Skihandsker og luffer til damer

Hvis du leder efter et par skihandsker til damer, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig et af landets største og bedste udvalg af funktionelle og smarte skihandsker og skiluffer til kvinder. Uanset hvilken størrelse, farve eller prisklasse du leder efter, har vi en række spændende produkter, som du kan vælge i mellem. Vi går op i at levere god kvalitet, og derfor forhandler vi også skihandsker fra kendte og populære brands som Hestra og Cairn.

Det er fornuftigt at investere i et par gode og slidstærke skihandsker, der kan holde dig varm på skiferien. Dette er en ting, som særligt de klassiske skiluffer er rigtig gode til, hvorimod de normale skihandsker med fem fingre giver større bevægelsesfrihed. Det er op til dig at vurdere, hvilken type du foretrækker.

Vores skihandsker kan også bruges i det kolde danske vejr og er ikke begrænset til brug på skiferien. De fleste skihandsker er iøvrigt vindtætte og vandtætte. Vi tilbyder 103% prisgaranti på alle skihandsker til damer og forhandler også skihandsker til mænd og skihandsker til børnKøb skihandsker til kvinder

Det er vigtigt at kunne holde varmen i hænderne. Dette gælder særligt, når du er på skiferie. Her kan du ikke gemme hænderne nede i lommerne, ligesom du kan gøre hjemme i Danmark. Her er du nødt til at have et par gode skihandsker eller luffer, så du kan holde ordentlig fast rundt om dine skistave. Det anbefales derfor, at du investerer i et par gode handsker, der har høj slidstyrke og kan holde i mange år.

Hos Skisport kan du finde mange forskellige skihandsker og skiluffer. Vi har et bredt udvalg, hvor du kan finde handsker og luffer i alverdens farver, designs, størrelser og prisklasser. Der er med garanti et par skihandsker eller skiluffer, der falder i din smag. 

Kendte mærker: Hestra og Cairn skihandsker

Vi forhandler kun skihandsker af højeste kvalitet. Når man skal på skiferie er det vigtigt at vide, at ens tøj og udstyr er i orden. Det nytter ikke noget, at det hele går i stykker, hvis man bare styrter en enkelt gang. Man skal have frihed til at vide, at uanset hvor mange gange man vælter, og hvor tit man ligger ned i sneen, så kan ens tøj og udstyr holde til slidet samtidig med, at det kan holde en varm og tør.

Du kan med fordel købe alle skihandskerne i vores sortiment. Alle vores modeller og mærker fremstiller handsker og luffer i høj kvalitet. Vi kan dog særligt anbefale Hestra skihandsker, hvis du vil være sikker på de bedste egenskaber og højeste kvalitet. Her er prisen typisk lidt højere, men du er sikker på, at der er værdi for pengene.

Gode materialer og høj kvalitet

Skihandsker og skiluffer skal fremstilles af de rigtige materialer - det er meget vigtigt. Hvis man køber en handsker, der er produceret i forkert materiale, lægger man lynhurtigt mærke til det, når man første gang rører sneen på ens skiferie. Det vil være voldsomt irriterende, hvis ens handske bliver våd indeni. Derfor skal man sikre sig inden købet, at skihandsken både har en god varmeisolering og er relativ vandtæt. 

En skihandske bør have en god membran, der kan holde vand, fugt og sne ude. Dette kan eksempelvis være Gore-Tex® eller R-Tex® membran. Det er samtidig vigtigt, at der er en god isolering indeni handsken, hvilke blandt andet kan komme fra R-Loft™ eller PrimaLoft. 

Du kan læse mere om de forskellige egenskaber og materialer under den enkelte skihandske eller luffe i vores sortiment. Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige ting betyder, må du gerne kontakte vores kundeservice, der med glæde vil fortælle lidt om de forskellige typer af membraner, isoleringer eller typer af skihandsker.

Hvad er fordelen ved skiluffer?

Skal jeg købe en skihandske eller en skiluffe? Det er der nok mange, der spørger sig selv om. Vores erfaring siger, at det ikke er alle, der ved, hvad fordelene og ulemperne er ved de to typer handsker. Det vil vi derfor prøve at forklare her. 

Den traditionelle skihandske med fem fingre er en klassisker, som de fleste har købt gennem årere. Her er fordelen, at man har stor mulighed for at bevæge sine fingre, da den enkelte finger har sit eget rum. Det kan dog nogle gange være svært at holde sine fingre varme, hvis det er en af de helt kolde skidage.

De moderne skiluffer er derimod meget varme. Her deler fingrene rum, og det er kun tommeltoten, der er for sig selv. Det gør, at du nemt kan holde varmen i handsken, selvom det er meget koldt udenfor. Udfordringen er dog, at der er lav frihed til bevægelse, og det kan også nemt blive for varmt for hænderne, hvis temperaturen ikke er så lav.

3-finger skihandsker

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal købe en dameluffe eller en damehandske? Der findes også en kombination mellem de to, som vi slet ikke har nævnt endnu. Det er en hybrid-handske med 3 fingre. Her får tommeltoten og pegefingeren deres eget rum, men de tre sidste fingre deler et stort rum. Her får man fordelene ved både handsken og luffen. Der er relativ god bevægelsesfrihed samtidig med, at der stadigvæk er god mulighed for at holde fingrene varme.

Hvorvidt den traditionelle skihandske, den varme skiluffe eller den nye 3-finger handske er det rigtige valg, er op til dig selv at bestemme. Det kommer fuldstændig an på, hvad der er vigtigst for dig og dit skiløb.

Tilbud på billige skihandsker til damer

Du kan være sikker på at finde nogle billige skihandsker og skiluffer til damer, hvis du køber dem igennem Skisport. Vi tilbyder nemlig 103% prisgaranti på alle vores varer - herunder selvfølgelig også dame skihandsker og luffer. Vi holder øje med konkurrenterne og sætter vores priser ned, hvis vi ikke længere har markedets bedste pris. Det er din sikkerhed som forbruger, da du er sikker på gode tilbud og billige skihandsker.

  

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti