Skiferie i Kittelfjäll (Sverige)


Kittelfjäll er ikke et traditionelt svensk skisportssted. For her har man gjort ekstra meget ud af at kunne tilbyde en ekstraordinær skiferie.Skiferie i Sverige med catskiing, heliskiing eller offpisteDerfor kan man i Kittelfjäll - udover skiløb på pisterne, som primært er sorte - opleve catskiing, heliskiing og et fantastisk off-piste område, som er et af Sveriges bedste.Området rummer alle former for terræn: Kløfter, skov, drop, hop, hurtige nedfarter og rolige transportruter i flotte omgivelser.Kittelfjäll egner sig også til nybegyndere og børnPersonalet i Kittelfjäll kalder det selv 'rigtig skiferie for alle,' og med et børneområde i bunden og pister for nybegynderne på midten af bjerget, er... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Kittelfjäll
Byen: 540 m.o.h.

37 pister i alt
4 stk.
7 stk.
4 stk.
22 stk.

Lifter: 5 stk.

Slæbelifter: 4
Mere information om Kittelfjäll under banneret
Kittelfjäll er ikke et traditionelt svensk skisportssted. For her har man gjort ekstra meget ud af at kunne tilbyde en ekstraordinær skiferie.

Skiferie i Sverige med catskiing, heliskiing eller offpiste

Derfor kan man i Kittelfjäll - udover skiløb på pisterne, som primært er sorte - opleve catskiing, heliskiing og et fantastisk off-piste område, som er et af Sveriges bedste.

Området rummer alle former for terræn: Kløfter, skov, drop, hop, hurtige nedfarter og rolige transportruter i flotte omgivelser.

Kittelfjäll egner sig også til nybegyndere og børn

Personalet i Kittelfjäll kalder det selv 'rigtig skiferie for alle,' og med et børneområde i bunden og pister for nybegynderne på midten af bjerget, er der noget om snakken.

Andre spændende aktiviter i Kittelfjäll end skiløb

Foruden alpint skiløb kan man på en vinterferie i Kittelfjäll også opleve en dagstur på snescotter, snevandringer, westernridning og langrendsløb.

Kittelfjäll ligger godt inde i det vestlige Sverige i i det sydlige Lappland, og skisportsstedet er tilgængeligt både med fly, tog, bus og egen bil.

Brugernes anmeldelser af Kittelfjäll

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Kittelfjäll under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Skyet
Skyet
10ºC
3ºC
0,0 mm
3,9 m/s
vest-nordvest
Mandag
Skyet
Skyet
7ºC
4ºC
0,0 mm
6,0 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
6ºC
1ºC
0,0 mm
2,7 m/s
vest-nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
8ºC
2ºC
0,0 mm
3,8 m/s
vest-nordvest

Kort over Kittelfjäll

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kittelfjäll. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser