Folgaria

Folgaria har stolte traditioner som et af de ældste skisportssteder i Italien. En skiferie i Folgaria er for alle niveauer. Begyndere starter med skilæreren omkring Fondo Grande, før de prøver kræfter med de røde pister omkring Ortesino og Francolini. Fortsætterne vender spidserne ned ad den sorte pist ved Martinellattoppen.

På skiferie i Folgaria med masser af fest og farver

Er du på skiferie i Folgaria, er der nogle steder, der er værd at besøge. Når du er på pisterne, så bør du slå et smut forbi den gamle bjergstation ved Passo Coe. Her kan både alpin- og langrendsløberne i rustik omgivelse nyde et måltid serveret af "pensionerede" skiløbere fra det berømte bjergkorps i Italien. Afterskiing sker i baren på Hotel Alpino eller på Osteria al Gufo, der ud over lækre oste- og pølsespecialiteter byder på stor hygge og trang plads. Kig også forbi den berømte La Cantina. De, der har lyst, kan med fordel skifte skistøvlerne ud med danseskoene, når dagens afsluttes på diskotek John Club. Så byder din skiferie på en masse fest og farver, så er der intet, der holder dig fra at gøre Folgaria til destinationen for din næste skiferie. Serrada-plateauet ligger ca. 10 min kørsel over Folgaria, og herfra er der direkte adgang til skiområdet. Folgaria egner sig godt til en skiferie for festglade unge. Den afslappede atmosfære og muligheder for god mad og hyggeligt skiområde med langrend i topklasse gør også, at en skiferie i Folgaria vil tilfredsstille familier.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Folgaria

Her kan du se brugernes karakterer for Folgaria.

Skiterræn:
3,37
Liftsystem:
3,21
Afterski:
2,63
Byen:
3,32
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
2,00
Samlet score er 3,69 / 5 ud fra 19 anmeldelser.

Italiensk charme | Skrevet den 31/01 2018

Oprettet af Morten Simonsen

Folgaria er en hyggelig Italiensk bjergby som oser af Italiensk charme og kan laves som en billig skiferie.
Skitærrenet er fint og der er da også lidt til den øvede skiløber. God og billig mad. F...
antastisk at sætte sig på en restaurant i solen med tapas og en flaske hvidvin.
Hoteller og lejligheder er MEGET billige, vi har booket gennem Airbnb. Og så kan man selv vælge ankomst og afrejse dage, også i uge 7.
Husk jeres IKEA family card, det gav 20% rabat på liftkort sidste år!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Godt område til nybegyndere og børnefamilier | Skrevet den 05/01 2013

Oprettet af Lars Poulsen

Hej,
Jeg vil bare tilslutte mig kommentarerne. Vi har været flere gange i Folgaria, og det har været super til at få vores to børn på nu 7 og 9 år introduceret til alpin-skiløb. Jeg vil fremhæve...
en række forhold som jeg ser som klare plusser: Børne/begynder venligt skiterræn, God atmosfære - stille og roligt (ikke "kommercielliseret"), Attraktive priser for familieværelser på hotellerne + rimeligt for køb af mad/drikke i terræn, Generelt god mad, God plads på pisterne og ingen liftkøer (heller ikke i uge 7).
På minus siden vil jeg fremhæve ringe udfordring for øvede, der er langt at køre...,
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar