Avoriaz

Find en skiferie til Avoriaz her: Italiavillas.net | Slopestar | SnowTrex.dk | Sunweb

Avoriaz er ikke en traditionel fransk destination. En skiferie i Avoriaz er en oplevelse, og man kan således opleve en by, hvor husene er beklædt med træ, og hvor bilkørsel ikke er tilladt i byen. I stedet transporterer man sig rundt på ægte skiferie manér – nemlig med skiene på! Man kan dog også vælge at gå eller sågar at blive kørt i en af de hestetrukne kaner som, findes overalt i byen og bringer folk rundt i byen. Leder du efter et stort skiområde, med ski in/ski out fra din lejlighed, børnevenlige pister i centrum af byen… Ja, så kan Avoriaz helt bestemt anbefales!

Avoriaz har mange muligheder og udfordringer

Man har masser af mulighed for at blive udfordret i Avoriaz, hvor der er noget for enhver smag og ambitionsniveau. Der findes både brede boulevarder, hvor nybegynderen kan slå sine første sving og forbedre færdighederne på ski, og et utal af sorte og røde pister, hvor selv de mest erfarne skiløbere kan finde udfordringer. Vil man noget andet end det alpine skiløb eller blot prøve noget andet til en afveksling, så er der også masser af kilometer at udforske på langrendsski. Med andre ord er skiløbet i Avoriaz ret enestående.

På de solrige dage, som der er rigtigt mange af i Avoriaz, kan du trække op i højderne og ind i Schweiz. Svigter vejret derimod kan man finde skibrillerne frem og trække i læ på de lavere beliggende skovpister omkring Morzine. Det betyder, at der i Avoriaz altid er gode forhold uanset vejret, da området er varieret og med uanede muligheder.

Ønsker man at give sig i kast med skiløb uden for pisterne, så kan Avoriaz også levere. I offpisten findes der mange muligheder fordelt i området, uanset om man som erfaren begiver sig ud på egen hånd, eller om man ønsker at opdage de skjulte perler i området med en offpisteguide, som kender Portes du Soleil bedre end sin egen bukselomme.

Le Mur de Chavanette - Alpernes måske stejleste piste

Skiområdet i Avoriaz er stort, og man behøver på en skiferie hertil ikke besøge den samme piste to gange, for der er nok at tage af. Intet mindre end 650 kilometer pister er der at udforske i Portes du Soleil - Solens port. Området er opbygget af flere store og små områder, der alle er forbundet. Foruden fremragende skiløb i Frankrig, har man mulighed for at køre over grænsen til Schweiz. Her kan de erfarne og modige skiløbere kan kaste sig ud i at køre ned ad Le Mur de Chavanette (Muren), der er en af de stejleste pister i Alperne, og man kan altså være sikker på, at der altid er udfordringer at finde i det store skiområde omkring Avoriaz.

Afterski i Avoriaz

Er man til afterski, har Avoriaz ikke et stort udbud af forskellige afterskisteder – men de steder, der ligger i byen, byder på en fantastisk stemning. Blandt andet ”The Place”, hvor man kan opleve dans på bordene, mens byen også har diskoteket ”Le Yak” til de, der kan holde ud til de helt sene nattetimer.

Verdens højeste beliggende vandpark

Når dagen på bjerget slutter, så betyder det ikke at aktiviteterne også er slut. Avoriaz byder på en masse andre aktiviteter end skiløb, heriblandt vandparken “Aquariaz”, som er en af de største og den højeste beliggende i verden. Her er områder for store og små vandhunde, som kan give sig i kast med whirlpools, en half-pipe rutsjebane, en klatrevæg over vand og meget mere. Den ligger desuden med den smukkeste udsigt over bjergene, hvor man sagtens kan slappe helt af efter en god dag på ski.


Skiområdet hænger sammen med byen: Morzine

Skiferie forslag i Avoriaz

Résidence Antarès Résidence Antarès Bil fra 1.828,-/pers.
Résidence Atria-Croza... Résidence Atria-Croza... Bil fra 1.216,-/pers.
Premium Résidence L'A... Premium Résidence L'A... Bil fra 1.981,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Avoriaz

Her kan du se brugernes karakterer for Avoriaz.

Skiterræn:
4,42
Liftsystem:
4,05
Afterski:
3,69
Byen:
4,19
Børnevenlighed:
4,43
Begyndervenlighed:
4,25
Prisniveau:
3,13
Off-piste:
4,38
Samlet score er 4,07 / 5 ud fra 273 anmeldelser.

Pris for taxa fra Geneve lufthavn til Avoriaz | Skrevet den 07/01 2018

Oprettet af Brian

Hej, vi er 4 der står for at skulle til Avoriaz. Vi flyver til Geneve. Er der nogen der ved hvad en taxa herfra og til Avoriaz ca. koster?
Alternativt, er der da et transfer-selskab, som nogle k...
an anbefale?

Så vidt jeg kan se, skal vi køre til Téléphérique Prodains Express Morzine Avoriaz og ikke til selve Avoriaz by.
Læs mere

Avoriaz uge 6 | Skrevet den 07/11 2017

Oprettet af Morten

Hejsa

Vi skal for første gang til Avoriaz i uge 6 og i den forbindelse har jeg lidt praktiske spørgsmål som jeg håber i vil svare på????
1. Hvordan fungere parkeringen, jeg kan se at ...
der er tre anlæg, hvilke er bedst at book plads til bilen i?
2. Er det sidste stykke vej op af bjerget normalt ok at komme op af i bil?
3. Hvilke gode morgenmads steder kan i anbefale i Avoriaz?
4. Hvilke skiskole anbefaler i til børn der ikke taler fransk?

På forhånd mange tak og rigtig dejlig skiferie til jer alle.

Morten
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Avoriaz?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Avoriaz hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Avoriaz?

På nuværende tidspunkt ligger der 138 cm sne i dalen og 312 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/4 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Avoriaz her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Avoriaz?

Hvis du skal på skiferie til Avoriaz, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Avoriaz her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Avoriaz lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Avoriaz her ⇒

Er Avoriaz et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Avoriaz til 4,07 stjerner ud af 5 mulige. Avoriaz scorer højest på Børnevenlighed og Skiterræn, mens området scorer lavest på Prisniveau. Det er baseret på 273 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Avoriaz?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Avoriaz. Du har også mulighed for at rejse med Italiavillas.net og Slopestar med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Avoriaz sammen med?

Avoriaz hører sammen med skiområderne Morzine.