☔ Udsalg på regntøj - Spar op til 65 % - Slutter om 💦

Kronplatz

Kronplatz ligger om vinteren, som en stor hvid kuppel i Sydtirol. Der er skiløb mod alle verdenshjørner, i et område med 90 km pister, der er specielt værdsat hos middelgode skiløbere. Rundt om Kronplatz ligger byerne Bruneck, Reischach, St. Vigil in Enneberg, Olang, Percha, St. Lorenzen, Rasen, Welsberg og mange flere. I de omkringliggende byer finder man alle former for tirolerspecialiteter.

Langrendsløjper og andre aktiviteter til skiferien

Omkring Kronplatz findes der 280 km langrendsløjper. Derudover er der masser af andre aktivitetsmuligheder, bl.a ridning, squash, svømning, paragliding og skøjtebane. Der er lavet en half-pipe til snowboardere.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Alba, Campitello og Canazei

Skiferie forslag i Kronplatz

Hotel Bad Salomonsbrun... Hotel Bad Salomonsbrun... Bil fra 2.073,-/pers.
Hotel Krondlhof Hotel Krondlhof Bil fra 5.118,-/pers.
Hotel Antholzerhof Hotel Antholzerhof Bil fra 1.828,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Kronplatz uge 5-2010
Kronplatz uge 5-2010
Kronplatz uge 5-2010
Kronplatz uge 5-2010
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Kronplatz

Her kan du se brugernes karakterer for Kronplatz.

Skiterræn:
4,39
Liftsystem:
4,50
Afterski:
3,44
Byen:
3,44
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
4,67
Off-piste:
3,00
Samlet score er 4,18 / 5 ud fra 18 anmeldelser.

Den tredje mest børnevenlig skisportsted i Alperne | Skrevet den 19/02 2011

Oprettet af Mario-Pedranz

Kronplatz (Plan de Corones), ligger i Sydtyrol i Italien, lidt nord for Canazei. Det er ikke så kendt i Danmmark, men meget populær blandt italienere og tyskere. Den er netop blivet kåret til den tred...
je mest børnevenlig destination i Alperne ud af 650, af tyske ADAC. Dette er baseret på lifte, skiskoler, øvelseområder og priser. På toppen af Kronplatz er der et stort børneområde som er afgrænset med hegn. Her findes der utallige aktiviteter for små og for store børn. Der er enda en slalombane med tidstagning så børnene kan konkurrere med hinanden eller med forældrerne. Ud over børneområdet, findes der en hel del lange brede blå pister som er geniale til skiskoler, og som kan bruges af forældrerne samtidigt. Og desuden står man stort set aldrig i kø ved lifterne som består mest af kabiner.Er man til vildt afterski, er det nok ikke det rigtige sted, men helt sikkert genialt for børnefamilier.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Dejligt skiområde | Skrevet den 19/01 2008

Oprettet af Ce

Vi var en flok på ca 30 i Kronplatz i uge 7-2007. Deraf mange nybegyndere. Vi har aldrig set en bedre begynderbakke 2 km lang bred boulevard og med et fladt jævnt fald hele vejen ned. (Der er nok ikke...
nogen danske skilærere, vi var så heldige at have en med)
Lift systemet er i top. Flest kabinelifter, ingen slæbelifter, næsten ingen liftkøer, højst 5-10 minutter i en kort periode om morgenen Pisterne var velholdte, godt med sne, selv om der var grønt alle andre steder. I 2007 blev der åbnet en ny lift som giver mulighed for at komme til naboområdet Alta Badia (med bus), og hvis man er hurtig kan man også nå rundt om Sella ronda. Vi prøvede ikke. Der er nok til en uge i Kronplatz, medmindre man er ekspert.
Området er godt dækket ind med spisesteder, rimelige priser, og noget for enhver.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Og i år går turen til Kronplatz. Samme flok - og flere til.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar