Skiferie i Keystone (USA)

Rejsebureauer til Keystone: DANexplore

Særdeles børne- og familievenligt, gode offpisteforhold og en af Nordamerikas allerbedste funparker er bedste ord til at indramme skiområdet Keystone i den vestlige del af Colorado i Rocky Mountains.Særlig fokus på børneneDet kræver ikke mange timer bag rattet fra metropolen Denver, før Keystone Ski Resort åbenbarer sig.Skiområdet fordeler sig over tre bjerge og 131 nedfarter, som byder på skiløb i helt op til små 3700 meters højde.Selvom Keystone Ski Resort byder på rigelig mængder af den berømte nordamerikanske ”Champagnepowder”, har området lagt særlig fokus på at tilfredsstille børnefamilierne med adskillige begynderområder og blandt gratis skiløb for børn under 12 år. Et helt bjerg til børn og begyndereTager... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Keystone
Skiområdet: 2829-3782 m.o.h.
131 pister i alt
18 stk.
38 stk.
75 stk.

Lifter: 20 stk. / 32.175 pers/time

Stolelifter: 12
Kabinelifter: 2
Særdeles børne- og familievenligt, gode offpisteforhold og en af Nordamerikas allerbedste funparker er bedste ord til at indramme skiområdet Keystone i den vestlige del af Colorado i Rocky Mountains.

Særlig fokus på børnene

Det kræver ikke mange timer bag rattet fra metropolen Denver, før Keystone Ski Resort åbenbarer sig.
Skiområdet fordeler sig over tre bjerge og 131 nedfarter, som byder på skiløb i helt op til små 3700 meters højde.
Selvom Keystone Ski Resort byder på rigelig mængder af den berømte nordamerikanske ”Champagnepowder”, har området lagt særlig fokus på at tilfredsstille børnefamilierne med adskillige begynderområder og blandt gratis skiløb for børn under 12 år.

Et helt bjerg til børn og begyndere

Tager man River Run Gondola op fra bunden til Dercum Mountain, åbner der sig fra toppen masser af grønne og blå muligheder til nybegyndere, børn og lettere øvede. Stort set alle pister er godt dækket op af skov på begge sider, som giver læ i blæsevejr.
På toppen af Dercum Mountain finder du desuden det store sneslot ”Snow Fort”, hvor der er masser af tunneler, huler og rutsjebaner i sneen, som børnene kan boltre sig i.
Og så serveres der gratis cookies hver eftermiddag klokken 16.

Offpiste og Snowcat skiing

Selvom der er mange aktiviteter for børnene, bejler Keystone også til skiløbere med hang til rails, hop og offpiste.

Bag Dercum Mountain byder North Peak sig til. Her er gode muligheder for en tur i puklerne på lange blå og sorte poster.

Længst væk gemmer ”The Outback” sig. Det er det højeste punkt i det etablerede område med sine 3657 meter over havet. Efter den berømte nordamerikanske sne er faldet over området, er der her gode muligheder for offpiste mellem træerne.

Hvis man vil længere ud i terrænet, er der for fem dollars mulighed for at tage på Snowcat Skiing herfra. Her bliver man kørt op til ”Wapiti Peak” i små 3800 meters højde. Her er der så mulighed for vælge forskellige offpiste-ruter igennem træerne ned igennem North- eller South Bowl.

En af Nordamerikas bedste funpark

Midt i skiområdets over 12 kvadratkilometer på den vestlige del af Dercum Mountain ligger terrænparken A51.
Den velpolerede funpark byder på forskellige nedfarter, som både indbyder nybegynderen, den øvede og den rutinerede til at kaste sig over rails, pipes, hop og bokse.

Colorados største aftenskiløb

Skiløbet i Keystone begrænser sig dog ikke til dagtimerne. Hele sæsonen er der mulighed for skiløb i lygternes skær på Dercum Mountain. Med i alt 15 blå og grønne nedfarter er det Colorados største aftenskiløb.

Spa, skøjter og shopping

Nedenfor selve skiområdet ligger River Run Village og Lakeside Conference Village.

Her er der både restauranter i alle prisklasser og mulighed for shopping. Desuden er der blandt andet gode muligheder for en tur i spa’ens varme vand, en tur på skøjter eller i hestevogn, og hver lørdag er der god grund til at blive lidt længere oppe, når der er fyrværkeri.

Billeder og video fra Keystone


Brugernes anmeldelser af Keystone

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-5ºC
0ºC
14,4 mm
2,8 m/s
syd-sydøst
Fredag
Skyet
Skyet
-6ºC
4ºC
0,3 mm
5,0 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Skyet
Skyet
-2ºC
4ºC
3,8 mm
3,6 m/s
sydøst
Søndag
Slud
Slud
-2ºC
1ºC
14,0 mm
1,9 m/s
nord-nordvest

Kort over Keystone

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Keystone. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen