Leogang

Find en skiferie til Leogang her: SnowTrex.dk

Leogang er den hemmelige bagindgang til det store sammenhængende skiområde Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn Leogang. Byen kaldes nogle gange også Saalfelden Leogang, men Saalfelden ligger 10 kilometer fra Leogang, så skal man på skiferie til Leogang er det ret vigtigt at bo i selve Leogang, hvis man vil undgå en køretur i bus eller bil hver dag, når man skal på ski.

Et af Østrigs største sammenhængende skiområder

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang giver adgang til mere end 270 kilometer pister, og det når man nemt fra Leogang, man skal bare have krydset bjergtoppen Asitz. Asitz kabineliften tager dig næsten 950 meter op fra Leogang, og fra toppen af denne lift venter en kort piste og én lift mere, hvorefter man er på toppen af Grosse Asitz.Herfra venter kun den gode lange nedfart til Saalbach dalen. Tager man turen hele vejen rundt ind forbi Saalbach og videre ud omkring Hinterglemm har man løbet den såkaldte Skicircus runde. Turen tager uden pauser cirka 5 timer afhængig af evner og fart på skiene. Ruten dækker 40 kilometer skiløb og man kommer over hele 7.240 højdemeter.

Offpiste entusiasters skiområde

Foruden rigeligt med pistekilometer, så er Leogang og de omkringliggende områder også kendt for sine exceptionelle gode forhold til offpisteskiløb. Faktisk er Skicircus Saalbach Hinterglemm et mekka fyldt med luftigt puddersne og uendelige linjer på bjerget, man kan udforske. Offpisten er så god, at verdens største offpistekonkurrence Freeride World Tour typisk har et stop netop her. Det danske mesterskab i freeride bliver ligeledes afholdt i Skicircus Saalbach Hinterglemm.

Er 270 kilometer pister og endeløst offpist ikke nok, så kan man med liftkortet Alpin Card få adgang til både Schmittenhöhe i Zell am See og gletscherskiområdet Kitzsteinhorn Kaprun. Dermed kan man på ét liftkort få tre regioner og hele 408 pistekilometer at udforske, så er der ingen risiko for at mangle skiløb på skiferien.

Gode kælkebaner

Der er på en skiferie til Leogang gode muligheder for at hive kælken frem. Fra selve Leogang kan man hver tirsdag og fredag kælke på Asitz. Her går starten af mellemstationen, hvor man inden afgang kan nyde den smukkeste aftenudsigt over bjergene. På nedfarten er pisterne belyste, og man kommer forbi hele 3 gode spisesteder på vejen i form af Alte Schmiede, Stöcklalm og Forsthofalm, så der er en oplagt mulighed for at kombinere en god kælkeoplevelse med et godt måltid mad på vejen.

Leogang by

Hyggelige Leogang ligger i cirka 800 meters højde og er den ideelle destination for skiglade turister, som ønsker sig en rolig og afslappende skiferie i naturskønne omgivelser. Byen kan foruden fremragende skiløb byde på en række attraktioner, som blandt andet tæller det hellige Anna kapel, som har hørt til Gasthaus Hüttwirt siden 1904 og bjergmusset, som ligger cirka 4 kilometer udenfor byen. Her kan man opleve et indblik i livet og bjergarbejdernes arbejdsgange, da man begyndte at bygge i Leogang.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Fieberbrunn og Saalbach

Skiferie forslag i Leogang

LEBE FREI - Hotel Der ... LEBE FREI - Hotel Der ... Bil fra 3.894,-/pers.
Pension Tannenhof Pension Tannenhof Bil fra 2.670,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Leogang

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Elsker Leogang | Skrevet den 05/02 2018

Oprettet af Mette

Fantastiske Leogang for 9. År i træk ???
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Leogang?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Leogang hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Leogang?

På nuværende tidspunkt ligger der 5 cm sne i dalen og 85 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 10/1 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Leogang her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Leogang?

Hvis du skal på skiferie til Leogang, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Leogang her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Leogang lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Leogang her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Leogang?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Leogang i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Leogang her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Leogang sammen med?

Leogang hører sammen med skiområderne Fieberbrunn og Saalbach.