Skiferie i Kittelfjäll (Sverige)


Kittelfjäll er ikke et traditionelt svensk skisportssted. For her har man gjort ekstra meget ud af at kunne tilbyde en ekstraordinær skiferie.Skiferie i Sverige med catskiing, heliskiing eller offpisteDerfor kan man i Kittelfjäll - udover skiløb på pisterne, som primært er sorte - opleve catskiing, heliskiing og et fantastisk off-piste område, som er et af Sveriges bedste.Området rummer alle former for terræn: Kløfter, skov, drop, hop, hurtige nedfarter og rolige transportruter i flotte omgivelser.Kittelfjäll egner sig også til nybegyndere og børnPersonalet i Kittelfjäll kalder det selv 'rigtig skiferie for alle,' og med et børneområde i bunden og pister for nybegynderne på midten af bjerget, er... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Kittelfjäll
Byen: 540 m.o.h.

37 pister i alt
4 stk.
7 stk.
4 stk.
22 stk.

Lifter: 5 stk.

Slæbelifter: 4
Kittelfjäll er ikke et traditionelt svensk skisportssted. For her har man gjort ekstra meget ud af at kunne tilbyde en ekstraordinær skiferie.

Skiferie i Sverige med catskiing, heliskiing eller offpiste

Derfor kan man i Kittelfjäll - udover skiløb på pisterne, som primært er sorte - opleve catskiing, heliskiing og et fantastisk off-piste område, som er et af Sveriges bedste.

Området rummer alle former for terræn: Kløfter, skov, drop, hop, hurtige nedfarter og rolige transportruter i flotte omgivelser.

Kittelfjäll egner sig også til nybegyndere og børn

Personalet i Kittelfjäll kalder det selv 'rigtig skiferie for alle,' og med et børneområde i bunden og pister for nybegynderne på midten af bjerget, er der noget om snakken.

Andre spændende aktiviter i Kittelfjäll end skiløb

Foruden alpint skiløb kan man på en vinterferie i Kittelfjäll også opleve en dagstur på snescotter, snevandringer, westernridning og langrendsløb.

Kittelfjäll ligger godt inde i det vestlige Sverige i i det sydlige Lappland, og skisportsstedet er tilgængeligt både med fly, tog, bus og egen bil.

Brugernes anmeldelser af Kittelfjäll

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Skyet
Skyet
15ºC
16ºC
0,0 mm
1,5 m/s
øst-sydøst
Søndag
Let regn
Let regn
15ºC
8ºC
0,1 mm
3,6 m/s
øst-sydøst
Mandag
Regn
Regn
17ºC
10ºC
3,4 mm
1,8 m/s
øst-sydøst
Tirsdag
Regn
Regn
16ºC
11ºC
5,3 mm
2,6 m/s
syd

Kort over Kittelfjäll

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kittelfjäll. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen