Skiferie i Falköping (Sverige)


Falköping skiområde er lokaliseret omkring Mössebergsbacken, hvor der er fire forskellige pister af varierende sværhedsgrad og tre lifte. De lokale sætter en dyd i, at skiløberne skal løbe på god sne på pisterne i Falköping, som spænder fra grøn til rød, og der arbejdes derfor ihærdigt på sneforholdene. Der er også aftenskiløb med oplyste pister tre gange ugentligt. Og naturligvis tilbyder Falköping skiskoleundervisning, både privat og i gruppe, hvilket har trukket mange børnefamilier til de seneste år.Man finder skisportsstedet nær Falköping by, der ligger cirka 120 kilometer nordøst for Göteborg.Skisportsstedet arbejder løbende på at forbedre snegarantien og har flere snekanoner.Langrendsmuligheder er der også i Falköping, både langrendsspor... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Falköping
4 pister i alt
1 stk.
1 stk.
1 stk.
1 stk.

Lifter: 2 stk.

Slæbelifter: 2
Falköping skiområde er lokaliseret omkring Mössebergsbacken, hvor der er fire forskellige pister af varierende sværhedsgrad og tre lifte. De lokale sætter en dyd i, at skiløberne skal løbe på god sne på pisterne i Falköping, som spænder fra grøn til rød, og der arbejdes derfor ihærdigt på sneforholdene. Der er også aftenskiløb med oplyste pister tre gange ugentligt. Og naturligvis tilbyder Falköping skiskoleundervisning, både privat og i gruppe, hvilket har trukket mange børnefamilier til de seneste år.

Man finder skisportsstedet nær Falköping by, der ligger cirka 120 kilometer nordøst for Göteborg.

Skisportsstedet arbejder løbende på at forbedre snegarantien og har flere snekanoner.

Langrendsmuligheder er der også i Falköping, både langrendsspor med belysning til en aftentur og længere kuperede spor til lidt træning i f.eks. sildebensteknik, ligesom nye langrendsløjper åbnes fra 2017-18.

Indkvarteringsmæssigt kan man i Falköping skiområde vælge mellem to slags ferieboliger. Helt nye hytter åbner for de første turister til nytår, de ligger 100 meter fra lifterne og kommer til at have en flot udsigt over byen. Det er der også fra de gamle hytter, som ligger 200 meter fra lifterne. Så er der Kurorten Mösseberg, hvor skiløbet kan toppes med spa, sauna og dejlige kulinariske oplevelser.

Billeder og video fra Falköping


Brugernes anmeldelser af Falköping

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

En lille harmerende perle - Anmeldt d. 02/11 2017 15:58 - Oprettet af Fredrik Milde

Falköping Alpin En lille charmerende perle. Alpin-snowboard-langrend. 360km - 4½ timer - med bil fra København NB! Hytteby – kun ca. 100-300m fra pisterne. Billigst på liftkort og skipakke i Sverige syd. Stor snesikkerhed.Med en faldhøjde på 80 meter har det alpine skicenter en beskeden størrelse - men alligevel – har man formået at fremtrylle rigtig velegnede bakkeprofiler. Falköping Læs mere

Snemeldinger og vejr

Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
23ºC
15ºC
0,0 mm
5,0 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Regn
Regn
22ºC
15ºC
3,0 mm
3,3 m/s
sydøst
Onsdag
Regn
Regn
19ºC
14ºC
2,5 mm
3,0 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
13ºC
0,0 mm
3,6 m/s
øst-sydøst

Kort over Falköping

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Falköping. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen