☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Val Thorens

Val Thorens ligger i Tarentaisedalen og er den højst beliggende skisportsby i Europa – beliggende i 2300 meters højde. Dette garanterer god sne på skiferien uanset om du starter tidligt i november eller vil have de sidste sving i forårssolen i april. Vælger man at købe liftkort til naboområderne og får et liftkort til ”De Tre Dale” er der mulighed for at køre på ski i både Val Thorens og de to andre dale, Courchevel og Méribel. I alt er der i De Tre Dale 600 km pister, som kan udforskes under din skiferie i Val Thorens, det er bl.a. byerne St. Martin de Belleville, Orelle og Les Menuires der er en del af området. Sidstnævnte kører du igennem på vejen op til Val Thorens.

After ski for unge i Val Thorens

Når man tager til Val Thorens er det for manges vedkommende også på grund af de gode after-ski steder, der findes i byen. Der er et livligt natteliv – og særligt for unge mennesker er destinationens natteliv særdeles tiltrækkende. Et ry man dog ønsker at bevæge sig lidt væk fra, da byen har meget mere at byde på. Er afterskiingen en vigtig del af din skioplevelse, så er det på den danskejede Café Snesko festen går løs.

Om det er skiløbet eller afterskiien der gør Val Thorens til et mekka for skibumser og sæsonarbejdere er uvist, men kombinationen af begge dele betyder at byen hører til blandt de mest populære for dem der tager en sæson som skibums i et skiområde.

Børnevenlige pister i De Tre dale

Særligt kan nævnes, at man har bygget et transportbånd til børnene, når de skal transporteres op ad pisten – transportbåndet er tilmed overdækket, så børnene ikke skal fryse mens de står stille på vej op ad bjerget. Flere af begynderlifterne i Val Thorens er ydermere gratis at benytte.

Val Thorens byder på gode restauranter

Af spisesteder kan nævnes den danske burgerrestaurant Johns samt den særdeles nævneværdige restaurant Jean Sulpice som ligger i L’Oxalys-bygningen i Val Thorens – en restaurant som også Michelin-guiden har fået øjnene op for og tildelt 2 stjerner. Er en Michelin restaurant ikke nok, kan du tage en tur ned til St. Martin de Belleville, her finder du La Bouitte, som ligeledes byder på fremragende menuer højt klassificeret i Michelinguiden.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Les Menuires, Meribel og St. Martin de Belleville

Skiferie forslag i Val Thorens

Résidence Odalys Le V... Résidence Odalys Le V... Bil fra 2.554,-/pers.
Hotel Club MMV Les Aro... Hotel Club MMV Les Aro... Bus fra 7.999,-/pers.
Les Balcons de Val Tho... Les Balcons de Val Tho... Fly fra 5.615,-/pers.
Résidence Les Ancolie... Résidence Les Ancolie... Bil fra 3.679,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Val Thorens 04/05
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Val Thorens

Her kan du se brugernes karakterer for Val Thorens.

Skiterræn:
4,55
Liftsystem:
4,38
Afterski:
4,12
Byen:
3,68
Børnevenlighed:
3,14
Begyndervenlighed:
3,71
Prisniveau:
3,14
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,84 / 5 ud fra 314 anmeldelser.

Fantastisk skiområde. | Skrevet den 20/01 2020

Oprettet af Joern-M

Det område er nok det bedste jeg har prøvet. Terræn og liftsystem hænger super godt sammen. Byen er ikke så forfærdelig som man vil gøre den til. Da jeg ikke har børn eller nybegyndere med, dyrker aft...
erski og Off-pisten ikke rigtig var mulig pga. manglende nysne har jeg valgt ikke at kommentere det.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Perfekt | Skrevet den 23/05 2018

Oprettet af Mikkel

Val Thorens kan stærkt anbefales til enhver person, der vil på en skiferie med gang i den. Her finder man både gode piste og et fedt natteliv. Kæmpe anbefaling herfra :-)

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar