Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Val Thorens

Val Thorens (Frankrig)


Val Thorens ligger i Tarentaisedalen og er den højst beliggende skisportsby i Europa –beliggende i 2.300 meters højde. Dette garanterer god sne på skiferien uanset, om du starter tidligt i november eller vil have de sidste sving i forårssolen i april. Vælger man at købe liftkort til naboområderne og få et liftkort til ”De Tre Dale” er der mulighed for at køre på ski i både Val Thorens og de to andre dale, Courchevel og Méribel. I alt er Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val Thorens
Skiområdet: 1300-3200 m.o.h.
Byen: 2300 m.o.h.

600 km pister i alt
200 km blå
250 km rød
150 km sort

Lifter: 189 stk. / 260.000 pers/time

Slæbelifter: 86
Tog/baner: 3
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 35
Mere information om Val Thorens under banneret

Legendarisk afterski i Val Thorens

Når man tager til Val Thorens er det for manges vedkommende også på grund af de gode afterski steder, der findes i byen. Der er et livligt natteliv – og særligt for unge mennesker er destinationens natteliv særdeles tiltrækkende. Et ry man dog ønsker at bevæge sig lidt væk fra, da byen har meget mere at byde på. Hvis afterskiing er en vigtig del af din skioplevelse, så er det på den danskejede Café Snesko festen går løs.

På bjerget kan man ligeledes finde den ultimative fest på La Folie Douce, der ligger med kæmpe terrasse og smuk udsigt over bjergene. Hver dag fyrer de op for både rosé, champagne, temafester og masser af musik på måske et af verdens mest eksklusive afterskisteder. Vil man prøve afterski med noget ekstra, så er La Folie Douce en oplevelse.

Om det er skiløbet eller afterski der gør Val Thorens til et mekka for skibumser og sæsonarbejdere er uvist, men kombinationen af begge dele betyder, at byen hører til blandt de mest populære for dem der tager en sæson som skibums i et skiområde.

Børnevenlige pister i De Tre Dale

Det er ikke kun for de festglade unge og gamle mennesker, at Val Thorens kan levere. Der er også masser af plads til børnefamilien, der gerne vil på skiferie uden at gå på kompromis hverken med antal pistekilometer til de rutinerede og børnevenlige områder til familiens mindste.

Særligt kan nævnes, at man har bygget et transportbånd til børnene, når de skal transporteres op ad pisten – transportbåndet er tilmed overdækket, så børnene ikke skal fryse mens de står stille på vej op ad bjerget. Flere af begynderlifterne i Val Thorens er ydermere gratis at benytte.

Val Thorens byder på gode restauranter

Val Thorens kan også levere på madscenen, hvor byen byder på en række gode spisesteder alt eftet humør og pengepung. Særligt kan der nævnes den danske burgerrestaurant Johns, samt den særdeles nævneværdige restaurant Jean Sulpice, som ligger i L’Oxalys-bygningen i Val Thorens. Dette er også en restaurant, som Michelin-guiden har fået øjnene op for og tildelt hele 2 stjerner. Er én Michelin restaurant ikke nok, kan du tage en tur ned til St. Martin de Belleville, her finder du La Bouitte, som ligeledes byder på fremragende menuer højt klassificeret i Michelinguiden.

Udvalgte skirejser fra Val Thorens

Søg efter skirejser

Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens er lækre chaletlejligheder, der byder hele familien velkommen til en skiferie i De franske Alper som sent skal glemmes.

Lejligheder "Le Machu Pichu"

I forlængelse af lejligehedkomplekset Les Temples du Soleil ligger bygningen Le Machu Pichu. I har ski-in / ski-out og adgang til samme faciliteter. Nyd wellness afdelingen med sauna, dampbad og 2 hottubs efter dagens skiløb. Nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden(Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Der er skishop og minimarked som sikrer de mest nødvendige indkøb. Sportcentret og snetorvet Læs mere

Résidence Les Balcons de Val Thorens

Résidence Les Balcons de Val Thorens er et glimrende kompleks bestående af 6 forskellige bygninger, der alle er udstyret med lækre chaletlejligheder. Kan du lide hygge og komfort, så er det et godt valg! Nogle værelsestyper har endda en privat jacuzzi! Skiliften kan næsten ses fra din balkon. Centrum er også absolut et besøg værd, og du behøver bare at gå ned ad den stejle vej, så er du der.

Billeder og video fra Val Thorens


Brugernes anmeldelser af Val Thorens

Skiterræn
4,55
Liftsystem
4,38
Afterski
4,12
Byen
3,68
Børnevenlighed
3,14
Begyndervenlighed
3,71
Prisniveau
3,14
Offpiste
4,00
Samlet score er 3,84 stjerner ud af 5 . Baseret på. 314 anmeldelser.
Fantastisk skiområde. - Anmeldt d. 28/09 2022 17:51 - Oprettet af Jørn M.

Det område er nok det bedste jeg har prøvet. Terræn og liftsystem hænger super godt sammen. Byen er ikke så forfærdelig som man vil gøre den til. Da jeg ikke har børn eller nybegyndere med, dyrker afterski og Off-pisten ikke rigtig var mulig pga. manglende nysne har jeg valgt ikke at kommentere det.

Perfekt - Anmeldt d. 28/09 2022 17:51 - Oprettet af Mikkel

Val Thorens kan stærkt anbefales til enhver person, der vil på en skiferie med gang i den. Her finder man både gode piste og et fedt natteliv. Kæmpe anbefaling herfra :-)

Val Thorens anmeldelse - Anmeldt d. 28/09 2022 17:51 - Oprettet af Anders

Jeg har besøgt Val Thorens fire gange. Det er et fantastisk område med flere gode dale og et godt skiterræn. Det store område giver en god alsidighed ,og gør, at man ikke når at blive træt af de samme pister. Alverdens-voks.dk for køb skivoks og andet klargøring. Vigtigt at skiene glider godt for at sikre den gode skioplevelse. God Læs mere

Mere information om Val Thorens under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Kraftig sne
Kraftig sne
0ºC
7ºC
5,0 mm
1,5 m/s
vest-sydvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
1ºC
-1ºC
0,9 mm
1,1 m/s
vest
Fredag
Let sne
Let sne
-1ºC
-3ºC
0,2 mm
1,6 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
6ºC
-8ºC
0,0 mm
0,6 m/s
vest-nordvest

Kort over Val Thorens

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val Thorens. Klik på nålene for mere info. Der er 1508 km fra Kolding til Val Thorens.

Find tilbud på skirejser