Skiferie i Ringkollen (Norge)


Ringkollen er et dansk ejet område, som i det store og hele egentligt bare er en stor park. Det har dog været vært for DM i nogle år i streg og har været med til at hjælpe det danske Freestyle miljø, til gode træningsmuligheder, kun 1 times kørsel fra Oslo. Parken er altid velshapet og består af en main park, med kickers og rails af middel- og svær højhedsgrad og en’jib-line’, som er en masse små features man kan lave tricks på. Der er dog også mulighed for at køre et par carving sving, da de tilbyder både børnebakke og en slalombakke. Et oplagt sted, hvis man gerne vil gøre... Læs mere.


Snemeldinger og vejr

Fakta om Ringkollen

Ringkollen er et dansk ejet område, som i det store og hele egentligt bare er en stor park. Det har dog været vært for DM i nogle år i streg og har været med til at hjælpe det danske Freestyle miljø, til gode træningsmuligheder, kun 1 times kørsel fra Oslo. Parken er altid velshapet og består af en main park, med kickers og rails af middel- og svær højhedsgrad og en’jib-line’, som er en masse små features man kan lave tricks på. Der er dog også mulighed for at køre et par carving sving, da de tilbyder både børnebakke og en slalombakke. Et oplagt sted, hvis man gerne vil gøre noget seriøst ud af sine freestyle evner, da der næsten altid er nogle garvede parkrotter, som smider de vildeste tricks. Området er dermed rettet imod freestyleskiløberen og ikke den teknisk kyndige skiløber eller familieferien, hvor hygge er i højsædet. Hvis man derimod er på en adrenalinfyldt ferie, så er mulighederne her store og mange og med store muligheder for freestyleudvikling, men så sandelig også personlig og grænseoverskridende udvikling.

Overnatningsmuligheder

Der er overnatningsmuligheden på et hotel ca. 4 km. fra selve anlægget, men der ligger ikke noget til ski-in/ski-out. De tilbyder ligeledes overnatning på Comwell hotel, men der er køreturen lidt længere op til Ringkollen anlægget. Området ligger meget op til en weekendtur, hvor de i samarbejde med diverse overnatningssteder, kan få en samlet pakke og en adrenalinfyldt weekend med vennerne. Det kan laves til en familietur, hvis børnene skal prøve et andet aspekt af skiløbet, så er mulighederne her mange, for en kort introduktion til freestylemiljøet.

Billeder og video fra Ringkollen


Brugernes anmeldelser af Ringkollen

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Ringkollen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ringkollen. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen