Kittelfjäll

Kittelfjäll er ikke et traditionelt svensk skisportssted. For her har man gjort ekstra meget ud af at kunne tilbyde en ekstraordinær skiferie.

Skiferie i Sverige med catskiing, heliskiing eller offpiste

Derfor kan man i Kittelfjäll - udover skiløb på pisterne, som primært er sorte - opleve catskiing, heliskiing og et fantastisk off-piste område, som er et af Sveriges bedste.

Området rummer alle former for terræn: Kløfter, skov, drop, hop, hurtige nedfarter og rolige transportruter i flotte omgivelser.

Kittelfjäll egner sig også til nybegyndere og børn

Personalet i Kittelfjäll kalder det selv 'rigtig skiferie for alle,' og med et børneområde i bunden og pister for nybegynderne på midten af bjerget, er der noget om snakken.

Andre spændende aktiviter i Kittelfjäll end skiløb

Foruden alpint skiløb kan man på en vinterferie i Kittelfjäll også opleve en dagstur på snescotter, snevandringer, westernridning og langrendsløb.

Kittelfjäll ligger godt inde i det vestlige Sverige i i det sydlige Lappland, og skisportsstedet er tilgængeligt både med fly, tog, bus og egen bil.

Brugerne om Kittelfjäll

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Kittelfjäll?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Kittelfjäll hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Kittelfjäll?

Hvis du skal på skiferie til Kittelfjäll, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Kittelfjäll her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Kittelfjäll lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Kittelfjäll her ⇒