Folgaria

Folgaria har stolte traditioner som et af de ældste skisportssteder i Italien. En skiferie i Folgaria er for alle niveauer. Begyndere starter med skilæreren omkring Fondo Grande, før de prøver kræfter med de røde pister omkring Ortesino og Francolini. Fortsætterne vender spidserne ned ad den sorte pist ved Martinellattoppen.

På skiferie i Folgaria med masser af fest og farver

Er du på skiferie i Folgaria, er der nogle steder, der er værd at besøge. Når du er på pisterne, så bør du slå et smut forbi den gamle bjergstation ved Passo Coe. Her kan både alpin- og langrendsløberne i rustik omgivelse nyde et måltid serveret af "pensionerede" skiløbere fra det berømte bjergkorps i Italien. Afterskiing sker i baren på Hotel Alpino eller på Osteria al Gufo, der ud over lækre oste- og pølsespecialiteter byder på stor hygge og trang plads. Kig også forbi den berømte La Cantina. De, der har lyst, kan med fordel skifte skistøvlerne ud med danseskoene, når dagens afsluttes på diskotek John Club. Så byder din skiferie på en masse fest og farver, så er der intet, der holder dig fra at gøre Folgaria til destinationen for din næste skiferie. Serrada-plateauet ligger ca. 10 min kørsel over Folgaria, og herfra er der direkte adgang til skiområdet. Folgaria egner sig godt til en skiferie for festglade unge. Den afslappede atmosfære og muligheder for god mad og hyggeligt skiområde med langrend i topklasse gør også, at en skiferie i Folgaria vil tilfredsstille familier.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Folgaria

Her kan du se brugernes karakterer for Folgaria.

Skiterræn:
3,29
Liftsystem:
3,12
Afterski:
2,53
Byen:
3,35
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Samlet score er 3,90 / 5 ud fra 17 anmeldelser.

Godt område til nybegyndere og børnefamilier | Skrevet den 05/01 2013

Oprettet af Lars Poulsen

Hej,
Jeg vil bare tilslutte mig kommentarerne. Vi har været flere gange i Folgaria, og det har været super til at få vores to børn på nu 7 og 9 år introduceret til alpin-skiløb. Jeg vil fremhæve...
en række forhold som jeg ser som klare plusser: Børne/begynder venligt skiterræn, God atmosfære - stille og roligt (ikke "kommercielliseret"), Attraktive priser for familieværelser på hotellerne + rimeligt for køb af mad/drikke i terræn, Generelt god mad, God plads på pisterne og ingen liftkøer (heller ikke i uge 7).
På minus siden vil jeg fremhæve ringe udfordring for øvede, der er langt at køre...,
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Folgaria | Skrevet den 10/09 2009

Oprettet af Karen

En hyggelig lille by og ski-området er overskueligt samtidig med, at der stadig er udfordringer til alle. Der er forholdsvis snesikkert, selvom det ikke ligger så højt, da der er sne-kanoner for hve...
r 100 meter og pisterne bliver vedligeholdt og passet tilfredsstillende. Man starter med at opbygge ca. 60 cm. kunstsne allerede i oktober, så man er sikker på, at der er et godt "fundament"...Et plus er også, at der stort set ikke er nogen liftkøer, selv ikke i uge 8...

Stedet er velegnet til en hyggelig famile-ferie, hvor hygge og samvær med børnene - også på pisterne i løbet af dagen - prioriteres højere end udfordrende skiløb. Forventer man flere hundrede km. udfordrende skiløb i retning af St.Anton, Val Thorens el. lign., vil man helt sikkert blive skuffet.

Forventer man derimod hygge, sjov og masser af legekammerater, vil jeg klart anbefale Folgaria. Men bo på Hotel Golf lige ved liften - det er nemt og der facilliteter som swimmingpool, legerum osv. og "afterski" med andre (danske)børnefamilier. Det er også dér de forskellige arrangementer med Trier Ski har sit udgangspunkt.

For par vil jeg anbefale Hotel Alpino i Folgaria by. Hyggelig stemning og god service!
Hér er også swimmingpool og også en udendørs-spa, hvor man kan ligge midt i sneen og kigge på stjerner... Baren er hyggelig og det er hér de lokale samles f.eks. for at se bold på storskærm... Der er også en god vinkælder... herligt!

Folgaria = En rigtig "slapper-skiferie" ;o)

Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar