Skiferie i Laax (Schweiz)

Rejsebureauer til Laax: FJÄLLFERIE, Italiavillas.net, SnowTrex.dk

LAAX består af byerne Flims, Laax og Falera og ligger i de Schweiziske alper. Området ligger tæt på Zürich og Chur og benyttes derfor som weekend-destination af mange lokale, men på hverdage er der masser af plads på pisterne og ingen kø til lifterne. Placeringen betyder også, at LAAX kun er 1.075 kilometer fra den danske grænse, og to timers køretur fra lufthavnen i Züruch, så det er en destination der er forholdsvis let tilgængelig i alpe-regi. Pisterne i skiområdet LAAXSkiområdet har 224 kilometer pister, inklusiv freeride pister, hvoraf over 70% ligger i mere end 2.000 meters højde. Skiområdet er derfor meget snesikkert, med sæsonstart allerede midt i... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Laax
Skiområdet: 1100-3018 m.o.h.
180 pister i alt
63 km blå
71 km rød
46 km sort

Lifter: 27 stk. / 40.410 pers/time

Slæbelifter: 8
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 11
LAAX består af byerne Flims, Laax og Falera og ligger i de Schweiziske alper. Området ligger tæt på Zürich og Chur og benyttes derfor som weekend-destination af mange lokale, men på hverdage er der masser af plads på pisterne og ingen kø til lifterne. Placeringen betyder også, at LAAX kun er 1.075 kilometer fra den danske grænse, og to timers køretur fra lufthavnen i Züruch, så det er en destination der er forholdsvis let tilgængelig i alpe-regi.

Pisterne i skiområdet LAAX

Skiområdet har 224 kilometer pister, inklusiv freeride pister, hvoraf over 70% ligger i mere end 2.000 meters højde. Skiområdet er derfor meget snesikkert, med sæsonstart allerede midt i november er besøgende sikre på gode sneforhold hele sæsonen. Den store snesikkerhed skyldes også, at skiløbet går op på gletsjeren Vorab i mere end 3.000 meters højde. Pisterne er jævnt fordelt over alle sværhedsgrader, og området møder fint behovene hos både begyndere, børnefamilier og meget rutinerede skiløbere. Generelt er pisterne meget brede og med rigtig god præparering. Den længste piste i området er på 14 kilometer, så der er også god mulighed for at få testet mælkesyren i lårene på vejen ned.

LAAX lægger fokus på freestyle og freeride

LAAX tilbyder ikke kun pister til de skiløbere, som ønsker at køre på de præparerede af slagsen. Der findes i området 40 kilometer pister til freeride forstået på den måde, at disse naturligvis ikke plejes på samme måde som normale pister. Freeride pisterne er offpisteområder, hvor der er dedikeret lifter til, så skiløbere og snowboardere kan nye offpisteskiløb med den luksus ikke at skulle gå op til ellers ufremkommelige ruter.

Hvis LAAX er kendt for noget helt særligt, så er de gode muligheder for freestyle skiløb. Området har intet mindre end fire snowparker inddelt efter niveau. I alle snowparks findes der et stort udvalg af hop, rails, bokse og andre udfordringer. Man kan i Beginners’ snowpark prøve kræfter med freestyle for første gang inden man bevæger sig videre til Ils Plauns snowpark som er medium svær. Til de helt dygtige freeridere findes der P60 snowpark og NoName snowpark, hvor der blandt andet findes Europas største superpipe og hop af olympisk størrelse.

Hold ferie på skiferien

Atmosfæren i LAAX er afslappet, og der er her fokus på, at man skal huske at slappe af, for skiferien er trods alt en ferie. Det betyder også, at hvis man er til vild afterski og natteliv, så er det ikke LAAX man skal tage sig til. Her er skiløb og afslapning i fokus. Dermed ikke sagt, at man ikke efter en dag på ski kan tage forbi en af de smagfulde barer og nyde en drink. Trænger man til at få løsnet op i de ømme muskler efter en dag på bjerget, så findes der i LAAX også et utal af spa- og wellness steder, hvor man både kan lade sig synke ned i det varme vand eller nyde en massage - ren afslapning.

Familierabatter på ophold i LAAX for børnefamilier

Indkvarteringen i LAAX foregår typisk på 3- eller 4-stjernede hoteller. Det lyder måske umiddelbart dyrt, men børnefamilier kan i området få fine familierabatter, som gør prisen mere overkommelig. Flere hotel i byen stiller gratis shuttle-bus-service til rådighed, og der er også en gratis skibus, som kører mellem Flims, Laax og Falera. Mange indkvarteringer i LAAX har desuden ski/in-ski/out.

Udvalgte skirejser fra Laax

Søg efter skirejser

Peaks Place 4-8 personer

Nyere lejligheder i flotte omgivelser kun 500 m fra LAAX bundstation, hvor gondol liften Larnags og kabine liften Crap Sogn Gion bringer dig op i det store skiområde. Lejligheder er bygget i en flot og moderne stil med alt du behøver. Ved Peaks Place har du gratis mulighed for at benytte det 800m2 store wellnessområde med swimmingpool, sauna og dampbad. Desuden er her receptions område, loungebar og restaurant med mulighed for morgenmad, frokost og aftenmiddag. 400 m fra Peaks Place lige foran liftområdet Læs mere

Billeder og video fra Laax


Brugernes anmeldelser af Laax

Skiterræn
5,00
Liftsystem
5,00
Afterski
4,50
Byen
4,50
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
5,00
Laax har en samlet score på 4,50 stjerner ud af 5. Baseret på 2 anmeldelser.
Laax sparker i den grad røv - Anmeldt d. 20/03 2013 13:44 - Oprettet af Erik Petrovics

Vi er 4 gutter der 3 år i træk har været i Isghll, specielt sidste år var så ringe , overfyldte pister, pukkelkørt i løbet af 4 timer, så vi fortrak til Galtur området, vi fik nok, det gider vi ikke mere.vi tog en tur til Laax i uge 10, jeg sidder stadig og smiler, hold da kæft et område Læs mere

Super lækkert område - for alle - Anmeldt d. 25/03 2010 10:02 - Oprettet af Carsten Nitz

Var 3 dage i Laax i uge 11. Helt perfekt. Høj solskin og pæne minusgræder i området.Lækre velpræparerede brede boulevard pister, med kun ganske få gæster, da jeg var der midt på ugen. Må indrømme, at det slår mine oplevelser i Østrig med længder. Der er masser af mulighed for free ride, off piste m.m. og der er Læs mere

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Skyet
Skyet
24ºC
8ºC
0,0 mm
2,9 m/s
syd-sydvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
25ºC
15ºC
0,0 mm
2,8 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Skyet
Skyet
25ºC
14ºC
0,0 mm
2,6 m/s
syd
Fredag
Kraftig regn
Kraftig regn
18ºC
18ºC
15,6 mm
1,1 m/s
øst-nordøst

Artikler om skiferie til Laax

Lydløst til vejrs i Laax

LAAX - eksklusivitet med hængerøv


Kort over Laax

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Laax. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen