☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Laax

LAAX består af byerne Flims, Laax og Falera og ligger i de Schweiziske alper. Området ligger tæt på Zürich og Chur og benyttes derfor som weekend-destination af mange lokale, men på hverdage er der masser af plads på pisterne og ingen kø til lifterne.

Pisterne i skiområdet LAAX

Skiområdet har 220 km pister (inkl. freeride-pister), hvoraf over 70% ligger i over 2000 meters højde. Skiløbet er derfor meget snesikkert, med sæsonstart allerede midt i november. Pisterne er jævnt fordelt i sværhedsgrad, og området møder fint behovene hos både begyndere, børnefamilier og meget rutinerede skiløbere. Generelt er pisterne meget brede og med rigtig god præparering. Længste piste er på 14 km. Den store snesikkerhed skyldes at skiløbet går op på gletsjeren Vorab i mere end 3000 meters højde.

LAAX byder på freestyle-park, pister til freeride, lifter til off-piste m.m.

Der er 40 km piste til freeride, og der er et par lifte, som er dedikeret til off piste. Der er freestyle-parks med små kickers og brede rails, nem bordercross til de uøvede, og der er en kæmpepark med quarter-pipe, dyb halfpipe, kæmpe-kickers og rails og boxe i alle afskygninger.

Familierabatter på skihotelerne i LAAX for børnefamilier

Indkvarteringen i LAAX foregår typisk på 3- eller 4-stjernede hoteller. Det lyder umiddelbart dyrt, men børnefamilier kan få fine "familierabatter", som gør prisen overkommelig. Flere hotel i byen stiller gratis shuttle-bus-service til rådighed, og der er også en gratis skibus, som kører mellem Flims, Laax og Falera.

Skiferie forslag i Laax

Alpenhotel Flims Alpenhotel Flims Bil fra 1.752,-/pers.
Hotel La Siala Hotel La Siala Bil fra 2.440,-/pers.
Hotel Mira Val Hotel Mira Val Bil fra 1.752,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Laax

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Laax sparker i den grad røv | Skrevet den 20/03 2013

Oprettet af Erik Petrovics

Vi er 4 gutter der 3 år i træk har været i Isghll, specielt sidste år var så ringe , overfyldte pister, pukkelkørt i løbet af 4 timer, så vi fortrak til Galtur området, vi fik nok, det gider vi ikke m...
ere.

vi tog en tur til Laax i uge 10, jeg sidder stadig og smiler, hold da kæft et område, boulevard brede pister, velpreprerede dagen lang, liftsytemet hænger sammen, stort set intet sted hvor det er nødvendigt at stave.sig frem, få mennesker, perfekt perfekt , alt hænger sammen.ingen liftkø, må helre stoppe med min ros ellers ender det overfyldt som isghll.

kan på det varmeste anbefale en tur. vi skal ihvertfald tilbage i 2014.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Super lækkert område - for alle | Skrevet den 25/03 2010

Oprettet af Nitz

Var 3 dage i Laax i uge 11. Helt perfekt. Høj solskin og pæne minusgræder i området.
Lækre velpræparerede brede boulevard pister, med kun ganske få gæster, da jeg var der midt på ugen. Må indrømm...
e, at det slår mine oplevelser i Østrig med længder. Der er masser af mulighed for free ride, off piste m.m. og der er virklig gode restauranter på bjerget. Eneste minus er nok de mange T lifter i begynder / park området, men ellers bare perfekt. Priserne på niveau, måske lidt over Østrig, men absolut det hele værd. Der skal samtidig bemærkes, at køreturen til Laax kan gøres på 9 timer fra Padborg grænse. Der er 1100 km hvoraf de 1080 er motorvej.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar