell lagde derfor også slalombakker til De Olympiske Lege, hvortil man byggede den nye og meget hurtige stolelift. I Hafjell er det også muligt at prøve den olympiske bobslæde- og kælkebane. De 2 express-stolelifter (5 m/s) giver 715 meters højdeforskel efter kun 12 min. i liften. I 2006 blev der desuden taget en hel ny gondollift i brug. Hafjell tilbyder en terrænpark med 13 forskellige hop og minipipe, halfpipe med internationale mål og big air-jump. Til børnene er der rullebånd, men skulle de blive trætte af sneen, er der en stor indendørs legeafdeling med mulighed for børnepasning. Der er servering og afterski ved bundstationen, servering på midtstationen og på toppen. Hafjell samarbejder med Skeikampen i Gausdal, Kvitfjell og Gålå, så liftkortet gælder i alle 4 områder.

Lillehammer Ski resorts samarbejdet giver adgang til 117 km pister

Hafjell samarbejder med Skeikampen i Gausdal, Kvitfjell, Sjusjøen og Gålå i samarbejdet Lille Hammer Ski Resorts, så liftkortet gælder i alle 5 områder. Det betyder at du kan besøge andre spændende skiområder med et og samme liftkort. Snyd eksempelvis ikke dig selv for et smut til Kvitfjell der ligger lidt nordligere af hovedvejen. Det er nemt og liften starter helt nede fra hovedvejen. I Kvitfjell kan du bl.a. prøve den berømte World Cup styrtløbspiste.

Tidlig skisæson start i Hafjell

Normalt indleder Hafjell skisæsonen midt i november og tilbyder typisk sne på løjperne indtil midt i april. Så er du en af dem der ikke kan vente på sæsonen starter og vil du rejse i lavsæsonen hvor alting ligeledes er billigere, så overvej at starte med en skiferie i november på Hafjell.

Skiferie forslag i Hafjell

Hafjell Alpinlandsby -... Hafjell Alpinlandsby -... Bil fra 421,-/pers.
Alpingrenda - 8-10 per... Alpingrenda - 8-10 per... Bil fra 486,-/pers.
Gaiastova Alpine Apart... Gaiastova Alpine Apart... Bil fra 592,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Hafjell

Her kan du se brugernes karakterer for Hafjell.

Skiterræn:
4,29
Liftsystem:
4,11
Afterski:
2,98
Byen:
3,08
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
4,78
Prisniveau:
4,22
Off-piste:
4,38
Samlet score er 4,10 / 5 ud fra 106 anmeldelser.

Norges perle | Skrevet den 01/09 2015

Oprettet af Jesper Nielsen

Hafjell er et fantastisk skisportsted! Omgivelserne er fantastik flotte, og du kommer virkelig tæt på Norges fantastiske natur. Pisterne på stedet er rigtig gode, og passer også perfekt til førstegang...
s skiudøvere. Hytterne man kan bo i er rigtig flotte og hyggelige, og perfekt til en børnefamilie. Dog er priserne lidt højere end i andre lande, som alle andre steder i Norge, og "afterski-kulturen" dyrkes ikke så meget som sydpå.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Hafjell, dejligt men (for) dyrt | Skrevet den 07/10 2009

Oprettet af Peter-Aggerholm

Her været i Hafjell 3 gange, og finder stedet godt.
Bakkerne er varierede, med forskellige sværhedsgrader. Det er muligt at lære at stå på ski uden alt for store spring i sværhedsgraden på de for...
skellige lette pister. Den grønne ved siden af det skuffende langsomme stolelift 3 er fremragende til at få styr på skiløbet, her lærte min lille søn at køre.
Det er et klart plus at Gondolen er kommet til, selvom det ofte betyder stor kø ved stolelift 2 da det er den eneste mulighed for at komme videre op i terrænget hvis man har taget enten gondolen eller stolelift 1.
Liftkortet gælder også i Kvitfjell og Skeikampen, så det er muligt at booste de relativt få piste kilometer.
Prisniveauet et klart for høj, i sammenligning med sammenlignlige alpe steder betaler man efter min mening alt for meget for fornøjelserne i Hafjell. Dette gælder både liftkort, hytter samt ikke mindst for maden i terrænget.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar