Hafjell

Hafjell kendetegnes ved sine lange løjper, gode sne og mange solskinsdage. Det er Norges tredje største alpinanlæg og ligger ca. 15 km. fra Lillehammer, der var vært for Vinter OL i 1994.

Liftkort og lifter i Hafjell

Hafjell lagde derfor også slalombakker til De Olympiske Lege, hvortil man byggede den nye og meget hurtige stolelift. I Hafjell er det også muligt at prøve den olympiske bobslæde- og kælkebane. De 2 express-stolelifter (5 m/s) giver 715 meters højdeforskel efter kun 12 min. i liften. I 2006 blev der desuden taget en hel ny gondollift i brug. Hafjell tilbyder en terrænpark med 13 forskellige hop og minipipe, halfpipe med internationale mål og big air-jump. Til børnene er der rullebånd, men skulle de blive trætte af sneen, er der en stor indendørs legeafdeling med mulighed for børnepasning. Der er servering og afterski ved bundstationen, servering på midtstationen og på toppen. Hafjell samarbejder med Skeikampen i Gausdal, Kvitfjell og Gålå, så liftkortet gælder i alle 4 områder.

Lillehammer Ski resorts samarbejdet giver adgang til 117 km pister

Hafjell samarbejder med Skeikampen i Gausdal, Kvitfjell, Sjusjøen og Gålå i samarbejdet Lille Hammer Ski Resorts, så liftkortet gælder i alle 5 områder. Det betyder at du kan besøge andre spændende skiområder med et og samme liftkort. Snyd eksempelvis ikke dig selv for et smut til Kvitfjell der ligger lidt nordligere af hovedvejen. Det er nemt og liften starter helt nede fra hovedvejen. I Kvitfjell kan du bl.a. prøve den berømte World Cup styrtløbspiste.

Tidlig skisæson start i Hafjell

Normalt indleder Hafjell skisæsonen midt i november og tilbyder typisk sne på løjperne indtil midt i april. Så er du en af dem der ikke kan vente på sæsonen starter og vil du rejse i lavsæsonen hvor alting ligeledes er billigere, så overvej at starte med en skiferie i november på Hafjell.

Skiferie forslag i Hafjell

Sørlia Lejligheder Sørlia Lejligheder Bil fra 4.748,-/pers.
Aasletten Pensjonat - ... Aasletten Pensjonat - ... Bus fra 4.298,-/pers.
Aasletten Pens. - Fæl... Aasletten Pens. - Fæl... Bus fra 3.998,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Hafjell

Her kan du se brugernes karakterer for Hafjell.

Skiterræn:
4,29
Liftsystem:
4,11
Afterski:
2,98
Byen:
3,07
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
4,75
Prisniveau:
4,13
Off-piste:
4,43
Samlet score er 4,09 / 5 ud fra 105 anmeldelser.

Norges perle | Skrevet den 01/09 2015

Oprettet af Jesper Nielsen

Hafjell er et fantastisk skisportsted! Omgivelserne er fantastik flotte, og du kommer virkelig tæt på Norges fantastiske natur. Pisterne på stedet er rigtig gode, og passer også perfekt til førstegang...
s skiudøvere. Hytterne man kan bo i er rigtig flotte og hyggelige, og perfekt til en børnefamilie. Dog er priserne lidt højere end i andre lande, som alle andre steder i Norge, og "afterski-kulturen" dyrkes ikke så meget som sydpå.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Hafjell styrer! | Skrevet den 26/08 2015

Oprettet af man

hsg

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar