Skiferie i Avoriaz

Avoriaz (Frankrig)

Rejsebureauer til Avoriaz: Italiavillas.net, SKILINK, SnowTrex.dk, Sunweb

Avoriaz er ikke en traditionel fransk destination. En skiferie i Avoriaz er en oplevelse, og man kan således opleve en by, hvor husene er beklædt med træ, og hvor bilkørsel ikke er tilladt i byen. I stedet transporterer man sig rundt på ægte skiferie manér – nemlig med skiene på! Man kan dog også vælge at gå eller sågar at blive kørt i en af de hestetrukne kaner som, findes overalt i byen og bringer folk rundt i byen. Leder Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Avoriaz
Skiområdet: 1100-2277 m.o.h.
Byen: 1800 m.o.h.

650 pister i alt
170 km blå
380 km rød
100 km sort

Lifter: 219 stk. / 225.000 pers/time

Slæbelifter: 126
Tog/baner: 4
Stolelifter: 79
Kabinelifter: 10

Avoriaz har mange muligheder og udfordringer

Der er mange muligheder for at blive udfordret i Avoriaz. Der er både brede boulevarder, hvor begyndere kan køre, samt mange sorte og røde pister, hvor den øvede skiløber kan udfordre sig selv. I området er der også mange kilometer langrendsspor. Skiløbet i Avoriaz er med andre ord helt exceptionelt.
På de (mange) solrige dage kan du blive transporteret op i højderne og ind i Schweiz. Hvis vejret i stedet svigter, kan du tage dine skibriller på og kigge efter de træklædte pister omkring Morzine. Det betyder, at der altid er gode forhold uanset vejret.
Ønsker du i stedet at køre offpiste, kan Avoriaz også levere. På offpisten finder du mange muligheder fordelt på områderne, uanset om du tager afsted på egen hånd eller med en guide, der kender Portes du Soleil som sin egen bukselomme.

Le Mur de Chavanette - Måske den stejleste pist i Alperne

Området er stort i Avoriaz, og du behøver ikke stå på ski en bakke to gange, hvis du ikke vil. Skiområdet består af ikke mindre end 650 km sammenhængende pister i Portes du Soleil (Solporten) med mulighed for at krydse grænsen til Schweiz. For at komme til Schweiz kan du tage ned ad Le Mur de Chavanette (Muren), som er en af ​​de stejleste skråninger i Alperne.

After-ski i Avoriaz

Avoriaz har ikke så stort et udvalg af steder at vælge imellem, men de steder, der er, byder på en fantastisk atmosfære. Blandt andet "The Palace" hvor du kan opleve dans på borde, mens byens også har et diskotek "Le Yak" for dem, der holder hele natten.

Verdens højeste vandland

Når dagen på bjerget er slut, betyder det ikke, at aktiviteterne også slutter. Avoriaz byder på masser af andre aktiviteter end skiløb, herunder vandlandet, Aquariaz, som er et af de største og højest beliggende i verden. Vandlandet er for store og små vandhunde. Det ligger også med en magisk udsigt over bjergene, hvor du kan slappe af efter dagen på ski.

Udvalgte skirejser fra Avoriaz

Søg efter skirejser

Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!

Billeder og video fra Avoriaz


Brugernes anmeldelser af Avoriaz

Skiterræn
4,42
Liftsystem
4,05
Afterski
3,69
Byen
4,19
Børnevenlighed
4,43
Begyndervenlighed
4,25
Prisniveau
3,13
Offpiste
4,38
Avoriaz har en samlet score på 4,07 stjerner ud af 5. Baseret på 273 anmeldelser.
Pris for taxa fra Geneve lufthavn til Avoriaz - Anmeldt d. 07/01 2018 22:47 - Oprettet af Brian

Hej, vi er 4 der står for at skulle til Avoriaz. Vi flyver til Geneve. Er der nogen der ved hvad en taxa herfra og til Avoriaz ca. koster? Alternativt, er der da et transfer-selskab, som nogle kan anbefale?Så vidt jeg kan se, skal vi køre til Téléphérique Prodains Express Morzine Avoriaz og ikke til selve Avoriaz by. Læs mere

Avoriaz uge 6 - Anmeldt d. 07/11 2017 15:01 - Oprettet af Morten

HejsaVi skal for første gang til Avoriaz i uge 6 og i den forbindelse har jeg lidt praktiske spørgsmål som jeg håber i vil svare på???? 1. Hvordan fungere parkeringen, jeg kan se at der er tre anlæg, hvilke er bedst at book plads til bilen i? 2. Er det sidste stykke vej op af bjerget normalt ok at komme Læs mere

Fantastisk sted - Anmeldt d. 12/01 2017 12:23 - Oprettet af Brian Bisgaard

Jeg har været der over 10 gange.Fantastisk sted :-)

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Let skyet
Let skyet
21ºC
9ºC
0,0 mm
2,4 m/s
vest-nordvest
Fredag
Let skyet
Let skyet
21ºC
11ºC
0,0 mm
2,4 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Let skyet
Let skyet
22ºC
12ºC
0,1 mm
2,5 m/s
vest-sydvest
Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
13ºC
15ºC
20,7 mm
2,1 m/s
vest-sydvest

Derfor skal I tage på skiferie til Avoriaz

Avoriaz i Frankrig er ikke uden grund mange danskeres foretrukne skisportssted, når turen går til Alperne. Avoriaz har rigtig meget at byde på for alle i familien, og byder på en bred varians i de muligheder, I har - både sportsligt og socialt.

Herunder får du nogle af årsagerne til, at Avoriaz er et oplagt valg til vinterens skiferie.

Autentisk og idyllisk skirejse til Avoriaz

I Avoriaz finder I en autenticitet og en idyl, der er sjældent set i denne moderne tid. Alle huse er bygget i en stil, der passer ind i byens charmerende karakter - her finder du ikke noget beton eller plastik, alt er i træ og i rene farver. Byen er en bilfri zone, hvilket bevirker, at der er en atmosfære og en ro, der giver den perfekte feriestemning.

Alsidighed i niveau og sværhedsgrad - udfordringer og oplevelser for alle

Med adgang til i alt 650 pister er der i sandhed noget for alle. Sværhedsgraden i Avoriaz er høj, men der findes også gode faciliteter for børn og begyndere - bl.a. en velrenommeret skiskole. Pisterne er fordelt ud på blå, røde og sorte, og som nævnt har Alvoriaz den nok stejleste piste i Alperne.

Avoriaz er et oplagt valg til den større familie, der har flere forskellige individuelle ønsker. Her er der udfordringer og læring for alle - uanset niveau og alder.

Spændende aktiviteter på din skiferie til Avoriaz - også udenfor pisterne

Det er altid en god idé at se sig om efter et skisportssted, der byder på mere end gode ski- og sportsoplevelser, da flere sammenhængende intensive dage på ski kan blive for meget for mange - her kan man få brug for en pause. På en skirejse til Avoriaz er der meget at finde på, også når man ikke lige er i humør til at drøne ned ad pisterne. I kan køre i slæde, få en romantisk spa-dag eller lege med ungerne i vandlandet.

Gode muligheder for festlig afterski i Avoriaz

Man kan ikke planlægge skiferien uden at forholde sig til mulighederne for afterski - det ved alle. I Avoriaz er der flere gode bud på gode afterski steder. Vi nævner i flæng Le Tavaillon, der giver en god pub-stemning, kolde øl og livemusik, Le Shooters, som har en natklub atmosfære, gode drinks og dans på bordene, og The Place, som faktisk er en danskejet bar, der altid sørger for en god fest.

Høj kvalitet i restaurationer og overnatningssteder

I Avoriaz by bor i midt i sne- og bjerglandskabet, og uanset om valget falder på en hytte eller et hotel, så er I sikret en autentisk stil og en fantastisk udsigt. Når I vil ud at spise, så har I et væld af gode muligheder, hvor særligt Le Globe Trotters Café bør nævnes. Caféen har udendørs servering, og ligger smukt placeret i et skønt naturlandskab med sol hele dagen.

Artikler om skiferie til Avoriaz

Morzine-Avoriaz bliver endnu bedre til vinter

Ny lift fornyr håb om ski i Schweiz fra Frankrig

650 km pister i Avoriaz


Kort over Avoriaz

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Avoriaz. Klik på nålene for mere info. Der er 1320 km fra Kolding til Avoriaz.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen