Skiferie i Val Thorens

Val Thorens (Frankrig)


Val Thorens ligger i Tarentaisedalen og er den højst beliggende skisportsby i Europa –beliggende i 2.300 meters højde. Dette garanterer god sne på skiferien uanset, om du starter tidligt i november eller vil have de sidste sving i forårssolen i april. Vælger man at købe liftkort til naboområderne og få et liftkort til ”De Tre Dale” er der mulighed for at køre på ski i både Val Thorens og de to andre dale, Courchevel og Méribel. I alt er Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val Thorens
Skiområdet: 1300-3200 m.o.h.
Byen: 2300 m.o.h.

600 pister i alt
200 km blå
250 km rød
150 km sort

Lifter: 189 stk. / 260.000 pers/time

Slæbelifter: 86
Tog/baner: 3
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 35
Mere information om Val Thorens under banneret

Legendarisk afterski i Val Thorens

Når man tager til Val Thorens er det for manges vedkommende også på grund af de gode afterski steder, der findes i byen. Der er et livligt natteliv – og særligt for unge mennesker er destinationens natteliv særdeles tiltrækkende. Et ry man dog ønsker at bevæge sig lidt væk fra, da byen har meget mere at byde på. Hvis afterskiing er en vigtig del af din skioplevelse, så er det på den danskejede Café Snesko festen går løs.

På bjerget kan man ligeledes finde den ultimative fest på La Folie Douce, der ligger med kæmpe terrasse og smuk udsigt over bjergene. Hver dag fyrer de op for både rosé, champagne, temafester og masser af musik på måske et af verdens mest eksklusive afterskisteder. Vil man prøve afterski med noget ekstra, så er La Folie Douce en oplevelse.

Om det er skiløbet eller afterski der gør Val Thorens til et mekka for skibumser og sæsonarbejdere er uvist, men kombinationen af begge dele betyder, at byen hører til blandt de mest populære for dem der tager en sæson som skibums i et skiområde.

Børnevenlige pister i De Tre Dale

Det er ikke kun for de festglade unge og gamle mennesker, at Val Thorens kan levere. Der er også masser af plads til børnefamilien, der gerne vil på skiferie uden at gå på kompromis hverken med antal pistekilometer til de rutinerede og børnevenlige områder til familiens mindste.

Særligt kan nævnes, at man har bygget et transportbånd til børnene, når de skal transporteres op ad pisten – transportbåndet er tilmed overdækket, så børnene ikke skal fryse mens de står stille på vej op ad bjerget. Flere af begynderlifterne i Val Thorens er ydermere gratis at benytte.

Val Thorens byder på gode restauranter

Val Thorens kan også levere på madscenen, hvor byen byder på en række gode spisesteder alt eftet humør og pengepung. Særligt kan der nævnes den danske burgerrestaurant Johns, samt den særdeles nævneværdige restaurant Jean Sulpice, som ligger i L’Oxalys-bygningen i Val Thorens. Dette er også en restaurant, som Michelin-guiden har fået øjnene op for og tildelt hele 2 stjerner. Er én Michelin restaurant ikke nok, kan du tage en tur ned til St. Martin de Belleville, her finder du La Bouitte, som ligeledes byder på fremragende menuer højt klassificeret i Michelinguiden.

Udvalgte skirejser fra Val Thorens

Søg efter skirejser

Chalet Val 2400

I verdens bedste skiområde, Val Thorens, finder du Chalet Val 2400, som huser moderne og lækre lejligheder, der rummer alt lige fra 4 til 14 personer.

Lejligheder "Residence Neves"

I den øvre del af Val Thorens ved det pulserende liv ligger disse yderst populære lejligheder. De er særligt velegnede for unge, som vil være hvor det sker. Man er tæt på skiløbet, det er næsten en selvfølge i Val Thorens, men som et af byens oprindelige lejlighedskomplekser har man sørget for at ligge i første parket til det hele. De fleste lejligheder er studio 4 pers. lejligheder med 2 sovepladser i køjesenge i gangen samt sovesofa til 2 pers Læs mere

Résidence Les Balcons de Val Thorens

Résidence Les Balcons de Val Thorens er et glimrende kompleks bestående af 6 forskellige bygninger, der alle er udstyret med lækre chaletlejligheder. Kan du lide hygge og komfort, så er det et godt valg! Nogle værelsestyper har endda en privat jacuzzi! Skiliften kan næsten ses fra din balkon. Centrum er også absolut et besøg værd, og du behøver bare at gå ned ad den stejle vej, så er du der.

Billeder og video fra Val Thorens


Brugernes anmeldelser af Val Thorens

Skiterræn
4,55
Liftsystem
4,38
Afterski
4,12
Byen
3,68
Børnevenlighed
3,14
Begyndervenlighed
3,71
Prisniveau
3,14
Offpiste
4,00
Val Thorens har en samlet score på 3,84 stjerner ud af 5. Baseret på 314 anmeldelser.
Fantastisk skiområde. - Anmeldt d. 20/01 2020 13:48 - Oprettet af Jørn M.

Det område er nok det bedste jeg har prøvet. Terræn og liftsystem hænger super godt sammen. Byen er ikke så forfærdelig som man vil gøre den til. Da jeg ikke har børn eller nybegyndere med, dyrker afterski og Off-pisten ikke rigtig var mulig pga. manglende nysne har jeg valgt ikke at kommentere det.

Perfekt - Anmeldt d. 23/05 2018 13:36 - Oprettet af Mikkel

Val Thorens kan stærkt anbefales til enhver person, der vil på en skiferie med gang i den. Her finder man både gode piste og et fedt natteliv. Kæmpe anbefaling herfra :-)

Val Thorens anmeldelse - Anmeldt d. 12/12 2017 14:21 - Oprettet af Anders

Jeg har besøgt Val Thorens fire gange. Det er et fantastisk område med flere gode dale og et godt skiterræn. Det store område giver en god alsidighed ,og gør, at man ikke når at blive træt af de samme pister. Alverdens-voks.dk for køb skivoks og andet klargøring. Vigtigt at skiene glider godt for at sikre den gode skioplevelse. God Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Mere information om Val Thorens under banneret

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Let regn
Let regn
9ºC
13ºC
0,3 mm
1,5 m/s
nordvest
Søndag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
9ºC
4ºC
1,3 mm
1,8 m/s
nordvest
Mandag
Kraftig regn
Kraftig regn
11ºC
4ºC
2,4 mm
1,3 m/s
sydvest
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
10ºC
5ºC
9,8 mm
1,3 m/s
vest-sydvest

Derfor bør du tage på en skiferie til Val Thorens

Val Thorens har et af verdens største sammenhængende skiområder. Val Thorens er kendt for en bred alsidighed i sværhedsgrad og behov, hvorfor området henvender sig til den erfarne skiløber såvel som til børnefamilien. Dette giver en helt særlig og attraktiv social dynamik i Val Thorens' skisportssteder.

Hvad end man vil afsted for at prøve kræfter med Europas højestes pister, eller man ser mere frem til afterski, god mad og lækre hoteller, så er er Frankrigs mest populære skisportssted, Val Thorens, et oplagt valg. Val Thorens ligger i de franske alper, og byder år efter år tusindvis af skiløbere velkommen. Områdets høje placering sikrer næsten altid godt ski-vejr og gode vilkår.

En skirejse til Val Thorens giver den fulde oplevelse

Når man tager på skiferie til Val Thorens, så sikrer man sig den fulde oplevelse og alt det man forbinder med at stå på ski. I Val Thorens får du et særdeles godt udvalg i pister og ruter. Med de godt 150 kilometer bjergsidepister området byder på, kan man køre uafbrudt i en uge uden at måtte tage samme rute. Pisterne er lagt så de dækker forskellige sværhedsgrader og niveauer. Der er med andre ord udfordringer for enhver smag. Val Thorens har alt hvad man har brug for, hvis man søger en god skisportsoplevelse - uanset niveau.

Afterski i Val Thorens - et ikke uvæsentligt element på skirejsen

Kvaliteten af en skiferie kan sjældent bedømmes uden at medtage spisesteder og muligheder for afterski. For mange er særligt afterski afgørende for, hvordan man oplever skiferien. I Val Thorens har man drevet skisportssteder i mange år, og det er tydeligt at se, at der er en grundlæggende forståelse for de behov, der bør imødekommes. Udbuddet af både spisesteder og afterski er af særdeles høj kvalitet.

Der findes et væld af gode muligheder for en hyggelig afterski i lækre omgivelser og god stemning. Her kan vi i flæng nævne The Saloon Bar og The Frog & Roast Beef, hvis man er til god stemning og store fadøl. Er man til et godt glas rødvin og en mere rolig atmosfære, så er Au Perchoir et godt valg. Derudover huser området flere gode diskoteker og klubber for det yngre publikum, der sætter pris på en god fest på skiferien.

Uden mad og drikke - Val T skuffer ikke

En skiferie er en aktiv sportsferie, og det betyder noget, at man spiser godt. Val Thorens byder på indtil flere gode restauranter, og området har et bredt udvalg af forskellige verdenskøkkener. Hvis man er til den autentiske oplevelse, og derigennem har en forkærlighed for det franske køkken, så er både La Grange og La Maison de Savoy gode bud.

Er man til sund fastfood, så kan vi anbefale Johns American, der efter sigende har Val Thorens' bedste burger. Vegetaren kan også blive mæt, da langt de fleste spisesteder i Val Thorens har vegetariske valgmuligheder på menukortet. Fælles for spisestederne i Val Thorens er, at de alle er placeret for at supplere til en god ski-oplevelse.

Dette betyder, at oplevelsen er mere end blot maden - udsigten fra bjergsiderne i Val Thorens medvirker til, at det bliver noget helt ekstraordinært, når man går ud at spise. Der er meget smukt i de franske alper, og man er helt tæt på naturen, når man befinder sig på Val Thorens' restauranter, der naturligvis har sørger for at indrette sig med store glaspartier, så man får hele oplevelsen med.

Artikler om skiferie til Val Thorens

Verdens bedste skiområde opruster på alle parametre

Mere nysne - Se billederne

Tag på offpiste tur til nytår eller prøv catskiing i uge 1

10 ting du ikke må gå glip af i Val Thorens


Kort over Val Thorens

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val Thorens. Klik på nålene for mere info. Der er 1508 km fra Kolding til Val Thorens.

Find tilbud på skirejser