Skiferie i Avoriaz

Avoriaz (Frankrig)

Rejsebureauer til Avoriaz: Italiavillas.net, SnowTrex.dk, Sunweb

Avoriaz er ikke en traditionel fransk destination. En skiferie i Avoriaz er en oplevelse, og man kan således opleve en by, hvor husene er beklædt med træ, og hvor bilkørsel ikke er tilladt i byen. I stedet transporterer man sig rundt på ægte skiferie manér – nemlig med skiene på! Man kan dog også vælge at gå eller sågar at blive kørt i en af de hestetrukne kaner som, findes overalt i byen og bringer folk rundt i byen. Leder Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Avoriaz
Skiområdet: 1100-2277 m.o.h.
Byen: 1800 m.o.h.

650 km pister i alt
170 km blå
380 km rød
100 km sort

Lifter: 219 stk. / 225.000 pers/time

Slæbelifter: 126
Tog/baner: 4
Stolelifter: 79
Kabinelifter: 10
Mere information om Avoriaz under banneret

Avoriaz har mange muligheder og udfordringer

Man har masser af mulighed for at blive udfordret i Avoriaz, hvor der er noget for enhver smag og ambitionsniveau. Der findes både brede boulevarder, hvor nybegynderen kan slå sine første sving og forbedre færdighederne på ski, og et utal af sorte og røde pister, hvor selv de mest erfarne skiløbere kan finde udfordringer. Vil man noget andet end det alpine skiløb eller blot prøve noget andet til en afveksling, så er der også masser af kilometer at udforske på langrendsski. Med andre ord er skiløbet i Avoriaz ret enestående.

På de solrige dage, som der er rigtigt mange af i Avoriaz, kan du trække op i højderne og ind i Schweiz. Svigter vejret derimod kan man finde skibrillerne frem og trække i læ på de lavere beliggende skovpister omkring Morzine. Det betyder, at der i Avoriaz altid er gode forhold uanset vejret, da området er varieret og med uanede muligheder.

Ønsker man at give sig i kast med skiløb uden for pisterne, så kan Avoriaz også levere. I offpisten findes der mange muligheder fordelt i området, uanset om man som erfaren begiver sig ud på egen hånd, eller om man ønsker at opdage de skjulte perler i området med en offpisteguide, som kender Portes du Soleil bedre end sin egen bukselomme.

Le Mur de Chavanette - Alpernes måske stejleste piste

Skiområdet i Avoriaz er stort, og man behøver på en skiferie hertil ikke besøge den samme piste to gange, for der er nok at tage af. Intet mindre end 650 kilometer pister er der at udforske i Portes du Soleil - Solens port. Området er opbygget af flere store og små områder, der alle er forbundet. Foruden fremragende skiløb i Frankrig, har man mulighed for at køre over grænsen til Schweiz. Her kan de erfarne og modige skiløbere kan kaste sig ud i at køre ned ad Le Mur de Chavanette (Muren), der er en af de stejleste pister i Alperne, og man kan altså være sikker på, at der altid er udfordringer at finde i det store skiområde omkring Avoriaz.

Afterski i Avoriaz

Er man til afterski, har Avoriaz ikke et stort udbud af forskellige afterskisteder – men de steder, der ligger i byen, byder på en fantastisk stemning. Blandt andet ”The Place”, hvor man kan opleve dans på bordene, mens byen også har diskoteket ”Le Yak” til de, der kan holde ud til de helt sene nattetimer.

Verdens højeste beliggende vandpark

Når dagen på bjerget slutter, så betyder det ikke at aktiviteterne også er slut. Avoriaz byder på en masse andre aktiviteter end skiløb, heriblandt vandparken “Aquariaz”, som er en af de største og den højeste beliggende i verden. Her er områder for store og små vandhunde, som kan give sig i kast med whirlpools, en half-pipe rutsjebane, en klatrevæg over vand og meget mere. Den ligger desuden med den smukkeste udsigt over bjergene, hvor man sagtens kan slappe helt af efter en god dag på ski.

Udvalgte skirejser fra Avoriaz

Søg efter skirejser

Résidence PV Premium Amara

Residence Amara er et luksuriøst og hyggeligt Excellent lejlighedshotel beliggende i Avoriaz, i bydelen La Falaise. Résidence PV Premium Amara består af meget komfortable lejligheder fordelt i 5 forskellige bygninger, som alle er forbundet via gange. Lejlighederne er smagfuldt indrettet, og de har alle balkon eller terrasse, samt fuldt udstyret køkken. Residence Amara ligger blot 100 meter fra pisterne og i gåafstand til Avoriaz' livlige centrum. I hovedbygningen findes en hyggelig loungebar, samt et stort wellness-center - Deep Nature Spa Læs mere

Billeder og video fra Avoriaz


Brugernes anmeldelser af Avoriaz

Skiterræn
4,42
Liftsystem
4,05
Afterski
3,69
Byen
4,19
Børnevenlighed
4,43
Begyndervenlighed
4,25
Prisniveau
3,13
Offpiste
4,38
Samlet score er 4,07 stjerner ud af 5 . Baseret på. 273 anmeldelser.
Pris for taxa fra Geneve lufthavn til Avoriaz - Anmeldt d. 26/09 2022 05:19 - Oprettet af Brian

Hej, vi er 4 der står for at skulle til Avoriaz. Vi flyver til Geneve. Er der nogen der ved hvad en taxa herfra og til Avoriaz ca. koster? Alternativt, er der da et transfer-selskab, som nogle kan anbefale?Så vidt jeg kan se, skal vi køre til Téléphérique Prodains Express Morzine Avoriaz og ikke til selve Avoriaz by. Læs mere

Avoriaz uge 6 - Anmeldt d. 26/09 2022 05:19 - Oprettet af Morten

HejsaVi skal for første gang til Avoriaz i uge 6 og i den forbindelse har jeg lidt praktiske spørgsmål som jeg håber i vil svare på???? 1. Hvordan fungere parkeringen, jeg kan se at der er tre anlæg, hvilke er bedst at book plads til bilen i? 2. Er det sidste stykke vej op af bjerget normalt ok at komme Læs mere

Fantastisk sted - Anmeldt d. 26/09 2022 05:19 - Oprettet af Brian Bisgaard

Jeg har været der over 10 gange.Fantastisk sted :-)

Mere information om Avoriaz under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Skyet
Skyet
5ºC
2ºC
0,2 mm
2,8 m/s
vest-sydvest
Tirsdag
Let slud
Let slud
1ºC
0ºC
7,4 mm
2,6 m/s
sydvest
Onsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
2ºC
-1ºC
32,5 mm
2,7 m/s
syd
Torsdag
Sne
Sne
1ºC
0ºC
13,7 mm
1,4 m/s
syd-sydvest

Kort over Avoriaz

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Avoriaz. Klik på nålene for mere info. Der er 1320 km fra Kolding til Avoriaz.

Find tilbud på skirejser