Skiferie i Leogang (Østrig)

Rejsebureauer til Leogang: SnowTrex.dk

Leogang er den hemmelige bagindgang til det store sammenhængende skiområde Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn Leogang. Byen kaldes nogle gange også Saalfelden Leogang, men Saalfelden ligger 10 kilometer fra Leogang, så skal man på skiferie til Leogang er det ret vigtigt at bo i selve Leogang, hvis man vil undgå en køretur i bus eller bil hver dag, når man skal på ski.

Et af Østrigs største sammenhængende skiområderSkicircus Saalbach Hinterglemm Leogang giver adgang til mere end 270 kilometer pister, og det når man nemt fra Leogang, man skal bare have krydset bjergtoppen Asitz. Asitz kabineliften tager dig næsten 950 meter op fra Leogang, og fra toppen af denne lift venter... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Leogang
270 pister i alt
140 km blå
110 km rød
20 km sort

Lifter: 77 stk. / 120.000 pers/time

Slæbelifter: 20
Stolelifter: 22
Kabinelifter: 28
Leogang er den hemmelige bagindgang til det store sammenhængende skiområde Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn Leogang. Byen kaldes nogle gange også Saalfelden Leogang, men Saalfelden ligger 10 kilometer fra Leogang, så skal man på skiferie til Leogang er det ret vigtigt at bo i selve Leogang, hvis man vil undgå en køretur i bus eller bil hver dag, når man skal på ski.

Et af Østrigs største sammenhængende skiområder

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang giver adgang til mere end 270 kilometer pister, og det når man nemt fra Leogang, man skal bare have krydset bjergtoppen Asitz. Asitz kabineliften tager dig næsten 950 meter op fra Leogang, og fra toppen af denne lift venter en kort piste og én lift mere, hvorefter man er på toppen af Grosse Asitz.Herfra venter kun den gode lange nedfart til Saalbach dalen. Tager man turen hele vejen rundt ind forbi Saalbach og videre ud omkring Hinterglemm har man løbet den såkaldte Skicircus runde. Turen tager uden pauser cirka 5 timer afhængig af evner og fart på skiene. Ruten dækker 40 kilometer skiløb og man kommer over hele 7.240 højdemeter.

Offpiste entusiasters skiområde

Foruden rigeligt med pistekilometer, så er Leogang og de omkringliggende områder også kendt for sine exceptionelle gode forhold til offpisteskiløb. Faktisk er Skicircus Saalbach Hinterglemm et mekka fyldt med luftigt puddersne og uendelige linjer på bjerget, man kan udforske. Offpisten er så god, at verdens største offpistekonkurrence Freeride World Tour typisk har et stop netop her. Det danske mesterskab i freeride bliver ligeledes afholdt i Skicircus Saalbach Hinterglemm.

Er 270 kilometer pister og endeløst offpist ikke nok, så kan man med liftkortet Alpin Card få adgang til både Schmittenhöhe i Zell am See og gletscherskiområdet Kitzsteinhorn Kaprun. Dermed kan man på ét liftkort få tre regioner og hele 408 pistekilometer at udforske, så er der ingen risiko for at mangle skiløb på skiferien.

Gode kælkebaner

Der er på en skiferie til Leogang gode muligheder for at hive kælken frem. Fra selve Leogang kan man hver tirsdag og fredag kælke på Asitz. Her går starten af mellemstationen, hvor man inden afgang kan nyde den smukkeste aftenudsigt over bjergene. På nedfarten er pisterne belyste, og man kommer forbi hele 3 gode spisesteder på vejen i form af Alte Schmiede, Stöcklalm og Forsthofalm, så der er en oplagt mulighed for at kombinere en god kælkeoplevelse med et godt måltid mad på vejen.

Leogang by

Hyggelige Leogang ligger i cirka 800 meters højde og er den ideelle destination for skiglade turister, som ønsker sig en rolig og afslappende skiferie i naturskønne omgivelser. Byen kan foruden fremragende skiløb byde på en række attraktioner, som blandt andet tæller det hellige Anna kapel, som har hørt til Gasthaus Hüttwirt siden 1904 og bjergmusset, som ligger cirka 4 kilometer udenfor byen. Her kan man opleve et indblik i livet og bjergarbejdernes arbejdsgange, da man begyndte at bygge i Leogang.

Udvalgte skirejser fra Leogang

Søg efter skirejser

Pension Tannenhof

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

Chalet Eder

Det hyggeligt indrettede Chalet Eder ligger ca. 100 m fra skipisten ved Asitz-banen og ca. 650 m fra den nærmeste skilift. Centrum af Leogang med indkøbsmuligheder nås efter ca. 3 km. Indstigningen til løjpen efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, støvletørrer samt en parkeringsplads i garagen til bilen og skiudstyret. Forplejning Uden forplejning. Efter ønske kan der på indkvarteringen bookes morgenbrødsservice (mod betaling).

Billeder og video fra Leogang


Brugernes anmeldelser af Leogang

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Elsker Leogang - Anmeldt d. 05/02 2018 18:51 - Oprettet af Mette

Fantastiske Leogang for 9. År i træk ???

Snemeldinger og vejr

Søndag
Skyet
Skyet
2ºC
8ºC
0,6 mm
1,5 m/s
nord-nordvest
Mandag
Skyet
Skyet
2ºC
-4ºC
0,0 mm
2,0 m/s
øst
Tirsdag
Skyet
Skyet
2ºC
-4ºC
3,8 mm
1,9 m/s
øst-nordøst
Onsdag
Let sne
Let sne
0ºC
-2ºC
5,7 mm
2,7 m/s
nordvest

Kort over Leogang

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Leogang. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Leogang.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen